Astazi sarbatorim!

Buna, fetelor!
Astazi chiar avem motive de sarbatorit. Am terminat sesiunea si in urmatoarea saptamana sunt in vacanta.
Am mai mult timp sa ma ocup de blog si asta ma bucura cel mai mult.
In ultimele zile am avut doar cateva postari programate si abia am reusit sa verific comentariile sau pagina de facebook. :(
Imi e greu sa stau departe de tot ce inseamna blog si sper ca in aceasta saptamana sa profit la maximum de timpul liber.
Vreau sa si citesc mai mult, pentru ca nu am mai terminat nici o carte in ultima vreme si ma simt foarte aiurea, pentru ca stiti ca lectura e o parte importanta pentru mine. :)

Astazi dupa ce am iesit de la examen, am mers cu fetele sa ne relaxam un pic si m-am simtit taaare bine si libera.
Sentimentul de eliberare este unul atat de frumos si dupa ce reusesti sa scapi de o asemenea povara, vrei doar sa le odihnesti, in fiecare minut din zilele libere. :)

Un restaurant sector 4 ar fi potrivit pentru o astfel de iesire intre fete, in care sa ne punem la punct cu ultimele noutati una despre cealalta, pentru ca de cand cu examenele, parca nu mai reuseam nici sa vorbim intre noi. :)

Si pentru ca verisoara mea tot cauta restaurante botez Berceni, as putea sa ii recomand unul asemanator cu cel in care noi am fost astazi.
Mediul era unul tare placut si consider ca pentru astfel de petreceri acest lucru e tare important. Sa fie un mediu cald si primitor, sa te simti binevenit. Bineinteles ca si persoanele sunt la fel de importante pentru ca o companie placuta poate face minuni. :)

Dar, revenind la motivul bucuriei mele despre care v-am spus la inceputul postarii, vin cu o intrebare. Voi ati avut examene in perioada aceasta? Sau ati terminat deja facultatea? Ori sunteti inca la liceu? :)




Comentarii

  1. Ma bucur ca ai terminat sesiunea.Stiu cat stres era in sesiune.Eu am terminat si facultatea si masterul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am terminat deja facultatea,dar stiu exact despre senzatia de eliberare despre care vorbesti!:)
    Odihna si lectura placuta!Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Cunosc sentimentul de eliberare...dar sa stii ca imediat ce termini facultatea parca iti mai doresti astfel de momente. Si eu incerc sa citesc o carte de ceva timp dar baietelul imi ocupa tot timpul. Asa ma bucur si ma relaxez cu postarile voastre :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa este.. :D:D
      te cred, dar cred ca esti implinita cu el. ;)
      te pupic!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING