Decernarea premiilor pentru cele mai bune produse descoperite in 2014

Buna dimineta, fete frumoase!
O noua saptamana rasare incet-incet la orizont. Am mari asteptari de la aceasta saptamana si sper sa fie totul ok. Examenele bat la usa asa ca incercam sa imbinam utilul cu placutul. Invat o ora, apoi o ora o petrec alaturi de voi. E bine? :D:D

Asa cum v-am promis, o sa incerc sa fac topurile despre care va pomeneam si incepem astazi cu cele mai bune 10 produse pe care le-am descoperit eu in 2014. :D A fost un an cu multe descoperiri placute, cu multe produse care mi s-au potrivit de minune, asa ca am avut de unde alege.

Intr-o ordine absolut intamplatoare, o sa incepem decernarea premiilor. :)

Premiul pentru Cel mai bun produs impotriva acneei ii revine Roll-on-ului de la Garnier. L-am laudat in nenumarate randuri si l-as lauda in continuare. Este potrivit pentru orice stadiu al pustulei. Chiar daca e la inceput si avem doar un pic de roseata si tumefactie, chiar daca a aparut si centrul alb, imediat pustula dispare dupa ce aplic acest produs. E o minune la casa omului si o sa am grija sa nu imi lipseasca niciodata. Review-ul complet il gasiti aici.


Premiul pentru cel mai bun produs pentru protectie solara ii revine Uleiului Uriage cu SPF 30. Am o piele extraordinar de sensibila si a fost primul produs care m-a protejat asa cum trebuie. Singurul produs care m-a ferit de arsurile solare si care mi-a oferit un bronz asa cum imi doream de multa vreme. Daca vreti sa cititi intregul review, il gasiti aici.

Premiul pentru cel mai bun produs pentru par ii revine anul acesta samponului Uscat Tigi, singurul sampon uscat pe care l-am incercat. De aceea nu am vrut sa spun cel mai bun sampon uscat. Este insa un produs care m-a scos dintr-o multime de momente neplacute. Cu ajutorul lui am avut imediat parte de un par asezat, cu aspect de proaspat spalat :) Cel mai mult mi-a placut faptul ca nu lasa pelicula aceea alba de care imi era atat de teama. Review-ul lui e disponibil aici.

Premiul pentru cea mai buna crema pentru ten ii revine cremei de la La Roche Posay, care mi-a fost aliat de nadejde mai ales de cand s-a mai racorit. Tenul meu arata perfect doar cu un strat din aceasta crema. Mi-a castigat increderea si stiu ca am mereu un aliat pentru un ten minunat. :) Review-ul il gasiti aici.

Continuam cu premiul pentru cea mai buna Apa de Parfum care ii revine adoratei mele Hugo Boss - Boss Jour pour Femme. Iubesc aroma acestei ape de toaleta si as purta-o zilnic dar de multe ori am tendinta de a o proteja. Parca nu vreau sa se termine rapid, desi imi place sa ii simt aroma cat de des posibil. :) Stiti ca i-am dedicat si o postare pe care o puteti citi aici.

Iata-ne trecuti de jumatatea listei de produse si ajunse la premiul pentru cel mai bun produs multifunctional pe care l-am descoperit anul de a trecut. Premiul va reveni Apei de Tei de la Elemental. V-am spus aici despre modurile in care o puteti folosi in cazul in care intrati in posesia ei. Ii duc lipsa atunci cand nu o am cu mine. E un produs suav, fin si delicat care poate fi folosit chiar si de fetele cu ten sensibil. :)

Trecem si prin zona de make-up si acordam premiul pentru cel mai bun produs de make-up paletei de farduri pentru Smokey Eyes de la BH Cosmetics. :) Daca o am pe asta la mine, nu mai folosesc alte maletute. Desi e perfecta pentru machiajul puternic, am si nuante pe care le pot combina frumos intr-un machiaj de zi. :) Gasisi aici swatchuri si impresii despre ea.

Acordam si un premiu pentru cel mai bun produs ce reduce iritatiile si ma refer aici in special la cele post epilare, dar nu numai. Cu sigurnata premiul ii revine apei termale Uriage, de fapt premiul va fi pentru toate apele termale pe care le-am incercat ulterior, dar pentru ca am descoperit prima data brandul Uriage, a fost apa pe care am citat-o prima. :) Gasiti si review-ul pentru ea chiar aici.

Ne apropiem de final si acordam premiul pentru cel mai bun produs pentru corp Spray-ului de la Victoria's Secret. Mi-a deschis apetitul pentru aceste produse si mi-as dori sa incerc si alte arome. Am inceput cu Secret Charm, o aroma atat de proaspata inca incep sa asociez curatenia cu aroma acestui produs. :) gasiti mai multe detalii in review-ul pe care l-am scris aici.

Ultimul premiu acordat, dar nu cel din urma, va fi pentru cel mai bun produs pentru demachiere. Ii revine recent descoperitei Ape Micelare de la Garnier. Inca nu am apucat sa ii scriu un review dar in curand va povestesc despre ea. Nu am incercat-o inca pe cea de la Bioderma, dar aceasta de la Garnier ma satisface in totalitate. :)

Comentarii

  1. Hei, mi-a plăcut să asist la această gală de decernare a premiilor.
    Nu am folosit decât apa termală și pe cea micelară, ambele mi-au plăcut și-ar primi câte un premiu și din partea mea :D.
    Trebuie să încerc parfumul Boss, sunt tare curioasă cum miroase!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi tare, tare mult. :) ma bucur ca ai asistat cu placere la aceasta gala de decernare a premiilor. :D
      sper sa iti placa si tie la fel de mult parfumelul de la Hugo Boss. :D
      pupicei!

      Ștergere
  2. nu ma incercat nici un produs din cele enumerate mai sus..insa daca se lasa cu decernari sigur au avut o prestatie buna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o prestatie chiar foarte buna. as incerca sa ma tin de acest gen de postare in fiecare an. :)
      daca ai ocazia, eu iti recomand sa incerc fiecare produs despre care am scris. :D
      pupici!

      Ștergere
  3. ce postare faina :). asa, la prima vedere, parca tot la parfum ma uit :)). sunt fara de scapare ;)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca iti place. :D nici nu ma asteptam la altceva. :D
      puup!

      Ștergere
  4. De unde ai luat apa termala Uriage? Am avut una acum 3 ani, nu am mai gasit intre timp.

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am luat-o de la Aoro. a fost in set cu o lotiune pentru plaja, cu SPF :D
      pupici!

      Ștergere
  5. Paletuta arata foarte bine, am vazut si swatchurile si imi face cu ochiul rau de tot!
    Si mie imi place acel parfum, l-am testat si probabil va fi urmatorul in colectia mea :X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur tare mult ca iti plac aceste produse. paleta e faorita mea din toate timpurile. :D e foarte versatila si o poti folosi chiar si pentru zi
      iar parfumelul e delicios.
      pupici!

      Ștergere
  6. Hihii, citind am avut senzatia ca ma aud pe mine insami la festivitatile de premiere! :D
    Ai gandit frumos postarea, draga mea, te felicit!
    Mi-a ramas un mare gand la roll-on-ul Garnier... :)

    Pup, fata dulcica!
    Spor la invatat si bafta la examene!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca ti-am creat astfel de amintiri. :) si ma bucur ca ti-a placut postarea.
      e un produs foarte bun. sper sa il mai gasesc dupa ce il termin pentru ca nu vreau sa raman fara arma cea mai importanta impotriva monstruletilor. :D
      pupici, draga mea si multumesc pentru urari :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING