Review: Lush Tea Tree Water

Buna, fetelor!
Daca ati vazut postarea cu favoritele lunii februarie, ati zarit acolo si doua produse Lush. Sunt primele pe care le-am incercat si m-au facut sa imi doresc sa incerc si mai multe.
Pentru ca imi doresc sa impart si cu voi aceasta descoperire, va invit sa parcurgem impreuna primul review al unui produs Lush si anume cel pentru Apa Florala pentru ten gras.
Am primit produsul de la Esente Naturale carora le multumesc pentru posibilitatea de a testa aceasta minunatie destinata tipului meu de ten.

Imi place totul la acest produs. :)
Ambalajul mi se pare simplu, util si de bun gust. Mereu am gasit negrul, o culoare eleganta, perfecta pentru cosmetice.

Modalitatea de dozare, tip spray mi se pare cea mai buna alegere. Asa nu risc niciodata sa pierd prea mult produs. Pot pulveriza apa florala direct pe ten, sau pe o discheta, cu ajutorul careia imi sterg apoi tenul. Eu recurg la aceasta a doua metoda, dar fiecare isi poate descoperi varianta potrivita.

Mirosul este si el destul de placut, foarte subtil. Aroma de plante, imi inspira din start un produs natural, realizat cu ingrediente pe masura.
Asa cum puteti observa si pe ambalaj, contine arbore de ceai, ienupar si grepfruit, toate fiind destinate echilibrarii secretiei glandelor sebacee.

Pentru ca eu ma lupt cu un ten foarte capricios, care in cea mai mare parte a timpului straluceste ca un felinar, aceasta apa florala este perfecta pentru mine.
Reuseste sa tina sebumul sub control pentru cateva ore, cam 5-6 dupa care glandele mele incep sa secrete din nou si atunci am nevoie de un pic de fixare cu ajutorul unei pudre matifiante.

Parca vad si o imbunatatire a aspectului porilor, dar am nevoie totusi de o folosire mai indelungata pentru a ma pronunta fata de acest aspect.

Imi place si pentru ca nu imi usuca tenul absolut deloc, asa cum tind sa faca majoritatea produselor destinate tenului gras. Imi simt pielea fresh dupa folosire si tenul nu cere cu disperare aplicarea unei creme hidratante. Bineinteles ca nu sar peste acest pas, dar ma bucur sa descopar un produs care desi isi face treaba foarte bine, este si bland in acelasi timp.

Pretul pentru aceasta sticluta de 100 g este de 32,80 lei si o puteti gasi aici.
Este disponibila si in varianta de 250 g la pretul de 52,80 lei.
Pretul mi se pare unul potrivit pentru calitatea acestui produs. Este o apa florala pe placul meu, pe care as recumpara-o oricand cu toata increderea. :)

Voi ati folosit-o? Care este produsul vostre preferat de la Lush?




Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING