Lansare STR8 Rebel

Buna, fetelor!
Astazi am cateva noutati pentru voi, sau, mai bine zis, pentru iubitii vostri.

Daca nu stiti cu ce sa ii cadorisiti la urmatorul eveniment, sau chiar si fara nici o ocazie anume, sa stiti ca cei de la STR8 au o surpriza pentru noi.
Au lansat o noua colectie si anume STR8 Rebel.
Cu o baza de vanilie, ambra si cumarina, aceasta noua aroma ne surprinde printr-o forta pe care o va transmite cu siguranta si barbatului ce o va purta.
Notele de mar si grepfruit confera prospetimea de care oricine are nevoie si pe care eu o caut de fiecare data atunci cand aleg un parfum pentru iubitul meu.
Daca nu are note de citrice, note fresh, atunci nu va fi o alegere pe care eu sa o iau in considerare.
Notele de varf contin mandarina, lamaie si bergamota, pentru a incununa de succes aceasta aroma masculina, curajoasa, rebela.

Intr-o lume ce tinde spre omogenitate, noul STR8 Rebel te ajuta sa iesi din tipare, te ajuta sa fii unic. Si ce ne putem dori mai mult pentru partenerii nostri?
Eu sunt convinsa ca aceasta aroma i s-ar potrivi perfect, pentru ca un barbat ca el are nevoie doar de un strop de curaj pentru a fi perfect. Si aceasta colectie ii ofera tot ceea ce necesita.

Incepand cu ambalajul si culminand cu notele masculine, misterioase, aceasta apa de toaleta este exact asa cum imi imaginez ca ar trebui sa fie mirosul barbatului de langa mine.

Inspirata de arta stradala, cutia metalica pe care o cunoastem deja, a capatat parca o alta dimensiune.
Apreciez intotdeauna un ambalaj atent lucrat, desi pun mai mare accent pe calitate. Dar, atunci cand sunt ambele prezente, totul este perfect.

Pe langa apa de toaleta, disponibila atat in varianta de 50 ml (33 lei) cat si in cea de 100 ml (45 lei), mai gasim in aceasta colectie lotiune after shave, deo spray si gel de dus, toate la preturi foarte bune.


Ce spuneti de aceasta noua lansare din partea STR8? Vi s-ar parea un cadou potrivit pentru partenerul vostru?



Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING