Review: Uriage Aqua Precis - Masca pentru fata

Buna, fetelor!
Iata ca si aceasta saptamana ajunge la sfarsit. Timpul trece atat de repede in vacanta. Nu vrea sa se opreasca nici macar un minut pentru ca noi sa avem ragaz sa ne tragem sufletul. Simt ca totul se deruleaza cu viteza luminii si nu imi place deloc.
Imi propun o multime de lucruri la inceput de luna, la inceput de saptamana si chiar la inceput de zi si abia daca reusesc sa duc jumatate la bun sfarsit.
Dar imi iau inima in dinti si spun ca maine va fi altfel. Si probabil chiar va exista un "maine" in care sa indeplinesc tot ceea ce mi-am propus pentru ziua respectiva.

Deocamdata, astazi stau bine cu timpul. Am terminat cartea pe care o citeam si despre care abia astept sa va povestesc saptamana viitoare, am scris cateva postari pe care le aveam restante, asa ca acum ma pot ocupa in liniste si de invatat, pentru ca imi doresc sa merg la cateva mariri.

Dar, cred ca este suficient cat v-am impovarat cu alte mele probleme existentiale, asa ca zic sa trecem mai bine la subiectul articolului de astazi. Vreau sa inchei seria review-urilor Uriage intr-o nota pozitiva. Spun "sa inchei" pentru ca deocamdata acestea sunt produsele Uriage pe care le detin. Sper totusi ca in viitor colectia sa creasca pentru ca am descoperit un brand de incredere, care mi-a captat atentia si am observat ca toate produsele testate pana acum mi s-au potrivit.
Bineinteles ca iau in calcul si varianta ca exista produse Uriage care e posibil sa nu fie chiar potrivite sau compatibile cu tenul meu dar am incredere in acest brand si chiar imi pun sperantele in el. :)
O sa ma uit mai bine la produsele pe care le au in oferta si o sa vad ce as mai putea incerca pe viitor.

Vedeta postarii de astazi este Uriage Aqua Precis - Masca hidratanta pentru toate tipurile de ten.

Acest tub simpatic a aparut in colectia mea in urma cu mai multe luni, prin intermediul scumpei mele, Ana (Enchanted Ana), care a stiut exact cu ce sa ma surprinda. Initial nu i-am acordat mare atentie pentru ca aveam alte masti deschise (stiti deja ca sunt o mare iubitoare de masti pentru ten, cred ca am peste 10), dar totul pana intr-o zi!
Simteam nevoie de hidratare. Tenul meu simte destul de rar nevoia de hidratare pentru ca este un ten mixt, mai mult spre gras, asa ca nu il am niciodata uscat, oricat de frig, de vant sau de soare ar fi.
Dar, asa cum va mai povesteam, in jurul nasului pielea se mai exfoliaza asa ca o masca hidratanta este binevenita. Am considerat ca acela este momentul oportun pentru a pune la treaba noua masca primita. Si nu in orice fel. :)) Am folosit si pensula pentru masti primita tot de la Ana, o pensula pe care mi-o doream de foarte mult timp dar pe care niciodata nu o cumparam. Nu ma intrebati de ce, pentru ca nu imi explic nici eu. Probabil nu o gaseam atunci cand o cautam si apoi uitam de ea. :)

Aplicarea este foarte usoara, pentru ca masca are o textura lejera, intre gel si crema:
Are o culoare bleu si devine transparent atunci cand o intind pe ten. Aroma este una extrem de discreta, dar revigoranta, plina de prospetime. 
De obicei aplicam mastile cu ajutorul degetelelor dar de cand am aceasta pensulica speciala, parca imi face si mai mare placere sa utilizez mastile din dotare. :)

Desi pe tub scrie sa las masca pe ten aproximativ 5 minute, eu am lasat-o mai mult. Imi place sa ma rasfat si consider ca 5 minute nu sunt sificiente pentru ca masca sa isi faca treaba. Dupa vreo 15 minute, timp in care o parte din produs a intrat in piele, m-am spalat si m-am uitat in oglinda sa vad efectele. :D:D

Stiu ca poate vi se parea exagerat sa astept efecte atat de repede, dar mi-a placut ce am vazut. La masti consider ca efetele trebuie sa se vada chiar de la prima utilizare. 
Tenul meu era fin. Nici urma de zone exfoliate, ceea ce este un mare wow pentru mine. Nu simteam ca ma strange, ceea ce inseamna ca intr-adevar mi-a hranit tenul si acesta nu mai simtea nevoia aplicarii unei creme hidratante. Oricum eu am aplicat pentru ca am grija sa nu sar peste acest pas decat daca nu am alta varianta.

Tenul era luminos si il simteam mult mai curat. Aveam acea senzatie de ten fericit. Sper sa ma intelegeti. Tenul meu se simtea bine si parca emana asta prin toti porii. :)

Chiar daca masca are doar 40 de ml, ceva mai mica fata de cele obisnuite, nu vad in asta o problema. Nu trebuie sa folosesc mult produs la o utilizare pentru ca datorita consistentei, se intinde foarte usor si astfel o cantitate mica este suficienta.
In plus, tubul este moale, usor de manevrat, iar orificiul de dozare are dimensiunea potrivita pentru ca eu sa nu scap prea mult produs:
 Datorita ambalajului usor de manipulat, voi putea folosi aceasta masca pana la ultima picatura. Nu va trebui sa tai ambalajul pentru a folosi produsul pana la final. Asa ca inca o bila alba si pentru ambalaj.

Inca o data m-am convins ca produsele Uriage sunt intr-adevar foarte bune. Ma bucur tare mult ca le-am descoperit.
Si pentru ca ma aflu intr-o continua cautare a unei creme matifiante care chiar sa faca fata nevoilor tenului meu, chiar ca as incerca unele produse Uriage pentru ten mixt. Poate daca am avut atatea experiente placute cu acest brand, imi mai face inca o surpriza si sa gasesc crema minune chiar in aceasta colectie.

Desi am incercat o multime de creme matifiante, pe timp de vara nu prea reusesc sa faca fata excesului de sebum si fara pudra nu prea pot exista. :D Asa ca inca o data ma vad nevoita sa apelez la cercetari amanuntite pentru a face o alegere pe masura asteptarilor mele.

Voi ati incercat pana acum vreun produs Uriage? Care este brandul vostru de suflet?


Comentarii

  1. De mult timp imi doresc sa incerc produsele Uriage, iar din cate spui tu sunt foarte bune, sa folosesti cu placere aceasta mascuta :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie imi plac mult si imi priesc. :) sper sa iti placa si tie la fel de mult in caz ca le incerci. :)
      iti multumesc frumos
      :*

      Ștergere
  2. Suna foarte bine felul in care ai descris modul de actiune asupra tenului tau. Nu am folosit niciun produs Uriage, dar m-ar tenta ceea ce ne-ai aratat in aceasta postare. :) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu sunt o fana a produselor Uriage si chiar ma bucur ca toate cele incercate mi s-au potrivit. :) Sper sa ai si tu norocul meu. :)
      te pup!

      Ștergere
  3. daca-i pentru hidratare, mi-a trezit deja interesul!

    ti-a iesit fain articolul asta ;).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi mult, draga mea :D:D stii tu cum e de obicei :*

      pentru mine e destul de hidratanta. :) Sper sa faca fata si nevoilor tale. :)
      puuup!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING