Probabilitatea statistica de a te indragosti la prima vedere

Buna, fete frumoase!

Desi am inceput saptamana cu o recenzie superba, iata ca astazi, joi fiind, nu ma dezic de colaborarea obisnuita pentru ca fetele mele imi sunt mereu alaturi si nu le pot parasi.

Chiar daca sunt in plina sesiune, asta nu inseamna ca nu mai pot citi. Ori de cate ori prind cateva clipe libere, cum mai citesc cateva file si iata astfel am mai reusit sa termin inca o carte despre care o sa va povestesc astazi.

Schimbam un pic macazul si ne ocupam astazi de o carte romantica. Daca pana acum v-am adus numai recenzii ale cartilor politiste, cu scene macabre, iata ca astazi sunt un pic mai romantica si va spun cateva cuvinte despre cartea "Probabilitatea statistica de a te indragosti la prima vedere". Este inca o carte de la editura Epica pe care mi-am dorit-o tare mult si pe care am luat-o din aceasta librarie online.

Stiti ca mi s-a pus pata pe cartile editurii Epica si chiar imi doresc sa le citesc pe toate. Stau destul de bine pana in acest moment asa ca sunt convinsa ca voi reusi sa imi duc la capat planul.


O poveste romantica, o poveste minunata ce m-a tinut cu sufletul la gura. :) Dar care aduce in discutie o multime de alte subiecte desprinse din viata oricarei persoane.
O avem in prim plan pe Hadley, o tanara de 17 ani, care trebuie sa prinda avionul pentru a merge la Londra, la nunta tatalui ei cu o alta femeie. Dupa ce ca abia a acceptat sa participe la acest eveniment, mai trebuie sa fie si domnisoara de onoare. Nu si-a mai vazut tatal de foarte mult timp si nu a cunoscut-o inca pe viitoarea lui sotie. Isi imagineaza o femeie oribila, pe care ar putea-o uri foarte usor.

Dar iata ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ si aceasta zi ajunge sa fie poate cea mai speciala din viata ei. O intarziere de numai 4 minute o face sa piarda avionul si sa fie nevoita sa ia urmatorul zbor. Asteapta in aeroport cateva ore, timp in care schimba cateva cuvinte cu un strain, un baiat cam de aceeasi varsta cu a ei.

Din vorba in vorba, descopera ca il cheama Oliver si observa ca are si el un costum. De aceea presupune ca si el merge tot la o nunta si iata cum coincidentele incep sa apara. Mai descopera ca si el calatoreste tot spre Londra, in acelasi avion si chiar pe locul de langa al ei.

Si uite asa incepe sa se infiripe ceva intre cei noi, fara ca acestia sa isi dea seama.
Cand aterizeaza, Hadley nu este nici pe departe fericita, desi zborul nu este activitatea ei favorita, ci gandurile ei se indreapta doar spre despartirea de Oliver.

Si-ar dori sa se revada, si-ar dori ca el sa ii spuna sa ramana, sau sa o insoteasca la nunta tatalui ei, dar nimic din toate astea nu vine din partea lui. Si ei ii e mult prea teama sa faca primul pas.

Dar pentru ca nu poate renunta atat de usor la ceea ce simte, Hadley face inca o incercare. Despre ce este vorba, va las pe voi sa descoperiti, citind aceasta carte minunata. :)

Daca sunteti amatoare de carti romantice, atunci cu siguranta o veti iubi si pe aceasta. :)

Acum haideti sa megem si la Gabi, Alina si Ana Maria pentru a citi recenziile lor.


Comentarii

  1. stim ca-ti plac cartile de le epica :)). am citit si eu una si m-am gandit la tine in timp ce citeam :)).

    parca as baga-o si pe asta in seama.

    cred ca zilele viitoare o sa-ti cer niste carti pdf :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa o citesti. o dai gata imediat si e tare draguta. mie mi-a placut mult. :)

      in vacanta daca o fi, pentru ca am schimbat laptopul si pdf-urile sunt pe cel vechi.. :)

      puup!

      Ștergere
  2. chiar e frumoasa cartea si romantica pe deasupra.:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. intr-adevar. pentru cele care iubesc acest gen, e o lectura minunata. :D
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING