Review: Brische Extra Volume Mascara

Buna, fetelor!
Nu stiu cum sunteti voi, dar eu, atunci cand descopar un nou brand, incerc prima data un produs. Daca acela imi e pe plac, incep sa am incredere in brandul respectiv, si incep sa imi fac o lista de dorinta lunga cat o zi de post cu produse din aceeasi familie.
Asa mi s-a intamplat de data aceasta cu produsele Brische. Auzisem eu cate ceva despre ei si vazusem o multime de produse pe Aoro, dar pentru ca nu testasem nimic, am fost usor sceptica la inceput, orientandu-ma spre produse pe care le cunosteam deja.

Dar uite ca scumpa mea Ana a avut grija de mine si mi-a trimis o mascara de la aceasta firma. Pesemne a stiut ea ca ma tot uitam la produsele lor dar ca nu aveam curajul sa cumpar nimic. Asa ca am primit Brische Extra Volume Mascara, primul meu produs Brische.
Ambalajul negru, cu detalii aurii, mi s-a parut intotdeauna cel mai elegant. Desi de multe ori imi apare un zambet in coltul gurii atunci cand vad ambalaje foarte colorate, este totusi adevarat ca preferatele mele sunt acestea, mult mai sobre si mai rafinate, care inspira profesionalism.

Periuta este foarte groasa, dar nu se incarca excesiv, detaliu care imi place mult. Ma inteleg cel mai bine cu astfel de periute, desi in trecut le preferam pe cele cu peri din plastic. Dar gusturile se schimba si mai cred ca un produs iti poate schimba total parerea, daca este foarte bun :) indiferent daca tie iti place din principiu acea periuta sau nu :D

Despre efectul pe care il are asupra genelor mele, nu pot spune decat ca imi place. Nu mi le incarca si le defineste foarte frumos. Eu il aplic de obicei in doua straturi pentru un efect destul de natural, de gene pline de la natura. :))
Eu sunt tare multumita de ceea ce face cu genele mele. Cred ca v-am mai spus, dar daca ati uitat cumva, o sa ma repet. Eu am genele foarte micute, scurte, blonde si foarte rare. Asa ca mi se pare uimitor ceea ce se intampla cu ele atunci cand folosesc mascara. :)

Tot restul zilei produsul sta la locul lui. Nu se intinde si nu se faramiteaza sub ochi. Oricum eu nu am aceasta problema cu nici o mascara, dar mai sunt fete care intampina astfel de chestiute, asa ca am simtit nevoia sa precizez.

Cantitatea de produs este una bogata, de 16 ml, pentru care pretul este de doar 17 lei. Mi se pare un pret foarte bun raportat atat la calitate cat si la cantitate. 

Acum, pentru ca am incercat acest produs si am ramas foarte incantata de el, trebuie sa ma decid ce alte produse marca Brische trebuie neaparat sa testez. Voi ati incercat pana acum ceva de la acest brand? Ce mi-ati recomanda? Sau ce v-ati dori ca eu sa testez? :)
Daca aveti anumite curiozitati si daca acele produse mi se potrivesc, poate reusesc sa pun manuta pe ele si sa va povestesc mai multe despre efectele lor. 


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING