Review: Rimmel Extra Wow Lash mascara

Buna, fetelor!
Nu stiu cum e vremea la voi, dar aici soarele isi intra in drepturi si incearca in fiecare zi sa straluceasca mai mult decat in precedenta. Sper sa o tina tot asa, pentru ca m-am saturat de frig. In plus, am cumparat o multime de incaltamine pentru vara, sandale si pantofiori, pe care abia astept sa le port. Pana acum, zilele mohorate nu m-au lasat sa imi fac de cap, asa ca mai astept putin pana voi fi sigura ca vremea frumoasa s-a hotarat sa ramana cu noi. :)

In ultima vreme, nu am avut foarte mult chef pentru a realiza un machiaj prea complicat, asa ca am apelat frecvent doar la mascara, uneori si la un creion negru sau maro pentru un contur mai definit.
Am anumite perioade in care simt nevoia sa imi las tenul sa respire si atunci ma ingrijesc doar de confortul sau. Am grija sa il curat in fiecare zi si sa aplic o crema pe placul lui, dupa care sa il las sa se odihneasca. Am profitat de zilele de vacanta pentru a face asta zilnic.
Dupa ce ma reintorc la facultate, probabil voi incepe incet-incet sa mai aplic si alte produse de make-up. Dar deocamdata ma rezum la mascara si la un gloss sau un ruj cat mai nude. 

Ultima descoperire in materie de Mascara, este reprezentata de Rimmel Extra Wow Lash Mascara. L-am primit de la scumpa mea Ana in urma cu ceva timp dar pana acum vreo doua saptamani nu l-am testat. Am folosit alte produse pe care le aveam incepute si pe care imi doream sa le termin.

Dar pentru ca tentatia si curiozitatea sunt foarte mari, mai ales cand e vorba despre mine, am pus iute mana pe aceasta mascara si am pus-o la treaba.
M-a uimit chiar de la prima aplicare. Stiti deja ca genutele mele sunt aproape invizibile daca nu folosesc nici un produs. Sunt blondute, scurte, rare si tot ce nu iti doresti :))) Dar atunci cand am aplicat aceasta mascara, chiar s-au facut remarcate. 
Culoarea este foarte intensa si imi accentueaza ochii chiar si fara a folosi un creion pentru asta. Doua straturi din Rimmel Extra Wow Lash mascara si sunt gata de iesire. 
Imi place pentru ca ofera volum genelor, dar nu mi se pare ca le incarca, de aici primind inca un plus din partea mea. Le defineste foarte frumos, chiar din doua straturi. La alte produse asemanatoare, nu folosesc decat un strat pentru ca la al doilea arata deja foarte incarcate. Dar ma bucur sa descopar un produs care face treaba buna fara efecte adverse.

Pretul este si el extrem de mic pentru un produs atat de bun din punctul meu de vedere. Stiu ca probabil parerile sunt impartite si este absolut normal. Suntem diferite si atunci efectele pe care produsele le au asupra noastra, vor fi si ele diferite. Dar pentru mine, este un produs bun, la un pret excelent. Am incercat produse mult mai scumpe care nu ma multumeau nici pe jumatate, asa ca ma bucur sa descopar produse si ieftine si bune.
Iti multumesc, draga Ana, pentru acest produs. Imi place tare mult si cu siguranta il voi recumpara dupa terminare.

Voi ce parere aveti despre aceasta mascara? Ati folosit-o? Ce alte produse Rimmel imi recomandati?


Comentarii

  1. trebuie sa-mi iau rimel si sunt tentata de prea multe :)).

    RăspundețiȘtergere
  2. Şi mama îl foloseşte cu aceeaşi încântare :-)
    Eu l-am încercat la un moment, a fost ok pe moment, dar după doar câteva ore, având şi ochii sensibili, mi-a apărut o stare tare ciudată de disconfort şi am renunţat, având şi alte variante.
    Weekend frumos, cu drag! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. imi pare rau sa aud asta.. din fericire mie nu mi-a provocat neplaceri :)
      te pupacesc!

      Ștergere
  3. Si eu il folosesc si este ok. Intotdeauna am fost de parere ca nu se merita sa investesti prea mult intr-un rimel, oricum eu il folosesc maxim doua lui asa ca...
    In orice caz, mie imi place asta si Extra Super Lash care este similar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu l-am incercat pe celalalt dar e bine de stiut atunci cand sunt in pana de idei :)
      cand eram mai mica investeam mult in mascara, dar acum m-am lecuit. parca sunt mai bune cele mai ieftine :)
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING