Produse Terminate in Decembrie

Buna ziua, fete frumoase!

Zilele astea ma lupt cu o raceala. Bine ca nu e nimic sever si sper ca pastilutele mele cu ulei de catina de la Hofigal sa faca fata cu brio, la fel ca si data trecuta. :)

Am asteptat sa ajung la Constanta pentru a va povesti despre produsele terminate in luna Decembrie deoarece aici aveam mare parte din ambalaje. :D

Nu sunt foarte multe produse dar totusi ma bucur ca am reusit sa termin ceva si in luna ce a trecut si vreau sa ma tin de aceasta postare pentru ca aici va pot povesti cate ceva despre produsele ce nu au review pe blog dar este si un fel de bilant al produselor pe care chiar le folosesc. Si am o mare satisfactie sa observ ca nu cumpar produse degeaba. :)



Nu am incarcat pana la refuz cutiuta destinata cu astfel de produse insa pot spune ca ma simt multumita de ce am reusit in luna ce s-a incheiat.
In plus, nu poti termina in fiecare luna o multime de produse pentru ca daca nu ai ceva aproape de terminare nu cred ca vei reusi sa dai gata un produs nou intr-o singura luna. :D

Sa le luam pe rand si sa va spun doua vorbe despre fiecare:


Apa micelara de la Garnier probabil nu mai are nevoie de nici o prezentare. Este a doua mea favorita, dupa cea de la Bioderma dar este prima pe lista atunci cand merg la  cumparaturi. Dovada sta sticla noua ce ma asteapta deja.
La ultima plimbare in DM am luat si o micelara de la Nivea pentru ca era la reducere si eram tare curioasa sa o incerc. Va anunt daca imi place.
Review pentru micelara de la Garnier gasiti aici.

Apa termala de la Vichy mi-a placut asa cum imi plac toate apele termale. Sincera sa fiu nu am observat nici o diferenta intre apele de la diverse firme. Mai am inca una deschisa acasa la parinti ce asteapta sa fie terminata.
Eu folosesc apa termala dupa epilat si mi se pare ca face o treaba foarte buna.

Am terminat si doua plicuri de plasturi pentru puncte negre de la Beauty Formulas. Aveam cutia in casa de muuuulta vreme dar din nu stiu ce motiv nu am folosit plasturii. Ma bucur ca le-am dat o sansa pentru ca sunt foarte buni. Poate o sa le scriu si un review pe blog. :)

 Sapunul lichid Today cu migdale a fost tare bun. Pentru pretul pe care il are, de vreo 5 lei, e foarte spornic si hidratant. Mi-a placut si o sa il mai recumpar. Acum am unul din Carrefour la un pret si mai mic si la fel de bun si cremos. :)

Deodorantul de la Balea il aveam de ceva vreme insa pentru ca am descoperit deodorantele Old Spice intre timp, acesta a ramas neterminat. Insa in Decembrie mi-am reamintit de aroma sa si l-am folosit destul de frecvent. Este un deodorant bun, nu foarte innecacios, care protejeaza destul de bine.

Crema anticelulitica de la Elmiplant a fost un produs pe care l-am folosit cu mare drag. I-am facut si un review aici.
Parca si acum ii simt aroma. :) Mi-a placut mult si as recumpara-o cu drag.


Dischetele demachiante de la Bella au fost bune. Nu imi mai amintesc de unde le-am cumparat insa mi-au placut. Nu se dezintegrau si nici nu se desfaceau pe jumatate atunci cand voiam sa le scot din punga. Daca le zariti pe undeva, nu le ratati. :D

In luna Decembrie m-am decis sa mai consum si din mostre. Am reusit sa dau gata doua si sper ca in continuare sa consum mai multe.

Garnier Pure-Active 3-in-1 mi-a placut mult. L-am folosit atat pe post de gel de curatare cat si ca masca si in ambele situatii s-a comportat exemplar. Chiar ma gandesc sa il cumpar full-size.

Fluidul Ultra Matifiant de la L'Occitane sta printre produsele mele inca de cand am fost la acea ora de frumusete in magazinul lor. Ma bucur ca l-am testat. Mi-a placut destul de mult si daca prind vreo oferta de pret ar putea fi o varianta pentru mine dupa ce mai termin din cremele pe care le am. :D


Si gata! Am ajuns la final. Acestea au fost produsele pe care am reusit sa le consum in luna Decembrie. Sper ca luna viitoare sa fie mai productiva. :)

Voi ce produse ati terminat in luna sarbatorilor?



Comentarii

  1. Demachiantul de la Garnier se afla printre preferatele mele. Chiar seamana foarte mult cu bioderma.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. intr-adevar seamana mult. si diferenta de pret este destul de mare pentru a ma indrepta spre Garnier. :D
      pupici!

      Ștergere
  2. Si mie imi place foarte mult apa micelara de la Garnier, dar si cea de la Bioderma este extrem de buna. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Plasturii pentru puncte negre sunt geniali, eu trebuie sa ma aprovizionez iar!

    RăspundețiȘtergere
  4. am avut si eu o banda din aia pentru pori, dar in varianta clasica.

    RăspundețiȘtergere
  5. spray-ul cu cocos de la dm e deodorant, nu antiperspirant din cate stiu eu. poate ma insel si nu am vazut varianta anti...
    eu am antiperspirante de la ei - doua variante - si sunt groaznice! o sa povestesc despre ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, este deodorant. asa am scris :)
      am ales si un antiperspirant la ultima vizita in dm si intr-adevar nu imi place foarte tare. mi se pare mult prea innecacios dar o sa ii mai testez rezistenta. :)
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING