Detalii fotografice

Buna dimineata, fete frumoase!

Oare nu este vara anotimpul perfect pentru nunti? Cu toate caldurile ei, cred ca cele mai mult astfel de evenimente au loc tomai vara. Cateodata ma intreb de ce. Dar cred ca raspunsul este mai simplu decat am crede noi. Vara zilele sunt mai lungi si cei implicati au mai mult timp pentru pregatiri. Vara concediile sunt in toi si de aici si evenimentele. Si cred ca sunt mult mai multe motive, mult mai importante, dar pe care poate nu le-am observat eu inca.

Eu cred ca as opta mai mult pentru toamna. Un inceput de toamna frumos, care sa nu vina cu ploi, ci doar cu un strop de racoare. E prea mult ca sa visez? Eu sper ca nu. Sper sa am parte de ziua perfecta pe care mi-o doresc. :)

Dar pana atunci zic sa participam la evenimentele la care am fost invitati. 20 Septembrie va fi cea mai importanta zi din viata unor prieteni si noi le vom fi alaturi pentru a le ura multi ani fericiti impreuna.
Deja ne-am gandim la vestimentatie si desi inca nu mi-a ajuns rochita, sper sa fie exact asa cum mi-o imaginez.

Am tinut cont de sfaturile iubitului meu dar vreau ca rochia in sine sa fie o surpriza. Nu stie ca mi-am comandat una si sper sa nu afle. Sssst! Sa nu ii spuneti. Sper sa il surprind intr-un mod placut in acea zi. Nu doar mirii au parte de surprize, ci si cei invitati. :D

Sper sa ne simtim cel putin la fel de bine precum la ultimul eveniment la care am fost impreuna. E o zi importanta si vreau sa ne aducem aminte cu drag de ea.

Prietenii nostri au angajat un fotograf nunta Bucuresti si abia astept sa vad ce treaba o sa faca. Eu incep sa iau notite de la rude si prieteni si daca imi place ceea ce vad, notez si tin minte si pentru evenimentul meu.
Deja de la ultima nunta mi-am notat cateva date de contact. E bine sa ai de unde alege. Si cred ca cel mai indicat ar fi sa alegi pe cineva pe care l-ai vazut deja in actiune. Astfel nu mergi la noroc sau pe bajbaite, sperand sa iasa totul bine.
Si eu asa vreau sa iau deciziile importante.

Albumul de fotografii va ramane pentru posteritate :))) si trebuie sa fie de calitate asa ca am pretentii de la cel pe care il voi angaja pentru evenimentul meu. Doar o data in viata suntem noi cele mai importante si asta trebuie sa ramana foarte bine surprins in fotografii.
Am vazut foarte mult albume foto reusite, chiar cel de la ultima nunta la care am fost. Extrem de frumoase fotografiile, dar si albumul in sine. A fost bine realizat si de o calitate foarte buna.

Dar am vazut si fotografii in care mireasa nu era deloc cea mai importanta. Erau mai mult scosi in evidenta alti invitati si mireasa nu arata deloc ok. Cred ca tine foarte mult de fotograf sa stie exact cum sa te faca sa iesi in evidenta.

Asa ca eu imi doresc ceva de o calitate superioara si daca voi gasi, va voi da detalii. :)



Comentarii

  1. Treceţi şi pe la mine şi ajutaţi-mă să-mi formez o mică comunitate ♥ Mulţumesc! http://beau-typhoon.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING