Probleme uzuale

Buna, fetelor!
De multe ori simt nevoia sa ies din rutina si atunci ma bucur ca am cu cine vorbi. Voi sunteti prietenele mele si va pot povesti tot ce imi doresc. Poate de multe ori ceea ce scriu nu e pe placul vostru si un lucru pozitiv poate reiesi din blogging. Daca unei persoane nu ii place ceea ce spui sau ceea ce scrii, poate imediat sa inchida pagina sau sa citeasca un alt articol, dintr-o alta categorie de postari. Nu este nimeni obligat sa citeasca tot ce cateodata scriem noi pe blog, doar ca de multe ori chiar simt nevoia sa va vorbesc si despre alte chestii, poate nu atat de interesante.
Acum cateva saptamani, ma intorceam de la Constanta cu niste prieteni. In drum spre iesirea din oras am intrat si pe la Carrefour pentru mici cumparaturi. La Carrefour-ul din Constanta este un sens giratoriu si am vazut acolo un om mai in varsta intr-o masina cu avariile pornite. Era oprit, sarmanul, fix in sensul giratoriu. Am trecut pe langa el fara sa acordam prea multa atentie pentru ca nu stiam exact ce s-a intamplat.
Dupa ce am terminat plimbarea scurta prin magazin, sa tot fi durat vreo 30 de minute, poate mai mult, iesim din parcare in intentia de a porni spre casa.
Barbatul cu masina lui erau tot in sensul giratoriu. Atunci am hotarat sa oprim si noi si sa il intrebam daca are nevoie de ajutor.
Nu ma prea pricep eu bine la masini dar din ce am inteles, cred ca ii cazuse capacul de la roata, sau ceva de acest gen. Oricum omul avea nevoie de tractare pentru ca nu reusea altfel sa plece de acolo. Nu avea nici un numar de la o asemenea firma de tractari auto, asa ca a fost bucuros sa ne accepte ajutorul. Unul dintre prieteni cunostea pe cineva de la o astfel de firma si i-a chemat imediat.
Dupa ce am facut si o fapta buna, am putut pleca linistiti spre casa.
Cred ca toti detinatorii de automobile, ar trebui sa aiba cate un numar de telefon pentru fiecare dintre serviciile necesare, printre care si un numar de contact de la o firma de tractari auto. Majoritatea firmelor au chiar si site-uri, asa cum este cazul www.tractariauto-timis.ro, asa ca daca ai internet pe telefon ai posibilitatea de a afla si un numar de contact. Dar pentru majoritatea soferilor, este mai la indemana sa aiba in agenda telefonului toate numerele de care au nevoie. :)

 

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING