Ne pregatim de iarna

Buna, fete frumoase!

Cate soferite avem printre noi? Avem grija si de masinutele noastre in aceasta perioada? Nu doar noi trebuie sa ne schimbam garderoba cand vine vorba de iarna ci trebuie sa schimbam si hainutele masinilor noastre. Sunteti de acord cu mine, nu?

De cand conduc, am impresia ca am un copil de care trebuie sa am grija si de fiecare data cand caut pentru mine cosmetice sau haine, ma uit si de ulei, filtre, anvelope pentru broscuta mea. Nu va speriati, asa imi alint eu masinuta. De fapt, asa ii spune iubi si eu am adoptat alintul. :D

Desi cheltuielile sunt mai mari de cand avem acest nou membru in familie, daca ne ingrijim de el corespunzator, nu vor fi probleme si vom reusi sa avem armonia pe care o cautam. :)

Si pentru ca tot vorbeam despre venirea iernii si despre masina, in primul rand trebuie sa vorbim despre anvelope. Eu sunt adepta anvelopelor all season pentru ca astfel nu trebuie sa imi fac probleme ca trebuie sa le schimb la venirea iernii.
Si am gasit la Acvila unele care mi-au atras atentia:

Imi plac anvelopele mai inalte si mai late, pentru ca mi se par mai stabile si eu ma simt mai sigura avandu-le.
Si desi nu ma asteptam, am aflat ca la Acvila se ofera transport gratuit la comenzi de peste 4000 de lei.

Poate de Craciun reusesc sa ii fac un cadou broscutei si sa ii cumpar un rand nou de anvelope pentru ca ar fi cazul sa fie schimbate si consider ca sarbatorile de iarna sunt perfecte pentru a ne schimba cu totii hainutele. Anul nou sa ne prinda cu vestminte noi. :)

Desi sunt multe marci care ma tenteaza, trebuie sa tinem cont si de pret pentru ca oricat ne-am dori sa oferim celor dragi tot ce e mai bun, trebuie sa recunoastem ca si aspectul financiar este foarte important. Trebuie sa ne incadram in bugetul alocat pentru sarbatori.

Voi cam cat de mult cheltuiti pentru intretinerea masinii? :) Si inca ceva, sunteti adeptele anvelopelor all season sau a celor pentru vara/iarna?


Comentarii

  1. momentan nu dispun de masina mi sa luat o piatra de pe inima ca mult mai cheltuiam dar aveam confortul de care acum ai duc dorul ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. intr-adevar sunt cheltuieli suplimentare dar ne mai faciliteaza unele momente. :)
      puup!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING