Produse terminate in August si Septembrie

Buna dimineata, fete frumoase!

O noua luna se iveste la orizont. O luna plina din multe puncte de vedere. Sa speram ca vom avea cu totii parte doar de momente frumoase, de impliniri si realizari. :)

Si, ca niciodata, ma situez si eu in grafic cu Favoritele de ieri si cu Produsele terminate pe care vi le prezint astazi. :)
Am asteptat doua luni pentru ca am sperat sa se adune mai multe. :))) Dar spre dezamagirea mea nu sunt atat de multe pe cat m-as fi asteptat dar este totusi o recolta frumusica. :D
Si chiar lipsesc de la poza gelul de dus Lagoon de la Avon si deo-roll-ul cu floare de Lotus de la Yves Rocher care nu au mai apucat sesiunea de fotografii pentru ca au cunoscut mai devreme cosul de gunoi. :)

Asadar, sa incepem:
-Spray de corp cu pepene rosu, Avon Naturals. Imi plac foarte mult spray-urile de corp. Chiar daca nu sunt foarte persistente, le folosesc cu mare drag de fiecare data. :)
-Deodorant spray Dove Go Fresh. Foarte mult mi-a placut aroma acestui deodorant. Singurul minus pe care i-l atribui este faptul ca lasa urme albe pe haine.
-Spray de corp Outspoken, Avon. L-am primit cadou cu ceva timp in urma. Mi-a placut si l-am folosit pana la sfarsit.
-Apa de toaleta cu aroma de liliac, Yves Rocher. De doua ori l-am avut si de fiecare data mi-a placut la fel de mult.

-Lotiune tonica pentru puncte negre Clearskin, Avon. Am avut o relatie de iubire-ura cu aceasta lotiune tonica. Ma usturau ochii ingrozitor atunci cand o foloseam. Nu va ganditi ca o foloseam pentru ochi :))) doar ca atat de puternic era mirosul de alcool, incat imi irita ochii. Dar imi placea efectul pe care il avea asupra tenului meu si de aceea am continuat sa o folosesc. :)
-Apa termala Uriage. I-am facut un review si v-am povestit acolo cat de mult mi-a placut. :) Acum mai am doua ape termale (La Roche Posay si Vichy) si astept sa vad daca sunt la fel de bune. :)
-Masca Missha cu lamaie. Mi-a placut mult sa ma rasfat cu aceasta masca si mai mult ca sigur o sa incerc si celelalte variante. :)

-Rimmel Extra Wow Lash Mascara. V-am povestit si despre acest produs in urma cu ceva timp si va spuneam ca imi place mult.
-Fond de ten Extra Lasting, Avon. Nu l-am folosit chiar pana la final dar pentru ca il am de mult timp, am considerat ca a venit vremea sa ma despart de el. Este un produs bun, dar care nu ma face sa il recumpar.
-Apa de toaleta Pure O2. Foarte mult mi-a placut aroma acestei ape de toaleta. Este fresh, perfecta pentru mine. Persistenta insa nu e cea mai buna. :)
-Apa de parfum So Elixir Purple, Yves Rocher. O aroma puternica, sofisticata, o aroma pe care o asociez mai degraba cu o doamna. Mi-a placut.

Si cu asta am incheiat si lista de produse termina in ultimele doua luni. :) Ma apuc de alta lista. Sper ca in urmatoarele luni sa termin cel putin la fel de multe produse. :D

Voi cat de multe produse reusiti sa terminati intr-o luna? :)


Comentarii

  1. apa de toaleta cu aroma de liliac yves rocher imi place foarte mult si mie :x

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. hihi. .:D:D poate prinzi vreo oferta in care il ofera cadou. :) Acum ofera cadou Moment de Bonheur. :)

      pupici!

      Ștergere
  3. Cum adica pentru o doamna? Adica ce, noi ce suntem, ”copchile”??? Ador So Elixir Purple, abia astept sa-l prind si eu cumva, sa ma lipsesc de el. Cred ca azi postez si eu produsele terminate luna asta... Pregateste-te pentru un munte...S-a umplut cosul cand am scapat de ele :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) nu am spus ca noi suntem copile ci doar asa il percep eu. Nu am spus ca noua nu ni se potriveste, ba chiar mi-a placut foarte mult. :)

      Astept sa vad ce ai terminat!

      pupici :*

      Ștergere
  4. Ai fost foarte harnicuta!
    Ma tenteaza si pe mine So Elixir Purple. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca spui asta.. :) eu as fi vrut sa fiu si mai harnicuta. dar imi propun ca in octombrie sa muncesc mai mult. :D:D

      E un parfum rafinat care cred ca ti s-ar potrivi. :)

      pupici!

      Ștergere
  5. Ohoo, chiar ca ai fost harnicuta tare la parfumuri. Acum ai mana libera sa le inlocuiesti!

    RăspundețiȘtergere
  6. cred ca doar dove-ul l-am incercat! stau prost :)).

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING