Cartea Saptamanii: E usor sa te Iubesc

Buna, fetelor!

Iata ca a venit inca o joi cu o recenzie la fel de frumoasa ca cea de saptamana trecuta. De cateva saptamani am fost foarte placut surprinsa cu romanele pe care le-am citit. Toate au fost extraordinare si imi face o deosebita placere sa va povestesc despre ele.

Vedeta postarii de astazi este cartea E usor sa te iubesc pe care am luat-o din aceasta librarie online. Stiti deja ca este libraria mea favorita si aici gasesc cele mai multe carti online. Am un wishlist ce depaseste cu mult 300 de carti si sper ca intr-o zi sa reusesc sa il dau gata. :)

Inca o carte pe care trebuie neaparat sa o cititi, mai ales daca va plac romanele de dragoste, dar nu numai. Este o poveste care mi-a oferit o multime de sentimente. Am trecut de la bucurie la tristete in cateva secunde si asta imi place atunci cand vine vorba despre carti. :)

Jacqueline este o adolescenta tipica, ce are o relatie aparent perfecta de 3 ani. Si-a urmat iubitul la facultatea aleasa de el si a renuntat la dorinta ei de merge la Conservator.
Dar relatia ei "perfecta" s-a incheiat mai repede decat si-ar fi imaginat vreodata. Si nici macar nu a primit vreo explicatie coerenta.
A suferit serios timp de 2 saptamani, perioada in care nu s-a mai prezentat la cursuri si nici la un partial la o materie pe care o avea impreuna cu fostul ei iubit. Nu suporta sa il vada asa ca a preferat sa pastreze distanta, cu riscul de a nu promova materia respectiva.

Cand s-a reintors la ore, profesorul i-a recomandat un preparator care s-o ajute cu un proiect pentru a promova materia lui. A comunicat cu preparatorul doar prin intermediu emailurilor pentru ca niciodata nu isi puteau potrivi programul astfel incat sa se intalneasca. O relatie speciala insa se creeaza intre Jaqueline si preparatorul ei.

Pe un alt plan insa, la petrecerea de Halloween la care a fost invitata de catre prietena ei cea mai buna, Jaqueline decide sa plece mai devreme acasa dar este urmarita in parcare de catre un coleg, beat crita. Acesta incearca sa abuzeze de ea, dar intamplarea face ca Lucas, un alt coleg, sa fie prin preajma si sa o salveze.
Incepand din acel moment, Lucas este nelipsit din viata lui Jacqueline si intre cei doi incepe sa se infiripe o frumoasa poveste de iubire.
Lucas este mereu acolo cand ea are nevoie de el. Ii castiga increderea mult mai mult decat a reusit vreodata fostul ei iubit.

Dar ce face Jacqueline cu preparatorul, care este si el foarte simpatic si cu, care are o relatie la fel de buna.

Asta va las pe voi sa descoperiti pentru ca in jurul lui Lucas sunt o multime de secrete pe care Jaqueline le afla atunci cand se asteapta mai putin. Si asa le vei afla si voi. Nu vreau sa divulg mai mult pentru ca povestea este mult mai complexa si voi trebuie sa aflati singuri cum va evolua relatia dintre Lucas si Jacqueline.

Gasiti cartea aici, daca v-am convins. Iar daca nu, va asigur ca merita orice secunda pierduta lecturand-o.

Haideti sa mergem acum si pe la Gabi sa vedem ce carte a ales pentru astazi. :)


Comentarii

  1. as citi-o si pe asta :)).

    la carti si parfumuri am trecut de orice liste de bun simt :)))).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la parfumuri inca nu am intrecut limita.. desi nu sunt departe. :))) stii tu mai bine. :D
      dar la carti e ceva de nedescris. :)))
      puup!

      Ștergere
  2. Mă încântă foarte mult scurta ta descriere... ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e o carte minunata cu multe lucruri de invatat. :)
      ti-ar placea :)
      pupici!

      Ștergere
  3. wishlist de 300 bucati, zici tu? doar atat? eu le-am pierdut sirul. cartile astea cu el si ea se iubesc, dar exista secrete la mijloc...ma intriga :D ai vazut ca si cartea mea de saptamana asta a fost tot prin zona aia. ti-am zis ca ne potrivim. si multumesc inca o data, ca daca nu vedeam la tine...uitam complet de recenzie :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. m-ai intrecut?? pai e grav atunci.. trebuie sa mai pun si eu pe lista :)))
      am vazut cartea si deja am trecut-o pe lista mea.. :D
      bine ca ti-am adus aminte. :D
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING