In my shoes

Buna ziua, fete frumoase!

La Constanta incepe sa iasa soarele asa ca eu am chef sa ma gandesc la cumparaturi. Pentru ca tot se apropie si ziua mea, nu strica sa rasfoiesc site-urile de haine si de incaltaminte, nu?
Astazi m-am oprit la Standard Shoes si mi-a fost destul de greu sa aleg o singura pereche de incaltari care sa imi placa. Si nici macar nu e vorba despre acelasi gen de incaltaminte. Am mers de la pantofi Stiletto pana la adidasi, pentru ca mai nou, am si o alta preocupare, si stiti voi despre ce este vorba.

Asa ca am neaparat nevoie de ochiul vostru critic pentru a-mi face decizia mai usoara.

Cel mai mult m-au atras incaltarile sport. Chiar am nevoie de o pereche de adidasi pentru sala, frumosi si colorati si am gasit doua modele foarte interesante la Standard Shoes.
Inca nu ma pot decide care dintre cele doua ar trebui cumparata. :D Poate ma ajutati voi.


Si tot la capitolul incataminte sport, am pus ochii si pe doua perechi de tenisi superbi, care cred ca ar scoate in evidenta orice tinuta. Cei din dantela cred ca merg foarte bine purtati si cu fustite sau rochite. Voi ce spuneti?

Am mers mai departe si chiar daca iarna doar ce s-a incheiat, eu merg pe principiul ca vara se gasesc haine si incaltaminte de iarna la preturi mai bune.
Imi plac mult aceste ghete. Seamana cu cele pe care le-am luat in aceasta iarna, dar sunt mai inalte si asta mi-a atras atentia. :D

In contnuare am pus ochii pe doua perechi de sneakers. Mereu m-a atras acest gen de incaltaminte. Mi se par incaltari comode, dar care se integreaza bine in tinute sport sau casual.

Si pentru ca nu degeaba astept sa vina vara, zic sa ma pregatesc cu sandale si pantofi. Si nu orice fel de pantofi. Am ales unii foarte colorati, pe care i-as purta cu o rochita simpla sau cu o pereche de pantaloni office, pentru a-i mai inveseli putin.
Sandalutele sunt foarte simple, dar atat de frumoase. Imi plac mult si le-as purta zilnic. Par comode si eu asta caut la o pereche de sandale cu talpa joasa. :D In plus, si culoarea e foarte versatila, asa ca pot fi purtate intr-o multime de combinatii.

Acum ca stiti tot ce imi place, va dati seama cat imi e de greu sa ma decid. Chiar am nevoie de voi si va rog sa imi spuneti pentru ce ati opta voi. :D

Eu inclin cel mai mult balanta spre o pereche de adidasi pentru ca imi sunt necesari si spre aceste sandale, ca tot vine vara. Dar chiar nu ma pot dezlipi nici de celelalte incaltari, plus ca la adidasi nu ma decid pe care sa ii iau. :D


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING