Review: B.U. My Secret

Buna ziua, fete frumoase!

Dimineata a inceput groaznic. Sper totusi ca dupa-amiaza sa fie mai buna. Incerc si eu sa o imbunatatesc cu o postare parfumata ce sper sa fie si pe gustul vostru.

Stiti ca am primit setul B.U. My Secret in urma cu mai multe luni si de atunci am tot folosit toate produsele din set dar nu am apucat sa va povestesc despre ele. :)


Spray-ul s-a terminat de mult. :) I l-am dat mamei mele pentru ca ea e fana spray-uri de corp.

Agenda si pixul mi-au fost foarte buni prieteni. Folosesc agenda pentru a-mi nota idei pentru articole, dorinte pentru viitor si multe altele. Imi place la nebunie pentru ca e feminina si foarte practica. In plus, eu sunt mare iubitoare de agende cu arc. :)

Sa trecem acum si la apa de toaleta care incearca sa imi inveseleasca toate zilele, mai ales pe aceasta de astazi care nu a inceput deloc bine.


Nu ma pricep foarte bine sa identific toate aromele pe care le contine un parfum insa va pot spune parerea mea despre combinatia de note.

Producatorii ne spun urmatoarele:


Iniţial te îndrăgosteşti de spiritul meu ludic transpus în note de mandarină, de puterea zâmbetului meu seducător cu note delicioase de măr şi pară şi de atitudinea mea cu parfum de aventuri creionate cu zmeură şi cireşe. Inima-mi este luminoasă, precum notele solare, şi este dezvăluită treptat de accentele feminine şi elegante de iasomie şi gardenie. Complexitatea spiritului mereu tânăr se regăseşte în alăturarea notelor dulci de nucă de cocos şi a irezistibilei bezele.

Actul final şi cel mai pregnant reprezintă echilibrul inimii dulci însetate de libertate şi aventuri cu atingeri picante şi misterioase de cumerin, mosc şi lemn de santal. Accentele de paciuli şi vanilie sunt o reamintire constantă a crezului fetei B.U., strălucirea molipsitoare izvorâtă din încrederea în sine şi din jocul meu, pe care-l dansez prin tot oraşul.

Parerea mea:
Aceasta apa de toaleta are o aroma dulceaga dar deloc obositoare, greoaie. Eu pot purta aceasta apa de toaleta chiar si in zilele mai calduroase, fara sa simt ca este prea mult.

De obicei sunt adepta aromelor fresh si simt ca aromele dulci imi provoaca greata. Insa acest parfum nu este deloc asa. Eu simt aroma de cirese si zmeura si chiar si pe cea de lemn de santal. O aroma fructata, foarte soft si delicioasa. 

Este un parfum tanar, aventuros, asa il percep. Il vad potrivit pentru purtare zilnica, nu pentru ocazii speciale. Il vad potrivit pentru mine, in fiecare zi. Si ma bucur sa il pot purta ori de cate ori simt nevoia. 

Pe pielea mea persista destul de mult, tinand cont ca este apa de toaleta, nu de parfum. Persista cam 6-8 ore, apoi se mai diminueaza intensitatea. Pe esarfa sau hainute persista mult mai mult, chiar cateva zile. 

Pretul pentru sticluta de 50 de ml este de aproximativ 47 de lei, difera insa in functie de locul din care il cumparati. Deo Spray-ul are un pret recomandat de 12.5 lei. :)

Se gasesc disponibile atat separat cat si in diverse seturi.

Si ca sa concluzionez, este o aroma care m-a cucerit in urma cu mult timp si pe care imi place sa o port ori de cate ori am ocazia. :) Este cred singurul parfumel B.U. pe care l-am incercat si ma bucur ca am avut o experienta pozitiva cu el si asta imi da curaj sa incerc si alte variante. :)

Clipul acesta de prezentare surprinde foarte bine aroma parfumului asa ca poate va inspira. :)



Voi ati incercat aceasta varianta B.U.? Dar alte variante?


Comentarii

  1. O sa ma duc sa-l miros si eu, ca din notele sale cred ca imi va fi pe plac.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am incercat si eu spray-ul si mi-a placut, am mai avut unul negru, bun si el. Am si parfumul, cred ca o sa-l folosesc mai mult la vara, pentru perioada rece am mai multe parfumuri dulci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu il prefer mai mult ij perioada asta dar nici vara nu ma deranjeaza :)
      Pupici

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING