Review: Idealia Life Serum - Vichy

Buna fetelor!
Ma bucur atat de mult pentru ca a venit weekend-ul in sfarsit. A fost o saptamana foarte incarcata dar ma bucur ca s-a incheiat. Stiu ca si urmatoarele vor fi la fel, dar sper sa imi organizez timpul mai bine si sa reusesc sa fiu mai activa si aici, pe blog, dar si pe pagina de facebook.
Astazi vreau sa va vorbesc despre un produs care a intrat foarte repede in rutina mea zilnica de ingrijire a tenului. Este vorba despre Idealia Life Serum de la Vichy. Desi nu am decat mostre, pot spune ca mi-am format deja o parere destul de corecta despre acest ser. Am primit mostrele din partea Vichy si ma bucur pentru ca am avut ocazia sa testez acest produs:

O mostra imi ajunge cam pentru 3 utilizari. Initial am incercat sa folosesc o mostra doar de doua ori dar era foarte mult ser si intra greu in piele si de aceea am decis ca 3 este numarul de utilizari corect pentru mine.
Produsul intra relativ repede in piele, dar doar daca este folosit intr-o cantitate potrivita. Eu il folosesc de obicei atat dimineata cat si seara, dupa ce imi curat bine tenul.

Serul promite ten revigorat, culoare uniforma, aspect odihnit si pori miscorati in doar 8 zile.

Ten revigorat: De obicei nu am mari probleme cu tenul din acest punct de vedere. Dar oricum pielea arata mult mai bine, mai proaspata.
Culoare uniforma: Aici aveam o problema cu zone rosietice, mai ales dupa baie, dar acestea au inceput sa se diminueze, si acum pot spune ca ma bucur de un ten cu o culoare uniforma.
Aspect odihnit: De obicei ma odihnesc foarte bine si tenul meu nu are de suferit, dar sunt sigura ca isi face treaba si pe un ten cu semne serioase de oboseala
Pori micsorati: Aici am observat o imbunatatire. Nu pot spune ca face minuni si ca porii sunt inchisi imediat, dar am observat o micsorare a lor si asta ma bucura. La o folosire indelungata, cu siguranta voi vedea rezultate mult mai bune.

Va pot spune in plus si ca este o foarte buna baza de machiaj. Fondul de ten de aplica superb peste acest produs. Nu raman urme inestetice, fondul de ten se muleaza perfect pe ten.
Eu aveam o problema la acest capitol, in sensul ca produsele de acest gen (fond de ten, BB Cream) se asezau foarte urat pe ten, se observa exact cum l-am aplicat. Arata groaznic. Aveam foarte putine zile in care ma bucuram de un ten normal, sa zicem asa. Dar acum am scapat complet de zilele nefaste. Pot sa imi fac un machiaj complet in fiecare zi, fara sa ma gandesc daca tenul meu se afla intr-o zi bune sau intr-una rea.
Pentru acest motiv in principal, dar si pentru celelalte, iubesc acest ser de la Vichy si ma bucur pentru ca l-am testat.
O sa incerc sa strang banuti sa il cumpar pentru ca nu vreau sa ma gandesc cum era inainte de a-l descoperi. :)

Voi l-ati incercat? Ati solicitat mostrele de la Vichy? Daca nu a-ti facut-o inca, le mai puteti solicita aici, in limita stocului disponibil.





Comentarii

  1. ma bucur ca ti-au placut...si eu am fost super incantata de ele :)

    RăspundețiȘtergere
  2. cam asta e si parerea mea, desi pretul mi se pare cam mare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da... e cam scump... dar eu m-as risca sa il cumpar... asta in cazul in care strang banuti.. :)
      pupici!

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. uff.. :( sper sa ajunga si la tine cat mai repejor.. :(
      pupici!

      Ștergere
  4. Eu nu m-am inteles prea bine cu acest produs, din pacate :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce pacat... :( difera foarte mult reactiile, in functie de tenul fiecareia.... eu am fost norocoasa si mi s-a potrivit foarte bine :)
      pupici!

      Ștergere
  5. multumesc pentru review! nu stiu de ce ,dar nu am atractie spre vichy.pupp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici eu nu am mai folosit produse Vichy.. si de asta m-am bucurat pentru ca am descoperit acest ser.. :D
      pupici!

      Ștergere
  6. Hey! Citind acest review am gasit si eu link-ul sa comand mostrele. De vreo cateva saptamani ma tot gandeam la acest produs si cand il voi primi o sa pot sa ma lamuresc in sfarsit cum sta treaba. Am cumparat crema de zi Idealia si sunt multumita de consistenta, nivelul de hidratare, stralucirea subtila de dupa si de felul in care miroase. Sper sa ma impac bine si cu serul si poate ma mobilizez sa il obtin cumva de la familie de sarbatori :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca te-am putut ajuta.. :D
      sper sa iti priasca si tie. :) si eu as vrea sa fac rost de varianta full size .. :D dar sa vedem cum.. :D
      te pupic!

      Ștergere
    2. Am o intrebare: mostrele au sosit in cutia postala sau ai mers la oficiul postal sa le ridici? Intreb pentru ca nu corespunde adresa mea din bi cu cea unde locuiesc si nici nu pot sa imi fac viza de flotant. Am comandat in trecut de la yves rocher si am avut de fiecare data parte de comentarii din partea lucratoarelor de la op.

      Ștergere
    3. nu trebuie sa mergi la posta. mie mi le-a adus postarita acasa. Daca ai casuta postala, ti le va lasa acolo.
      La mine in oras nu e problema daca nu corespunde adresa... dar nu stiu exact cum va fi la tine...
      sper sa reusesti sa primesti mostrele. :)
      te pupic!

      Ștergere
  7. Le.am primit si eu da îmi placea mai mult crema din gama asta ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe aceea nu am incercat-o din pacate asa ca nu imi pot da cu parerea... :)
      pupicei!

      Ștergere
    2. Foarte fumos articolul si produsele bune.
      Si serumurile de la www.skin79.ro ar trebui sa le avem in vedere pentru ca e greu sa gasesti ceva original si de caliate la un pret bun.
      Au setul de 3 serumuri de 30 gr la numai 150 lei.Vitamina c,colagen si aminoacizi ,un adevarat tratament care lucreaza in profunzime,binenteles dupa o curatare temeinica cu bb cleancer si pealing enzimatic.

      Cei de la skin79 au si alte serumuri din gama cosmetice complete ca ex serumul de melc concentratie 95%,serumul syn-ake,veninul de vipera elvetian,serumul de inchidere a porilor,serumul antipete .Gamele au masca,creme,lotiuni,si binenteles faimoasele si frumoasele BB creme de la skin79.ro

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING