Haul: O noua comanda Yves Rocher

Buna, fetelor!
Dupa un weekend atat de mohorat si dupa o zi de Florii ploiasa si racoroasa, cred ca trebuie sa ne incalzim putin cu ultimele cumparaturi. :D

Nu am mai consumat banuti in ultima perioada, dar cand am primit ultima oferta de la Yves Rocher, nu m-am mai putut abtine. Dar oricum am luat numai produse de care chiar aveam nevoie. O sa vedeti.  :))


Dar majoritatea produselor sunt la dublu, asa ca merita sa le luam pe rand si sa motivez alegerile mele. :D


-2 x Roll-on cu floare de Lotus
-2 x Roll-on cu migdale din California
Fiecare set a costat 21 de lei. Astfel de promotii de seturi de cate 2 produse se gaseau in toata brosurica, asa ca am profitat si eu de ele.
Aceste roll-on-uri nu contin saruri de aluminiu, alcool sau parabeni, asa ca pentru mine sunt perfecte. Ma protejeaza la fel de bine ca si alte roll-on-uri din comert dar pentru ca nu au aluminiu in compozitie, eu le voi cumpara pe acestea ori de cate ori voi avea ocazia.
Ambele miros la fel de bine. Despre cel de Lotus stiam, dar cel cu migdale este o noutate pentru mine dar ma bucur de alegerea facuta.

 Si pentru ca nu trebuie sa uitam de barbatii din viata nostra, am luat si 2 roll-on-uri pentru barbati. Setul de doua a costat 25 de lei si nici acestea nu contin saruri de aluminiu, alcool sau parabeni.
Miros foarte bine si sper sa fie la fel de eficiente precum cele pentru femei, pe care le-am incercat deja. :)

Am reusit in sfarsit sa pun mana pe gelurile de dus cu nuca de Macadamia. De cand au aparut in prima brosura, mi le-am dorit iar cand le-am mai vazut si pe la alte bloggerite, mi le-am dorit si mai mult si in sfarsit sunt ale mele. :)
Miros dementiaaaaalll.. a chec proaspat scos din cuptor. A prajituri, a dulciuri, a ceva delicios. Abia astept sa le pun si la incercare :D

Pentru aceasta comanda am primit si doua cadouri. :D
Pentru o comanda de 49 de lei, primeam o prima surpriza in valoare de 135 de lei. Ma asteptam sa fie un parfum sau o crema antirid. Iata ca a fost a doua varianta iar mami este foarte fericita. A mai avut din aceeasi gama o alta crema antirid de care a fost foarte multumita asa ca si pe aceasta abia asteapta sa o foloseasca. :)

Al doilea cadou este reprezentat de o bratara cu un cristal Swarovski. Acesta era oferit pentru orice comanda de peste 79 de lei.
Imi place tare mult, dar era un pic mare pentru mine. Dar am mesterit eu la ea si am mai scurtat-o. Acum mi se potriveste perfect. E simpla si finuta si ma bucur sa o am :)

Inainte sa inchei vreau sa va mai spun ca acum cei de la Yves Rocher livreaza coletele prin curier rapid si acestea ajung mult mai repede. Inainte erau livrate prin Posta Romana si dura chiar si cate 10 zile pana cand primeam produsele. Acum au ajuns cam in 2-3 zile daca tin eu bine minte. :)

Voi ce ati mai cumparat de la YR in ultima perioada? Va plac produsele alese de mine? :D


Comentarii

  1. Sa va bucurati de ele. :)
    Eu am fost cuminte. N-am mai comandat nimic. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumim frumos!
      incerc si eu sa fiu dar din cand in cand ma mai premiez :D:D:D
      pupici!

      Ștergere
  2. Cat costa transportul prin curier? Gelul cu nuci de macadamia il am pe lista de luni bune, dar pana acum nu a fost sa fie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la ofertele pe care eu le primesc acasa, sunt diverse variante. si la aceasta comanda am avut varianta cu transport gratuit pentru orice comanda de peste 70 de lei. :)
      Dar in functie de oferta, transportul gratuit poate sa fie la comenzi de 70-80-90-99-110 lei..
      Daca nu atingi pragul, trebuie sa platesti 12 lei. cred ca nu conteaza modalitatea de livrare. Pentru ca pe brosura scria 12 lei si nu stiam cum se va livra. Am aflat abia cand am sunat. :)

      Daca mai ai si alte intrebari, nu ezita sa imi scrii
      pupici!

      Ștergere
  3. Am plasat cu aproximativ o saptamana in urma 3 comenzi...una telefonica si 2 pe site.
    Prin curier se livreaza doar produsele comandate telefonica si spun ei ca ajung in 4 zile dar cred ca le am primit in 2-3...comenzile plasate pe site se livreaza prin posta si ajung in 10 zile...deci inca nu am primit celelalte 2 comenzi..
    Maya Secret transportul prin posta costa 12 ron iar pentru o comanda de minim 99ron este gratuit!prin curier nu stiu din pacate:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. interesant. Nu stiam asta. dar e bine de stiut. Eu mereu plasez comenzile telefonic. O singura data am plasat comanda pe site in urma cu mai multa vreme.
      Sper sa iti ajunga rapid si celelalte pachetele si sa te bucuri de produse
      pupici!

      Ștergere
  4. Tu si mama ta sa va bucurati de fiecare in parte! Hihii, voi face si eu impreuna cu Dia astfel de comenzi! :D

    Pupicei, cu drag!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti multumesc, scumpa mea!
      e tare frumos sa dai comenzi impreuna cu mama sau cu fetita.. :X
      pupici!

      Ștergere
  5. Oh,God...cate deodorante ti-ai luat:))
    http://descude.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING