Review: Kiwi Shoe Passion Ciorapi Invizibili

Buna dimineata, fete frumoase!

Cum v-ati trezit astazi? Mai este o zi pana la Valentine's Day. Ati cumparat deja cadourile? :D Sunt curioasa sa aflu ce ati ales pentru iubitii vostri.

Dar pana atunci, zic sa ne ocupam de acest spray minunat pe care l-am descoperit atunci cand eram in cautarea unui fond de ten pentru picioare. Am dat insa peste acesta de la Kiwi Shoe Passion care se intituleaza Ciorapi invizibili. La inceput nu stiam la ce sa ma astept de la acest produs insa mi-a creat suficient interes pentru a-l comanda, mai ales ca eu l-am prins si la reducere asa ca nu aveam nici un motiv intemeiat pentru a-l amana.


Prima bila alba a primit-o pentru aroma. Este atat de delicioasa, incat cred ca mi-ar placea sa am si un parfum cu aceasta aroma, sau poate o lotiune de corp sau un gel de dus. Orice alt produs de ingrijire cu aceasta aroma ar fi binevenit pentru ca nu ma mai satur de ea. Aroma persista pe picioarele mele aproape intreaga zi dar eu am o placere nebuna sa o improspatez din cand in cand pentru ca imi place mult, asa cum va spuneam. :D

Si acum sa va fac sa intelegeti cam cum functioneaza chestia cu ciorapii invizibili, o treaba care pe mine m-a intrigat tare mult si care m-a facut sa imi doresc sa incerc acest produs. Poate si alte persoane au aceeasi nelamurire si as putea fi de ajutor.

Stiti senzatia aceea in care bagati piciorul in pantof si degetutele se strang pentru ca nu aluneca pe materialul pantofului? Si va chinuiti sa aveti o pozitie cat de cat comoda chiar daca pantofii au toc de 13 cm si nu au deloc platforma? Ei bine, cu asta m-am confruntat eu ultima data. Si intr-adevar atunci cand pui dres, situatia se schimba si simti dintr-o data o eliberare, pentru ca piciorul se aseaza in pantof asa cum trebuie, fara sa iti mai creeze probleme. Dar ce te faci atunci cand nu vrei sa porti dres si iti doresti sa porti pantoful pe piciorul gol? Ei bine, aici intervine produsul numit Kiwi Shoe Passion Ciorapi Invizibili.
Creeaza o pelicula fina in jurul talpilor noastre, exact ca atunci cand purtam ciorapi, si piciorul aluneca fara probleme in pantofi. Astfel picioarele noastre sunt uscate si stau confortabil in pantofii pe care ii adoram dar pe care nu reusim sa ii purtam chiar atat de des pe cat ne-am dori. :)

Sincer va spun ca ma bucur de descoperirea pe care am facut-o spre sfarsitul anului trecut. E un produs interesant de care chiar aveam nevoie. Nu de putine ori am avut neplaceri din cauza pantofilor. Si desi putem folosi si o crema pentru a aluneca, confortul nu e acelasi pentru ca la crema pielea ramane cam unsuroasa si cel putin pentru mine nu e o senzatie prea placuta. Asa ca prefer sa folosesc acest produs ori de cate ori am nevoie.

Voi ati folosit pana acum ceva de genul acestui produs?
Sunt curioasa ce folositi voi pentru ca piciorul sa se aseze comod in pantof. :D


Comentarii

  1. Chiar nu am folosit ceva de acest gen, nici nu stiam despre existenta acestui produs - imi place ideea, o consider chiar tentanta si, mai mult decat atat, utila!
    Super inspirata denumirea! :)

    Multumesc mult pentru review, Dienusa!
    Puuuup!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca ti se pare un produs interesant si util. :)
      cu mare drag, scumpa mea!
      puuup!

      Ștergere
  2. stii ca si eu eram intrigata cand l-ai luat si voiam sa stiu cum functioneaza :)).

    eu tot n-am reusit sa-l iau, poate anul acesta ;)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daaa.. pai si eu am fost. nu stiam exact la ce sa ma astept dar ma bucur ca l-am ales. :D
      pupici!

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. stiu ca eu -am prins la reducere si am platit sub 20 de lei pe el. nu mai stiu exact cat. :)

      Ștergere
  4. habar nu aveam de acest produs, de retinut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. imi place sa descopar produse interesante si mai ales sa va povestesc despre ele. :D
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING