Aroma dulce a marii: Davidoff Sea Rose

Buna dimineata, fete frumoase!

V-ati imaginat vreodata cum s-ar simti aroma dulce a marii? :) Nici eu. Dar iata ca Davidoff mi-a adus-o aproape si ma bucur ca astazi va pot vorbi si voua despre ea.

O luam insa cu inceputul pentru ca trebuie sa ajung cumva acolo, nu vreau sa sar peste momente importante, peste decizii grele sau peste hotarari luate sub impulsul momentului dar care au contat extrem de mult la starea pe care o am astazi, mirosind apa de toaleta Davidoff Sea Rose. De fapt, face parte tot din gama Cool water, care m-a cucerit deja in urma cu foarte multi ani.

Daca nu va mai amintiti, o sa va invit sa cititi postarea de aici si sa rememoram impreuna povestea acelei perioade. Imi aduc aminte cu drag de zilele in care tanjeam dupa Davidoff Cool Water si il adulmecam ori de cate ori il simteam pe strada. Ma bucuram si atunci cand il simteam la cate o prietena, ori colega mai indepartata si reuseam astfel sa imi astampar dorul de el.
Atat de mult mi-a intrat in inima aceasta mireasma.

Asa ca atunci cand m-am decis ca vreau sa imi cumpar inca un parfum, am mers intr-o parfumerie sa vad care mi s-ar potrivi mai bine. Am gasit acolo o alta varianta Davidoff - Night Dive, pe care insa nu am gasit-o la Aoro asa ca m-am reorientat spre aceasta in editie limitata - Cool Water Sea Rose.
Am citit atat pe pagina dedicata, cat si pe Fragrantica multe comentarii la adresa acestei ape de toaleta, comentarii care m-au convins ca trebuie sa risc si sa il incerc.

Intodeauna am fost atrasa de aroma de bujor. De-a lungul timpului am avut foarte multe parfumuri cu aceasta aroma si toate mi-au placut asa ca din acest punct de vedere nu aveam cum sa dau gres. Insa imi era putin teama ca nu cumva aroma sa fie prea grea, prea dulce, sa nu pot purta parfumul. Dar teama a fost spulberata in momentul in care am primit pachetul.


Si in pachetel am primit aceasta minunatie delicata, roz, feminina si ultra simpatica. Mi-a placut cutia inca de cand am zarit-o printre celelalte produse. Imaginea este mai mult decat perfecta pentru acest parfum. Imagineaza exact marea de bujori pe care o simt ori de cate ori miros parfumul. Daca ar fi sa aleg eu o imagine pentru acest parfum, nu cred ca as putea gasi ceva mai sugestiv.

Am prins varianta de 100 de ml la o reducere substantiala si am cumparat aceasta apa de toaleta cu doar 86 de lei. Eu consider ca am facut o afacere foarte buna. Recunosc, vanez promotiile si ma bucur ca pot profita de ele. :)

Am ales varianta in editie limitata - Coral Reef, pentru ca sticluta arata ceva mai bine.
Un ambalaj pe masura aromei. Roz, in degrade cu detalii aurii foarte fine care semnifica un recif de corali.
Forma sticlutei este aceeasi ca si a celorlalte variante Cool Water, asa ca aceasta casa isi pastreaza linia de design. Imi place asta pentru ca pot recunoaste sticlutele Davidoff dintr-o mie. :)

Detaliile aurii sunt usor in relief si arata extraordinar de bine in aceasta combinatie de gradient rozaliu. Te duce imediat cu gandul acolo, la aroma ce se ascunde in interiorul recifului.

O aroma de bujori, pe o plaja salbatica, pe o plaja pustie, exotica. Eu asa il percep si de fiecare data cand port acest parfum, ma simt in excursie intr-o locatie exotica.
Aroma de bujori este intensa dar nu greoaie. Este dulce dar purtabil. Nu suport de obicei parfumurile foarte dulci. Am cateva la care am renuntat exact din acest motiv. Dar aceasta aroma are un echilibru minunat si desi dulce, pot purta acest parfum fara greutate.

Este un parfum cu personalitate, care te va face sa fii remarcata cu siguranta. Imi plac aromele care spun ceva si aceasta e una dintre ele. Nu voi ramane anonima purtand Davidoff Sea Rose.

La capitolul persistenta mi se pare ca exceleaza, mai ales ca vorbim despre o apa de toaleta si nu despre o apa de parfum. Pe pielea mea persista intreaga zi si isi pastreaza intensitatea. Foarte putin aceasta se diminueaza. Daca la alte parfumuri care persista tot intrega zi, intensitatea scade destul de mult spre finalul zilei, aici nu se intampla asa.
Aroma de bujor este foarte puternica si cred ca din acest motiv persista atat de mult. :)

Descrierea de pe site-ul oficial este si ea perfecta, asa cum este totul la acest parfum:

Fresh as the new day, she reveals her blooming 
feminity and innocent beauty.

 Tot pe site-ul oficial am gasit si notele pe care le contine aceasta apa de toaleta:
Note de varf: para si violeta
Note inima: bujor si frezie
Note de baza: mosc, cedru

Nota predominanta pentru mine este fara indoiala cea de bujor si asta ma bucura tare mult. Dar si prezenta moscului ma multumeste deplin pentru ca intotdeauna pe pielea mea parfumurile cu mosc persista foarte mult. :)


Desi sunt lenesa atunci cand vine vorba de hidratarea pielii corpului, cred ca as putea face un compromis pentru acest lapte de corp Davidoff Sea Rose. Imi place atat de mult aroma parfumului incat mi-as dori-o chiar si mai intensa si mai persistenta desi v-am spus, chiar exceleaza la ambele categorii. Dar asa cum toate stim, o lotiune sau un lapte de corp aduce un plus de aroma.
Si daca as folosi-o imediat dupa baie, cred ca s-ar imprima mirosul si in pijamale. Si nu stiu daca v-am mai spus, dar ador sa imi miroasa pijamalele a lotiune de corp sau spray de corp.

Cred ca un cadou format din apa de toaleta si laptele de corp Davidoff Cool Water Sea Rose ar fi foarte bine primit de catre orice femeie care iubeste aroma de bujor, sau macar aromele usor dulcegi, dar nu obositoare. Este un set care ajunge la un pret decent asa ca va puteti bucura persoanele dragi fara sa cheltuiti prea multi banuti.



Voi ce spuneti? Cunoasteti aroma acesti ape de toaleta? Ce alt parfum de la Davidoff preferati?




Comentarii

  1. Nu l-am incercat, dar din descriere pare a fi pe placul meu.
    http://claudiaschoice88.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. are si un pret rezonabil asa ca daca te hotarasti, nu trebuie sa investesti foarte mult. :)
      puup!

      Ștergere
  2. sunt deosebit de curioasa vizavi de aceasta aroma! deja am cautat pe site :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur sa aud asta. chiar sunt curioasa daca ti-ar placea. :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING