Haul The One - Primele impresii despre noua colectie Oriflame

Buna, fetelor!

Cred ca stiti deja toate despre campania pe care Oriflame impreuna cu Blogal Initiative a organizat-o impreuna cu bloggerii si despre pachetelele cu produse din aceasta gama pe care le-am primit.
Dar consider ca niciodata nu strica o parere in plus. :)

Asteptarea a fost foarte mare, pentru ca am primit pachetelul abia pe 6 mai desi se spunea ca vor fi livrare toate pana pe 4 mai (dar probabil nu se asteptau sa fie atat de multe inscrieri) si in plus eu am pus mana pe el abia ieri, cand am ajuns acasa la parinti, unde am si cerut sa fie livrat pachetul.

Asadar o saptamana in plus m-a despartit de bucuria de a le vedea si de a le testa pe toate. Dar pentru ca totul are un sfarsit si asteptarea mea a ajuns la final chiar ieri seara cand am ajuns acasa si am luat la rand toate produsele si le-am incercat. Si nu exagerez deloc. Aseara eu ma machiam si ma aranjam de parca plecam la vreun eveniment. :)) Dar eram nerabdatoare sa vad daca mi se potrivesc. Asa ca acum va pot imparti si voua primele mele impresii.


Stiti deja ca The One contine 3 game de produse:
-Frumusete de zi cu zi din care am primit Fondul de ten Iluskin, Pudra compacta Iluskin si Corectorul Iluskin
-Mega Impact din care am primit Volume Blast Mascara, Power Shine Lip Gloss in nuantele Trendy Berry si Rose Glacier, si fardurile crema in nuantele Golden Brown, Beige Pearl si Olive Green
-Ultra Rezistenta din care am primit 2 oje in nuantele Orchid si Cappucino.

Primul pe care l-am incercat a fost fondul de ten despre care auzisem ca este destul de inchis. Este in nuanta Natural Beige si intr-adevar este inchis si pentru tenul meu. Dar imi place mult cum se aplica si in primele momeente am fost dezamagita in privinta nuantei.
Dar a urmat pudra. Si pentru ca nu aveam la indemana o pensula pentru pudra, am folosit buretelul din dotare. Si spre surprinderea mea, nuanta acesteia contracareaza uimitor nuanta fondului de ten si astfel am ajuns la un rezultat care mi se potriveste perfect. :D
Corectorul pare si el destul de inchis dar imi acopera destul de bine inceputurile de cercanute pe care le am sub ochi. :D

Nu puteam lasa machiajul neterminat asa ca am trecut la cele trei farduri crema:
Se aplica toate absolut superb si vreau sa spun ca le iubesc. O sa abuzez de ele in perioada urmatoare, mai ales de cel Olive Green pentru ca imi scoate ochisorii in evidenta. :D
Nu o sa va arat acum machiajul rezultat, pentru ca vreau sa il las pentru review-ul pe care il voi dedica acestor produse.

Ultimul pe care l-am incercat a fost Gloss-ul Power Shine in nuanta Trendy Berry. La inceput m-a speriat putin cantitatea mare de sclipici pe care o contine, dar imi place mult cum se aplica si am observat ca sclipiciul sta la locul lui si nu imi invadeaza toata fata. :)))


Din pacate eram deja data cu rimel si nu l-am mai incercat pe acesta aseara. Dar pot spune ca la prima vedere apreciez periuta. E micuta dar mi se pare precisa. Abia astept sa o pun la treaba.


Acestea au fost primele mele impresii despre produsele The One.
Voua cum vi s-au parut? Care este produsul vostru preferat?



Comentarii

  1. si eu m-am temut ca sclipiciul de la gloss se va intinde pe toata fata, dar e ok ca nu se intampla asta :).

    RăspundețiȘtergere
  2. mă bucur că ești mulțumită!! :)
    și mie îmi plac tare mult.
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. atunci cand sunt produse bune, multe persoane sunt multumite de ele si eu ma bucur sa fac parte dintre ele. :D
      pupici!

      Ștergere
  3. Si mie imi plac produsele tare mult....Fondul de ten mie mi s-a parut ca e prea deschis....insa se adapteaza perfect nuantei tenului.

    Sa le folosesti cu placere :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. probabil am primit nuante diferite, sau avem nuante diferite de ten. Dar totul e bine cand se termina cu bine si cu mici artificii le putem folosi in final. :D
      iti multumesc frumos!
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING