Cartea saptamanii: Misterul Tiziano

Buna, fetelor!
Chiar daca saptamana a inceput cu stangul, nu vreau sa treaca aceasta joi fara sa vorbim despre o carte. Stiti cat de mult imi place sa citesc si daca as fi avut vacanta pe care mi-as fi dorit-o, cu siguranta citeam mult mai multe carti. Am un wishlist interminabil si nu stiu daca o sa imi ajunga viata sa citesc tot ce mi-am propus. :) Poate o sa am inca o viata in care doar o sa stau si o sa citesc. :D

V-am spus si saptamana trecuta ca astazi o sa va povestesc despre al doilea volum al seriei Misterele Italiene.
Nu este o continuare a primului volum ci doar sunt pastrate personajele principale. In aceasta noua carte se rezolva un cu totul alt mister iar faptasii sunt altii:
De data aceasta, romanul debuteaza cu moartea singurei femei care facea parte din comitetul Tiziano - un comitet care se ocupa cu analizarea tuturor lucrarilor lui Tiziano si verificarea autenticitatii lor.

Generalul Bottando, seful Departamentului Furturi Obiecte de Arta, isi trimite asistenta, pe Flavia, sa urmareasca mai de aproape ancheta care se desfasoara pentru moartea femeii din comitetul Tiziano.
Desi initial intentiile Flaviei nu sunt de a se amesteca in desfasurarea anchetei, incepe totusi sa vorbeasca pe rand si cu ceilalti membri ai comitetului pentru a le verifica alibiurile si pentru a afla parerea lor despre Masterson (victima).


Nici nu apuca bine sa discute cu toti, ca inca un mort apare in oras. Este vorba despre un alt membru al comitetului. Desi totul pare un simplu accident, Flavia nu poate sa creada ca astfel de coincidente chiar au loc si cu ajutorul lui Bottando, dar si al lui Argyll, specialistul in istoria artei, incearca sa descopere adevarul.

Totul pare sa aiba legatura cu niste tablouri furate din casa Marchesei, tablouri pe care si le dorea Argyll dar pe care nu reusise sa le obtina.

Multe rasturnari de situatie au loc si in acest al doilea volum al seriei Misterele Italiene si criminalul se lasa greu de descoperit. 
Bottando isi face inca o data treaba exact asa cum trebuie si descopera vinovatul, dar nu o sa fiu eu cea care va va dezvalui misterul ci va voi lasa pe voi sa il descoperiti citind Misterul Tiziano.

Daca va plac romanele care imbina actiunea, cu suspansul, crima si arta, atunci aceasta carte este pentru voi.
In plus, o gasiti in aceasta librarie online la pretul de..... (sa bata tobele).... doar 2.04 lei.
Va vine sa credeti? Ei bine, este adevarat asa ca daca aveti ocazia, nu ratati aceasta carte. Chiar merita atentia voastra. :)


Comentarii

  1. stii ca trebuie sa ma tragi de urechi ca sa-mi aduc aminte ce zi e! numai 2 lei,zici? vreau si eu cartea asta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai sa nu o ratezi cand mai revine pe stoc. :)
      o sa iti spun de acum din timp ca sa nu mai uiti. :D
      puup!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING