Review: Gel de curatare cu Laptisor de Matca - Gerocossen

Buna, fetelor!
V-am spus zilele trecute despre cateva produse nou intrate in familia mea de cosmetice si produse de ingrijire iar printre ele se afla si aest gel de curatare cu Laptisor de Matca de la Gerocossen.
Laptisorul de Matca este o secretie produsa de albine exlusiv pentru hranirea reginelor, indiferent de varsta acestora. Este un produs apicol excelent, care contine cea mai mare cantitate de vitamine, raportata la unitatea de volum.
Este bogat in multi nutrienti indispensabili organismului, printre care acidul pantotenic, piridoxina, vitaminele A, C, D, E, Calciu, Fier, Cupru, Fosfor, Potasiu, Siliciu, Sulf, Enzime si 18 aminoacizi.

Se poate consuma si in forma sa pura, pentru a combate o multime de afectiuni, dar cel mai frecvent il gasim in compozitia diverselor produse de ingrijire a pielii. :)

Pentru ca stiam ca Laptisorul de Matca este in ingredient atat de pretios, nu am avut nici o teama in a testa acest Gel de Curatare. Am stiut de prima data ca mi se va potrivi, si nu m-am inselat.
Este destinat tipului meu de ten, asa ca am fost increzatoare in efectele sale.

Dar haideti sa incepem cu exteriorul. Imi place mult ambalajul, dar mai ales sistemul de dozare cu pompita. Mi se pare cel mai util sistem de dozare existen si mi-as dori ca toate produsele sa fie ambalate in astfel de recipiente. Este igienic dar si mult mai comod. Ma impidica sa irosesc produsul si ma ajuta sa il dozez perfect.
O pompita imi este arhisuficienta pentru o spalare, asa ca preconizez ca imi va ajunge cel putin vreo 2 luni acest gel de curatare, dar ramane de vazut. :)

Are o consistenta interesanta, care se gaseste undeva intre apa si gel. Este ideala pentru ten, pentru ca parca il mangaie si nu il lezeaza nici un moment.
Nu face foarte multa spuma, dar datorita consistentei, aluneca pe piele si o curata foarte bine, fara a fi nevoie sa insist in anumite zone.
Curata bine urmele de machiaj restante dupa demachiere. Am observat asta pentru ca mi s-a mai intamplat ca la alte produse de curatare, sa ma trezesc cu ochisori de raton, pentru ca nu curatau, ci mai degraba intindeau machiajul restant, incarcandu-mi mare tare porii. Dar la acest gel de curatare nu am avut aceasta problema. Pielea este curata in intregime, gelul avand puterea de a curata orice urma ramasa dupa procesul de demachiere.

Dupa spalare, tenul este extrem de fin, dar ma strange un pic. Datorita faptului ca este potrivit pentru un ten mixt, tinde sa usuce un pic tenul, prin inlaturarea sebumului, dar nu ma deranjeaza foarte tare, pentru ca aplic imediat o crema hidratanta.

Imi place sa imi simt tenul atat de fin, in ciuda problemelor pe care le am si sa vad ca sebumul e tinut cat de cat sub control, cu ajutorul cremei matifiante. :)

De cand l-am primit l-am folosit atat dimineata, cat si seara, in fiecare zi si eu sper sa nu se termine prea curand.
Are si un miros delicat, placut, parca tot de curatenie. :) Nu rezista prea mult pe ten dar e o placere in momentul folosirii.


Pretul extrem de mic, de doar 12 lei pentru 200 ml ma face sa vreau sa il recumpar la nesfarsit. :)

Voi ce parere aveti despre acest gel de curatare? L-ati folosit? Ce alte produse Gerocossen va sunt pe plac?


Comentarii

  1. m-ai convins sa-l încerc după ce mi se termina gelul de curățare de la bioten :)
    lessismorebysimina.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur sa aflu asta. sper sa iti priasca si tie. :D
      pupici!

      Ștergere
  2. Buna, eu il folosesc de o saptamana, asta dupa ce am citit numai pareri bune despre el pe mai multe forumuri. Sunt foarte multumita de el pentru ca imi curata foarte bine tenul si nu simt senzatia aia ca ma strange, ba chiar iti lasa tenul foarte fin.
    Cred ca o sa-i raman fidela! In sfarsit am gasit un produs de curatare de care sa fiu multumita! Pentru cei care inca nu l-au incercat, eu zic ca merita!!!
    De la mine are nota 10! Zi frumoasa iti doresc, papa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur sa aud asta. Eu mai am senzatia aceea cum ca ma strange pielea, dar pot trece cu vederea pentru ca simt cum imi curata tenul foarte, foarte bine. si tenul meu este extrem de fin dupa folosire. nu am mai avut aceasta senzatie la un alt produs. :D

      o zi frumoasa iti doresc si tie!
      te pup!

      Ștergere
  3. Ma tenteaza sa il incerc,asa ca il trec pe lista mea:)
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  4. cred ca mi-ar usca prea tare tenul :(.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING