Review: Sampon si Tratament Tresemme Diamante

Buna dimineata, fete frumoase!
Astazi m-am trezit plina de emotii. In doar cateva ore vom merge la prima Intalnire a Bloggerilor Constanteni. Este un eveniment pe care il astept cu mare entuziasm si sunt convinsa ca va fi o reusita.
Daca vreti sa aflati mai multe despre eveniment, fiti cu ochii pe blog pentru ca voi veni cu informatii la cald.

Pana atunci insa, zic sa ne ocupam putin si de podoaba capilara.
Stiti deja ca am facut o obsesie pentru produsele de ingrijire a parului si imi place sa testez cat mai multe. Am noroc si cu parul meu care nu e pretentios si imi permite sa folosesc o multime de produse.

Am avut ocazia sa aleg doua produse de la Triodeluxe si am optat bineinteles pentru aceste doua produse Tresemme Diamante, Sampon si Tratament. As fi ales si balsamul insa acela nu mai era pe stoc asa ca m-am limitat la tratament si bine am facut.

O sa incep cu samponul:
Deja puteti observa cantitatea industriala pe care o detin. :D Imi plac mult sampoanele care vin in bidoane mai mari. Acesta are 675 ml si costa 40 de lei, un pret foarte bun raportat la cantitate dar si la calitate.
Modalitatea de dozare e destul de simpla. E vorba despre sistemul prin apasare care inclina capacul si elibereaza un orificiu prin care curge produsul. Bidonul e destul de moale astfel ca il pot apasa usor pentru a curge produs.
Desi stiu ca unele fete au mai avut dificultati cu acest sistem de dozare, pentru mine e totul foarte ok.

Desi am parul destul de lung, am nevoie de o cantitate mica de produs pentru a-l curata. Daca la alte sampoane foloseam produs foarte mult pentru a beneficia de o spuma abundenta, acum nu mai trebuie sa consum atat de mult. Chiar daca am folosit anterior o masca uleioasa, cu putin sampon rezolv totul imediat.
Imi place acest aspect si preconizez ca cei 675 de ml imi vor ajunge o perioada destul de lunga de timp.

Nu mi-a provocat matreata sau alte probleme ale scalpului. E destul de bland cu pielea dar puternic atunci cand vine vorba de curatare.
Mirosul e si el unul foarte dragut care persista cateva ore in par.

Dupa spalare, parul arata bine, e stralucitor si pare sanatos. Inca nu pot spune ca nu mai cade, insa mi se pare ca firul de par s-a mai ingrosat de cand il folosesc.
Atunci cand nu pun balsam sau tratament, are si un volum considerabil.

Imi place acest produs si raportul calitate/cantitate/pret este unul exceptional.

Sa trecem si la tratament:
Prima daca cand am vazut ca tratamentul are doar 180 de ml, m-am speriat crezand ca se va termina foarte rapid. Eram invatata cu tratamentele si mastile cu o consistenta foarte crescuta, chiar vascoasa, la care trebuie sa utilizez foarte mult produs pentru a acoperi tot parul.

Insa am avut o surpriza extrem de placuta cand am vazut consistenta acestui tratament. Este asemanatoare cu cea a unei creme pentru fata, moale, spumoasa, catifelata. Cu putin produs pot acoperi toata lungimea parului. Desi scrie ca trebuie folosit doar pe jumatatea inferioara, dupa ce aplic acolo, imi curat mainile de produs aplicand si pe radacina.

Din nou avem parte de un produs spornic, ceea ce ma bucura nespus. Pentru 180 ml, pretul este de 36 de lei, din nou un pret foarte bun.
Folosesc tratamentul o data pe saptamana si il las sa actioneze aproximativ 5 minute, asa ca si daca va grabiti, tratamentul e la indemana.
Dupa ce aplic tratamentul, parul e considrabil mai usor de pieptanat si mai suplu. Desi nu folosesc placa, parul e drept si are un aspect foarte frumos. Chiar am observat ca nu se mai electrizeaza la fel de mult ca atunci cand nu il folosesc.

Mirosul persista mai mult decat in cazul samponului si e placut sa il simt in par intreaga zi.
Faptul ca imi simt firul de par mai solid se datoreaza probabil mai mult tratamentului decat samponului, dar consider ca fiecare produs are aportul sau. Fac o echipa foarte buna, cel putin pentru parul meu.

A fost o placere sa le testez si o sa le folosesc cu mare drag si in continuare. Sper din suflet sa se intareasca firul de par intr-adevar si sa nu fie doar o impresie de-a mea. Am nevoie de asta pentru ca am un par mult prea fragil, cu tendinta la rupere. :)

Asa ca daca si voi aveti aceleasi probleme sau daca sunteti doar in cautarea unor produse bune pentru ingrijirea parului, va recomand cu incredere gama Diamante de la Tresemme.


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING