Review: Ulei pentru dus Le Petit Marseillais

Buna, fetelor!
Incepem saptamana mai greu pentru ca internetul nu a functionat toata dimineata. :) Sper insa sa nu fie asta o problema si chiar daca a demarat mai greu, saptamana sa fie una foarte buna. :)

Asa cum v-am obisnuit in ultimele saptamani, lunea avem review si ca de obicei este un review pozitiv. Ma bucur tare mult ca de cateva luni bune nu am mai descoperit produse care sa nu mi se potriveasca. Sunt extrem de incantata atunci cand gasesc produse bune pe care sa le recumpar in viitor.

Uleiul pentru dus Le Petit Marseillais l-am primit de la niste prieteni de familie din Franta in urma cu mai mult timp. Inca nu auzisem de acest brand in Romania desi poate exista dar nu era atat de mediatizat.
Desi mi-a atras atentia inca de cand l-am primit, nu l-am folosit pana saptamana trecuta cand am mai terminat din gelurile de dus restante.

De cand am vazut reclamele la televizor si concursurile organizate pe facebook, am devenit din ce in ce mai curioasa asupra produsului care statea cumintel si astepta randul in baia mea.

Rand care a venit un pic mai tarziu decat mi-as fi dorit, dar asta se intampla cand ai o gramada de produse incepute in acelasi timp.

O sa incep cu ambalajul, care pare simplu, dar este foarte atractiv. Imediat te duce cu gandul la miere si doar privindu-l parca poti anticipa aroma uleiului ce se ascunde in interior. Bidonul este foarte rezistent si la fel este si capacul. Nu mi-ar fi teama sa il iau cu mine in bagaj intr-o vacanta.


Consistenta este intr-adevar una de ulei, foarte fluida, ceea ce face posibila utilizarea produsului pana la ultima picatura. Daca ar fi fost mai dens, probabil mi-ar fi fost ceva mai greu sa folosesc totul pana la sfarsit.

Orificiul de dozare are o dimensiune potrivita pentru consistenta produsului si chiar daca acesta curge, niciodata nu scap mai mult produs decat am nevoie.

Aroma este dementiala dar probabil v-ati dat deja seama de asta. Imaginati-va mirosul mierii amplificat de cel putin 10 ori. Cam asa miroase acest ulei. Iubesc aroma sa si e o placere la fiecare baie.
Face o spuma fina si bogata, care ma invaluie de fiecare data. Nu am nevoie de foarte mult produs pentru o spuma asa cum imi doresc. :D Este destul de spornic si chiar ma bucura asta pentru ca il vreau pentru cat mai mult timp. :)

Dupa baie, pielea mea e super hidratata. Nu am de fel o piele uscata dar exista o diferenta intre gelurile de dus cremoase si celelalte. Asa ca acest produs se incadreaza la categoria hidratante. Imi simt pielea catifelata intreaga zi fara sa am nevoie de aplicarea unei creme de corp sau a unei lotiuni.

Din cate am vazut, in Romania produsele Le Petit Marseillais au ambalaje diferite. Preturile sunt foarte ok asa ca mi-as dori sa incerc si sampoanele. Daca sunt la fel de bune precum acest ulei pentru dus, atunci cu siguranta vor mai castiga o clienta fidela. :)


Voi ati folosit produsele Le Petit Marseillais? Cum vi se par?



Comentarii

  1. Daca s-ar gasi produsul asta la noi (dar eu nu l-am vazut) l-as cumpara repejor. Suna tare bine. Momentan am in folosinta un sampon cu miere si unt de karite (cu care nu fac casa prea buna) si o msaca de par din aceeasi gama. Masca e ok, dar samponul nu imi prieste din pacate deloc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. m-am uitat si eu pe cateva site-uri si nu l-am zarit deloc. poate nu a aparut inca dar sper sa ajunga si aici pentru ca e superb. :D

      imi pare rau sa aud de sampon. O sa incerc si eu o masca daca tot spui ca sunt bune. :)
      pupici!

      Ștergere
  2. Încă nu am încercat produse de la Le Petit Marseillais, dar urmează! ♥
    Despre gelurile lor de duş am auzit numai cuvinte de laudă :-)
    Pupici, o nouă săptămână frumoasă! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti multumesc mult, draga mea :)
      daca ai ocazia sa incerci un produs, nu refuza. :)
      pupici!

      Ștergere
  3. Nu l-am testat, dar citind postarea ta mi-a stârnit curiozitatea. Acum ştiu sigur că de la această firmă aş încerca masca de păr cu miere şi karite, dar şi uleiul despre care am citit aici.
    Te pup :*
    http://justbeautyblog.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur sa aud ca ti-am starnit curiozitatea. :)
      te pupacesc!

      Ștergere
  4. eu pe asta nu l-am vazut in magazine, dar as vrea sa-l miros! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu stiu daca a aparut inca la noi.. :(
      dar miroase genial. daca apare sa il iei neaparat

      Ștergere
  5. m-am uitat eu ieri prin dm si aveau oferta buna, 2 geluri de dus cu 17 lei...cred ca pana la urma dau o fuga si ma sacrific :D macar sa vad cum sunt

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne, cred ca e <3. As vrea sa il incerc si eu, ma voi uita dupa el.. Da, de la ei am folosit balsamul care mi-a placut extrem (te astept pe blog-ul meu daca vrei sa citesti mai multe despre el). Mai am un gel de dus si o masca, pe care inca nu le-am desfacut deoarece mai intai vreau sa mai termin ce mai am..

    http://tainafrumusetii.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sper sa il gasesti pe acesta. Este absolut divin. :)
      deja sunt curioasa sa testez un balsam de la ei.. prea e tentatia mare. :)
      pupicei!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING