Review: Apa Termala Uriage

Buna, fetelor!
O noua vineri, un nou review din seria produselor Uriage.
Daca nu va mai aduceti aminte, saptamana trecuta v-am povestit despre uleiul Uriage pentru protectie solara, un produs care m-a fermecat si care a avut grija de pielea mea pe toata durata vacantei. Mi-a adus un bronz perfect de care sunt mandra, un bronz sanatos in primul rand.

Dar, poate mai stiti, sau daca nu, va povestesc din nou ca in geanta mea de plaja se mai afla inca un produs Uriage si anume apa termala. Eu am cumparat aceste doua produse Uriage la set, la un pret extrem de avantajos. Dar fiecare produs se gaseste si separat iar pentru apa termala este un avantaj pentru ca data viitoare pot opta pentru o cantitate ceva mai mare. :) In set am primit varianta de 50 de ml si chiar mi-as dori una mai mare pentru viitor.


Nu am mai incercat pana acum nici o apa termala, de la nici un brand. Nu stiam exact cu ce se mananca acest tip de produs cosmetic asa ca am ales sa nu imi complic existenta. Si mare greseala am facut. Acum ca am descoperit acest produs minune (pentru mine), nu inteleg de ce nu l-am incercat mai demult.
Fetelor, sa nu faceti aceeasi greseala ca si mine! Daca va tenteaza anumite produse, luati-le pentru ca niciodata nu stiti ce se poate ascunde intr-un recipient aparent simplu.

Tot auzeam despre efectele binefacatoare ale apelor termale dar stateam si ma intrebam ce poate avea atat de binefcator o apa. Pana la urma este o simpla apa, pura si curata ce-i drept, dar pana la urma e ceva simplu si nu ii gaseam nici o bila alba.

Bine ca am gasit acest set Uriage si oricum aveam nevoie de uleiul pentru protectie solara. In set avea acelasi pret precum varianta simpla asa ca am zis ca acesta va fi momentul in care Diana se va intalni cu apa termala. :))

Dupa ce am primit setul cu pricina, a trebuit sa intru pe internet sa caut mai multe informatii despre apele termale si despre cum se folosesc acestea. Fiind la inceput, nu imi doream sa fac ceva gresit si apoi sa traiesc cu impresia ca produsul respectiv nu este unul bun. Am aflat ca apa termala Uriage a fost descoperita in urma cu doua mii de ani in inima Alpilor, in apropiere de orasul francez Grenoble. A fost folosita secole intregi pentru proprietatile sale vindecatoare.

Afland toate acestea, am capatat incredere si prima data am folosit aceasta apa termala Uriage pe fata, pulverizand de la distanta. Am folosit apa dupa ce mi-am curatat tenul cu produse destinate acestui proces. Scria undeva ca dupa 5 minute trebuie sa sterg surprlusul. Dar surplusul nu exista :D Mi-a placut mult acest aspect. Intra in piele cam in 2 minute si o hidrateaza in profunzime. 

O perioada chiar am inlocuit crema de fata cu apa termala. Stiu ca poate o veti considera o greseala, dar va pot spune ca tenul meu s-a simtit mult mai bine. Excesul de sebum nu mai exista. Nu imi simteam tenul uscat si pielea nu cerea folosirea cremei obisnuite. Sunt insa constienta ca nu pot renunta la crema de fata cu spf, mai ales pe timpul verii, asa ca am revenit la vechile obiceiuri, dar totusi am observat intr-adevar ce efecte are acest produs.
Acum il mai folosesc pe ten dimineata, cand vreau sa imi revigorez tenul. Las sa actioneze dupa care aplic si crema uzuala.

O alta intrebuintare a apei termale care la mine a avut efecte spectaculoase, este dupa epilat. Daca la nivelul axilelor si la nivelul picioarelor nu am nici o problema cu iritatiile, in zona intima altfel stau lucrurile. Ma irit ingrozitor si am tot incercat diverse remedii, unele bune, altele nu prea.
Am zis sa ii dau o sansa si apei termale sa observ efectele asupra zonei sensibile.
Aplic un puf dupa fiecare epilat si acum nu mai sar acest pas sub nici o forma. Iritatiile s-au redus vizibil, apa termala avand efect calmant asupra zonei lezate. Nu inlatura iritatiile 100% dar se observa o imbunatatire a aspectului pielii care imi da speranta necesara pentru a continua folosirea apei termale in acest scop.


Desi recipientul meu are doar 50 de ml, pot spune ca este un produs extrem de spornic. Il folosesc de la inceputul verii si inca nu da semne ca s-ar termina. Puterea spray-ului este mare si acopar o zona considerabila cu un singur puf. Cred ca acesta este principalul motiv pentru care produsul rezista si rezista si rezista. :)

Oricum, la urmatoarea achizitionare, cu siguranta voi alege o cantitate mai mare, pentru a nu sta mereu cu grija finalului. :D

Tot legat de iritatiile post epilare, dar schimband sexul, ajungem si la iubitul meu care se irita teribil dupa ce se barbiereste. Cand am fost in vacanta, el si-a uitat after-shave-ul acasa si ii era teama sa incerce ceva nou. Dar bine ca eu port mereu dupa mine apa termala. Un avantaj al formatului micut ar fi acela ca nu ocupa mult spatiu in bagaj.
I-am spus ca il voi ajuta cu apa termala sa previna iritatiile. Nu a fost foarte increzator la inceput, cunoscandu-si foarte bine pielea. El se irita chiar si daca folosea after-shave, dar daca schimba formula, cine stie cum va reactiona tenul lui?
Ei bine, eu am stiut. Am avut incredere in apa termala Uriage si i-am recomandat-o. I-am spus ca nu se va irita deloc si astfel a acceptat, desi plin de scepticism.

A mers si s-a barbierit si cand s-a intors i-am spus sa inchida ochii cateva secunde, timp in care eu am pulverizat apa pe toata fata.
Pe langa efectul racoritor si calmant pe care il are asupra pielii iritate, s-a bucurat sa observe ca intra rapid in piele si nu trebuie sa inlature surplusul.

Fara sa exagerez, va spun ca pielea lui a aratat mai bine decat atunci cand folosea after-shave. Nu s-a iritat deloc. Pielea arata de parca fusese barbierita in urma cu mai multe zile, dar fara sa creasca deloc parul. :D

Dupa ce a vazut efectele si s-a convins de beneficiile apei termale, deja ma intreba daca ii pot cumpara si lui un astfel de produs. :) Bineinteles ca la urmatoarea comanda, voi adauga unul in plus, pentru ca iubitul meu sa aiba mereu pielea neteda si sanatoasa.


Voi cum folositi apa termala? :)


Comentarii

  1. Chiar folositor articolu :) ,si eu tot stau pe ganduri ce apa termala sa'mi cumpara :D.Nu sti ce pret are doar produsul acesta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur sa aud asta. :)
      eu am cumparat setul de la aoro si aici gasesti apa termala separata la pretul de 22 lei (50 ml), 27 lei (150 ml - momentan nu e pe stoc) sau 61 de lei (300 ml)

      pupici!

      Ștergere
  2. eu recunosc ca pot trai foarte usor si fara apa termala. pe ten in niciun caz n-o mai pun pentru ca mi-l usuc prea tare.

    in schimb e utila dupa epilat, cum ai zis :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu chiar imi doresc sa il mai usuc putinel.. :D:D

      iar dupa epilat imi e extrem de utila pentru ca ma irit extrem de urat. :(
      puup!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING