Cartea saptamanii: Te Doresc

Buna dimineata, fete frumoase!

Atunci cand am primit coletul de la Libris si v-am aratat continutul sau, v-am promis ca astazi voi veni cu recenzia pentru cartea Te Doresc. Si pentru ca imi place sa ma tin de promisiune, iata-ne astazi vorbind despre ultima carte citita de la Editura Epica. Stiti deja despre obsesia mea legata de cartile de la aceasta editura.

Dar sa trecem mai bine la subiect.
Inca o carte romantica, o poveste de dragoste care la inceput pare imposibila. O poveste de iubire care mi-a ajuns la suflet. Mi-a spus Gabi ca e o carte frumoasa si ii dau mare dreptate.
Eu sunt o mare iubitoare de carti romantice asa ca am mers la sigur cu aceasta.
In plus, este un fel de volumul 2 al cartii Te Astept. Nu au legatura una cu cealalta ci doar merg pe aceeasi schema si anume povestea de dragoste.


Dar sa stiti ca acest roman imbina mult mai multe si ma refer aici la faptul ca pe langa romantism, avem parte de foarte multe momente hazlii dar si de actiune si tensiuni la cote maxime.

Ca sa fie totul asa cum trebuie, avem nevoie de o fata frumoasa, sensibila, pe numele ei Teresa si de un baiat foarte aratos, dupa care toate fetele ar intoarce capul si anume Jase.

Teresa este o fosta balerina, a carei cariera s-a incheiat din cauza unui accident nefericit in care si-a rupt ligamentul incrucisat anterior si din acest motiv genunchiul ei a devenit instabil. Are 18 ani si intotdeauna si-a dorit doar sa fie dansatoare. Dar pentru ca destinul nu a fost de partea ei, a trebuie sa ia calea facultatii si s-a inscris la cea pe care o frecventeaza si fratele ei Cam.

La inceputul anului universitar, Cam o duce pe Tess sa ii arate imprejurimile si iata ca ajung si la ferma celui mai bun prieten al lui Cam, la ferma parintilor lui Jase. Dar ceea ce nu stie Cam este ca Tess si Jase au ceva in comun. In urma cu un an, Jase i-a furat un sarut lui Tess, un sarut pe care ea il astepta de 2 ani. De atunci insa nu s-au mai vazut. Ea a asteptat macar un semn de la el, un semn care insa nu a aparut.

Si Cam nu stie nimic despre asta. Nu ar putea concepe ca cel mai bun prieten al sau sa fie iubitul surorii lui mai mici. Acesta ar putea fi motivul pentru ca Jase a evitat-o pe Tess. Dar el ascunde ceva mult mai sumbru si mai delicat, un secret care poate atarna foarte greu intr-o posibila relatie.

Desi Tess si-l doreste pe Jase de 3 ani, a tinut totul secret insa acum nu mai este cazul. Vrea sa isi incerce norocul si vrea sa il cunoasca pe Jase si dintr-o alta perspectiva in afara de cea de cel mai bun prieten al fratelui ei.

Pe langa povestea de iubire dintre cei doi, avem si drama unei studente care din pacate se complace intr-o relatie bolnava alaturi de un sociopat. Crede ca il iubeste si incearca sa ii gaseasca mereu scuze pentru iesirile violente. O drama care va avea un final nefericit si care va deschide ochii multor persoane.

O poveste minunata, o carte complexa, cu o actiune completa din punctul meu de vedere. Nu lipsesc nici momentele erotice si pe alocuri aveam impresia ca citesc iar 50 de Umbre ale lui Grey. Nu, nu va imaginati ceva asemanator. Nu au nimic in comun cele doua carti. Dar au fost pasaje care m-au dus cu gandul acolo, nimic mai mult.

Inca o carte de la Editura Epica ce mi-a placut si de care m-am bucurat pana la ultimele cuvinte. Daca va plac povestile romantice, aflati chiar voi secretul lui Jase si modul in care il va ajuta Tess sa depaseasca momentele critice. 

Cartea este disponibila in aceasta librarie online de unde am cumparat-o si eu. Momentan beneficiaza si de o reducere foarte importanta, de 40%, asa ca este o ocazie foarte buna pentru o achizitie. :)

Si pentru ca este joi, este zi de colaborare, asa ca va invit si la colegele mele, pentru a afla impreuna ce recenzii au pregatit:
Gabi - http://paginidezisinoapte.ro
Ana Maria - http://the-adventures-of-a-lady.blogspot.ro/
Alina - http://alinaluibrumarel.blogspot.com/


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING