Review: Lentile de Contact - Videt

Buna, fetelor!
Nu stiu cate dintre voi au observat ca eu port ochelari de vedere. In postarile cu OOTD nu imi lipsesc niciodata asa ca probabil stiati deja acest amanunt dar m-am gandit sa il precizez inca o data.

In urma cu 1 luna am primit din partea Videt.ro o pereche de lentile de contact, special concepute pentru necesitatile mele.
Eu am si astigmatism la un ochi si una dintre lentile trebuie sa fie de tip sfera + cilindru.
Am mai avut o tentativa sa port lentile de contact in urma cu vreo 2-3 ani, dar acolo mi-au scos cilindrul de pe lentila si vederea mea era destul de redusa, chiar si cu lentilele de contact.
Asa ca atunci cand am auzit ca la Videt imi pot comanda lentile exact pentru dioptriile mele, am fost mai mult decat incantata.
In plus, atunci cand le-am spus ca ochii mei se usuca foarte repede, mi-au trimis si un mini recipient cu picaturi potrivite pentru a inlatura aceasta problema.
Lentilele mi se potrivesc perfect. Vad cu ele impecabil, nu am avut nici un fel de probleme. Nu m-au usturat ochii sau altceva asemanator.
Singura mea problema este cu senzatia de uscaciune dar pe aceasta am rezolvat-o cu picaturile pe care le-am primit. 
Se pot folosi atat in timpul purtarii lentilelor, cat si inainte sau dupa. Eu le folosesc de obicei imediat dupa ce pun lentilele si imi ofera un confort de aproximativ 3-4 ore, dupa care trebuie sa le reaplic. Pentru mine e totul perfect.
De cand ma stiu am avut ochii uscati si sensibili, mai ales atunci cand utilizam lentilele de contact. Acestea pe care le-am primit acum au si un grad mai ridicat de hidratare asa ca le simt mai bine pe ochi decat pe cele folosite anterior.

O astfel de pereche de lentile de contact poate fi folosita pentru 2 saptamani daca se utilizeaza doar ziua, sau 1 saptamana daca se utilizeaza atat ziua cat si noaptea.
Cum eu le prefer doar atunci cand sunt plecata de acasa, le pot folosi fara probleme pentru 2 saptamani.

Setul de 3 perechi de lentile, utile pentru 6 saptamani (in cazul meu) costa 127 de lei. Se poate gasi si sub forma de pachet promotional impreuna cu 2 sticlute de solutie pentru intretinerea lentilelor de contact si 2 casetute pentru depozitarea acestora, la pretul de 149 lei.
Pretul mi se pare unul foarte bun, pentru ca in Constanta, unde am mai intrebat, lentilele pentru astigmatism sunt mult mai scumpe.

Cei de la Videt m-au surprins in mod foarte placut si m-au facut sa am incredere in acest magazin online. Mi se pare un mod foarte rapid de a comanda lentile de contact si de a le primi in cel mai scurt timp.

Rasfoind site-ul lor am vazut ca au chiar si un program de probare a ramelor pentru ochelari. Mi se pare ceva foarte interesant pentru un magazin online. Poti primi acasa 3 rame dintre care tu sa le alegi pe cele care iti plac cel mai mult iar pe celelalte sa le returnezi. Exista si posibilitatea de a le returna pe toate daca nu ti se potrivesc. :)

Picaturile pentru ochi de care v-am spus mai sus costa 44 de lei pentru 10 ml, cantitate suficienta pentru o perioada destul de lunga de timp, datorita faptului ca eu aplic doar cate o picatura pentru fiecare ochi :)

Aceasta experienta pe care cei de la Videt mi-au oferit-o m-au facut sa imi dau seama ca lentilele de contact sunt mult mai confortabile si sa vreau sa le port din ce in ce mai des, poate chiar sa renunt definitiv la ochelari, cel putin atunci cand ies din casa :)

Voi sunteti purtatoare de ochelari de vedere? V-ar tenta utilizarea lentilelor de contact? Sau le utilizati deja de ceva vreme?





Comentarii

  1. ma bucur ca ai gasit solutia optima :).

    eu inca n-am ochelari, dar port unii fara dioptii. I'm nuts! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D eu sper sa reusesc vreodata sa am curaj sa fac operatie.. dar mai e vreme pana atunci. Deocamdata rezolvam cu lentilele potrivite. :D
      pupiic!

      Ștergere
  2. Pentru cei care sunt interesat de lentile de contact pentru astigmatism, recomand si magazinul http://www.lentile-contact.eu/lentile-de-contact/torice.html

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING