Cartea saptamanii: Lupta celor Noua

Buna dimineata, fetelor!
Astazi iar e innorat si ma deprima vremea asta. Aveam de gand sa ies mai tarziu la o plimbare si deja stiam ce voi imbraca, dar acum totul e dat peste cap. Trebuie sa imi fac alte planuri, in concordanta cu noile temperaturi de astazi. :((

Dar, trebuie sa profitam cumva si de aceasta vreme mohorata care mai degraba ne tine in casa decat sa ne imbie sa iesim. Si cum putem face asta daca nu cu ajutorul unor carti.
Astazi adaugam la colectie al treilea volum din seria Eu sunt numarul Patru si anume Lupta celor Noua. Este ultimul volum aparut la noi. Scriitorii au scos deja si al patrulea volum: The Fall of Five si sper ca in curand sa ajunga si la noi pentru ca am citit cateva detalii pe internet si mi se pare fantastic.

Aceasta serie este uimitoare, cu fiecare nou volum devine mai buna si asta nu poate decat sa ma bucure. Imi depaseste mereu asteptarile si imi ofera o actiune care ma tine mereu cu sufletul la gura.
Am citit acest volum pe nerasuflate. Am stat aseara pana l-am terminat si dupa ce totul a ajuns la sfarsit, imi doream sa ma apuc de urmatorul volum, dar din nefericire inca nu a aparut. Dar atat de intensa a fost actiunea, incat nu voiam sa cred ca s-a terminat ci imi doream doar sa citesc in continuare pana ajung la finalul seriei.

Mi-a placut tare mult coperta de spate, la fel ca si celelalte doua, pentru ca ma ajuta sa intru un pic in actiune, chiar inainte de a incepe lectura:

AM FOST PE CONT PROPRIU si m-am luptat de unul singur sa raman in viata, pana in ziua in care l-am intalnit pe Numarul Patru.
IMPREUNA suntem mult mai puternici.
A DURAT CEVA VREME pana sa ne despartim pentru a-i gasi pe ceilalti.
AM MERS IN SPANIA sa fac investigatii.
AM DESCOPERIT o fiinta mai tanara decat noi, dar la fel de curajoasa.
ACUM II CAUTAM PE CEILALTI.
DAR SI EI NE CAUTA.

In acest nou volum, actiunea devine si mai complexa. Acum vedem totul si din perspectiva numarului Sase. Cele doua perspective din volumul doi, Numarul Patru si Marina (numarul Sapte) sunt pastrate si aici, dar lor li se alatura Sase. Avem trei perspective care alterneaza atat ca si capitole, dar si in cadrul aceluiasi capitol, atunci cand actiunea ajunge la cote maxime.

Numarul Patru a ramas singur, dupa ce bunul sau prieten Sam a fost pierdut in baza Mogadorienilor. Dar destinul i l-a adus pe Numarul Noua, care sa il ajute in lupta impotriva Mogilor. Acesta din urma a fost inchis intr-o celula vreme de un an de zile iar acum este dornic de razbunare. Dar nu se pot intoarce acum ci trebuie mai intai sa ii caute pe ceilalti lorici in viata, pentru a fi puternici impreuna.
Numarul Sase a plecat in Spania pentru a o gasi pe Marina. Dar surpriza a fost maxima atunci cand alaturi de Marina se mai gasea un Garde: Ella, Numarul Zece. Ea a venit pe Pamant cu o a doua Nava si pana acum nimeni nu stia de existenta ei. Este inca mica si nu i s-au dezvoltat Mostenirile, dar are o putere din nastere, aceea de a-si transforma varsta.

Sase, Marina si Ella, impreuna cu protectorul Ellei, pleaca in India in cautarea Numarului Opt. Acolo au parte de o ambuscada, dar reusesc sa scape cu viata si sa ajunga in sfarsit fata in fata cu inca unul dintre ei.

O lupta crancena ii asteapta pe toti in Desertul New Mexico, pentru ca Mogadorienii nu mai sunt singuri, ci Guvernul li s-a alaturat asa ca Garzii au de infruntat de doua ori mai multa forta.

Oare vor reusi ei sa iasa invingatori?
Se vor reuni Patru si Noua cu Sase, Marina, Ella si Opt?

Asta nu va mai spun, ci va las pe voi sa descoperiti prin ce trebuie sa treaca eroii nostri pentru a se gasi unii pe altii.

Daca va place aceasta serie, o puteti gasi in aceasta librarie online, unde transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii.

In decursul acestei zile, veti mai gasi recenzii si la:
Alina
Ana
Gabriela
Adelina

Comentarii

  1. M-ai facut curioasa cu cartile astea. Cred ca mi-ar placea sa le citesc. Ma intreb, oare vor avea sansa de a-si recupera planeta? Sau pana la final vor lupta pentru supravieturiea lor si vor ramane in continuare pe pamant?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred si eu ca ti-ar fi pe plac :):)
      si eu ma intreb acelasi lucru si de aceea sper ca urmatoarele volume sa apara si la noi cat mai curand :D:D
      pupici!

      Ștergere
  2. vorba ta, prea multe carti pe lista...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daa.. :)) nici nu stiu pe care sa o incep atunci cand termin una.. sunt atat de multe.. si inca si mai multe in wishlist :))

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING