Review: Tratament Exfoliant Organic de la Sophyto

Buna dimineata, fete frumoase!
Printre examene si colocvii, reusesc sa mai strecor si cate un articol. :)
Vreau sa va povestesc astazi despre Exfoliantul Organic de la Sophyto, un produs foarte bun pe care l-am descoperit in 2014.

Am primit acest produs la inceputul lunii decembrie asa ca am avut timp suficient sa il descopar in toata splendoara lui. Si cand spun asta, nu vreau doar sa il laud ci sa graiesc un adevar despre el :)

De cand ma stiu, tenul meu a avut o continua nevoie de exfoliere. Daca in trecut ma axam mai mult pe exfoliantele fizice, sa le spunem asa, acum am descoperit ca exista si alte tipuri de produse pentru exfoliere.
Am citit pe undeva ca scrub-urile atat de iubite de mine, produc microleziuni la nivelul tegumentului si nu ma indoiesc de asta. O sa le folosesc mai rar, pentru ca nu as putea sa renunt complet la ele. Cel putin, nu deocamdata.

Dar bine ca avem si o alta alternativa, aceste exfoliante chimice, care au acelasi efect benefic, dar mai putine efecte nedorite.
Primul pe care l-am incercat a fost cel cumparat de pe iHerb, de la Derma E. Inca nu v-am povestit despre el dar ii va veni vremea intr-o zi.

Cel de la Sophyto a fost atat un moft, cat si o necesitate. Imi doream un exfoliant care sa poata fi folosit mai frecvent, fara reactii adverse, pentru ca am perioade in care tenul meu efectiv striga dupa o exfoliere. Si atunci am nevoie de ceva care sa poata fi folosit mai frecvent decat cel de pe iHerb.
Si iata ca l-am gasit. Acest Exfoliant Organic de la Sophyto poate fi folosit de 2-3 ori pe saptamana. 

Este destul de bland cu pielea, astfel ca il consider potrivit si pentru tenul sensibil, dar efectele sunt uimitoare.
Daca tenul meu o ia razna si are zone uscate, ce alterneaza cu zone cu exces de sebum si zone de piele exfoliata, atunci neaparat am nevoie de momentul meu de relaxare cu acest produs minune. Il aplic pe tenul curatat in prealabil cu un gel potrivit tipului meu de ten. Il las sa actioneze 10-15 minute, dupa care il indepartez cu o discheta imbibata in apa de tei despre care v-am povestit acum cateva saptamani.
Tenul ramane luminos, si fin, ceea ce ma bucura cel mai mult. Foarte rar tenul meu e fin, iar momentele de dupa ce folosesc acest exfoliant sunt perfecte. Si daca il folosesc de 2-3 ori pe saptamana, atunci am in permanenta un ten minunat. :)
Pe langa toate astea, m-a ajutat si cu semnele post-acnee. Aveam cateva care nu mai treceau si dupa ce am folosit de cateva ori acest exfoliant, au inceput sa se estompeze.

Sa va spun si cate ceva despre proprietatile fizice ale exfoliantului. Are o consistenta gelatinoasa, de culoare verzuie si un miros asemanator produselor apicole. Imi place mult mirosul si nici ca mi-as dori altul.
Se intinde usor pe ten iar cand se usuca, strange un pic, semn ca a actionat si il poti inlatura.

La momentul actual, pot spune ca este unul dintre cele mai bune produse descoperite de mine in anul ce a trecut si sper sa am timp sa va fac un top complet al acestor produse. :D Pentru ca 2014 a fost intr-adevar un an al descoperirilor bune din punct de vedere al produselor cosmetice. :)

Voi ati folosit vreun produs de la Sophyto? Ce produse folositi pentru exfoliere?


Comentarii

  1. Suna tare bine!! Eu ii folosesc pe cei de la Paula's Choice. Aha m-a ajutat mai mult decat Bha....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am auzit foarte multe lucruri bune despre produsele PC insa nu le-am folosit. :)
      pupici!

      Ștergere
  2. Am folosit si eu produse Sophyto si chiar mi-au placut. Acum folosesc ceva zilnic de la Garnier. xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur sa aud asta. :) si mie mi-au placut si produsele din mostrele primite si imi fac planuri pentru viitor. :D
      pupici!

      Ștergere
  3. Nu am folosit produsele Sophyto si nici nu stiam de acest produs. Eu folosesc o crema exfolianta de la Balea, care imi place extrem de mult, dar de aproximativ o saptamana, dupa exfoliere mi se descuameaza tenul ingrozitor si ma cam panicheaza acest lucru. Sper sa fie un lucru de moment si sa nu fie o reactie adversa la folosirea usor abuziva acestui scrub. :d
    Exfoliantul Sophyto pare a fi foarte eficient, ma bucur ca l-am descoperit datorita articolului tau. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca am patit si eu asa la unele scrub-uri.. si ma gandeam ca nu inlatura eficient celulele moarte, acestea ramanand si avand acest aspect..

      exfoliantul acesta chiar nu m-a dezamagit pana in acest moment. :D
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING