CASUAL

Buna dimineata, fetelor!
De ceva vreme sunt fooooarte matinala. Dar cred ca incep sa ma pregatesc pentru maine, cand ora va fi deja schimbata. :)

Dar imi face mare placere sa ma trezesc atat de devreme pentru ca simt ca am mai mult timp pentru diversele activitati pe care mi le propun.
Cand am stagiu de la 10.30, pana sa plec, pot rezolva o multime de probleme. Am avut zile in care am terminat ultimele pagini ale cartii pe care o citeam atunci, aveam timp sa vad si cate un episod din Dexter, serialul din care mai am doar cateva episoade, mai scriam si cate un articol pentru blog, pe care de obicei il programam pentru mai tarziu.
Dar, pentru ca sunt de parere ca si voi sunteti la fel de matinale, de ce sa nu public si mai devreme? :)

Asadar, voiam sa va arat astazi cateva rochii casual WardrobeB, pentru ca, asa ca asa cum va spuneam si ieri, mi-am propus ca in aceasta vara sa port si eu mai multe rochite. Ramane de vazut daca voi reusi, dar cert este ca mi-am propus.

Acest model cred ca m-am avantaja. Mi-ar sublinia usor talia. Dupa cum puteti observa, am ales navy in detrimentul negrului, desi ma tenta sa merg tot spre el. Dar totusi e vara si chiar daca nu o sa port eu galben si portocaliu, parca nici negru nu as vrea. :)


Si aceasta mi se pare tare simpatica, mai ales ca si model. Culoarea nu ar fi chiar potrivita pentru mine, pentru ca nu cred ca m-as mai vedea. Dar modelul e tare simpatic. Simplu si delicat, exact cum imi place mie.


Daca tot suntem la capitolul casual, am mai gasit si cateva camasi de dama si bluze online pe care as vrea sa vi le arat. Stiti deja ca sunt innebunita dupa camasi si ca imi face mare plcere sa le port.

Voua care va place mai mult? Ce modele de rochite purtati de obicei vara? :)


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING