Cartea saptamanii: Al 3-lea Caz

Buna dimineata, fete frumoase!
Mi-a priit vacanta pentru ca am putut citi mai mult decat in timpul facultatii. Am vazut si o multime de filme si poate o sa tin cont de unele sugestii si o sa realizez un top al filmelor favorite pana in momentul de fata. :)

Pana atunci, zic sa ne ocupam de cartea saptamanii acesteia. Am ajuns la a treia carte din seria scrisa la James Patterson. Dar iata ca de data aceasta avem parte de o colaborare cu inca un autor. Este vorba despre Andrew Gross. Sincer va spun ca s-a vazut asocierea celor doi pentru ca actiunea a fost mult mai complexa fata de volumele anterioare.

Daca pana acum ne confruntam cu un singur criminal in serie, poate uneori cu un mic ajutor din partea unui partener, in al treilea volum situatia se schimba radical si ne lovim de o intreaga grupare pusa pe fapte mult mai rele.

Totul incepe cu o explozie ce are loc in casa Lightower, o casa din apropierea locului in care alearga Lindsay, locotenentul nostru de la Omucideri. Este chiar ea martor ocular la aceasta explozie si pentru ca nu poate rezista fara sa faca nimic, patrunde in casa si salveaza singurul supravietuitor, un baietel de 10 anisori. In casa mai erau trei cadavre, si inca un copil lipsea. Este vorba despre un bebelus care e dat disparut, impreuna cu bona care pare a fi autoarea acestei catastrofe.
Bebelusul este gasit ulterior intr-o toaleta de la McDonald's dar bona este in continuare cautata de intreaga politie.
La locul exploziei, este gasit un bilet, semnat de August Spies, pe care scrie:
"Bum, fraierilor! Morton Lightower - un inamic al poporului. Sa se faca auzita vocea poporului"

Totul indica faptul ca este vorba despre o grupare terorista ce vrea sa se faca auzita, ce lupa pentru drepturile tarilor subdezvoltate.

Crimele insa nu se opresc aici si chiar una dintre fetele de la Crime este una dintre victime. Atunci totul devine personal si celelalte trei trebuie neaparat sa ii gaseasca pe vinovati.
Lindsay sapa in trecutul celui pe care il considera vinovat si gaseste legatura cu toate victimele.

Dar tinta cea mai importanta va fi cu siguranta intalnirea de nivel inalt care va avea loc si la care va participa chiar vicepresedintele tarii. Iar echipa de politie condusa de Lindsay trebuie sa opreasca aceasta grupare terorista, mai ales in numele prietenei ei.

Daca va reusi sau nu, daca ii va prinde pe toti membri gruparii si despre care dintre fetele de la Crime e vorba, nu va mai povestesc, ci va las pe voi sa descoperiti citind cartea Al 3-lea Caz de James Patterson.

Eu am cumparat-o de la Bookia, o librarie online in care veti gasi toate cartile acestei serii scrise de James Patterson.


Comentarii

  1. lista mea are proportii astronomice, dar as vrea s-o citesc si pe asta :)).

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum se cheama seria din care zici ca face parte aceasta a treia carte? Am citit review-ul tau si mi se pare tare interesanta cartea. Imi doresc sa o citesc, ba chiar intreaga serie. Tu, de obicei, imprumuti cartile pe care le-ai citit? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adica le imprumuti altora? Mi-o poti imprumuta? Ar fi recomandat sa incep cu prima carte din serie, desi nu au legatura una cu cealalta...? Mersi.

      Ștergere
    2. nu are un nume aparte seria, insa cartile au titluri specifie, continand cate un numr de ordine, asa cum are aceasta: al 30-lea caz. si toate au in prim plan pe detectivul Lindsay Boxer de la Omucideri. :)
      Ar fi indicat sa incepi cu prima carte pentru ca astfel poti urmari si viata personala a personajelor care persista. :)

      imi place foarte mult sa imprumut carti pentru ca astfel pot discuta despre ele cu prietenele mele. :)

      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING