Huge Haul (Avon, Aoro, Libris, Maybelline and more)

Buna dimineata, fete frumoase!

De multa vreme nu am mai postat un haul care sa cuprinda toate lucrusoarele pe care le-am mai cumparat in ultima perioada, asa ca s-au strans cateva si m-am urnit si eu pentru o postare. :)


De fiecare data cand ma hotaram sa scriu, mai trebuia sa primesc un pachet si ziceam sa il astept sa il includ in postare si tot m-am lungit pana astazi. Insa acum nu ma mai las. Urmatoarele produse le tin pentru o alta postare. Acum ne ocupam de cele pe care le am pana in acest moment. :)


O sa incep cu o comanda Avon pe care am plasat-o dupa muuuult timp de pauza. Imi era dor de produsele acestea asa ca atunci cand am prins o brosura pe mana, nu am putut sa nu comand nimic. Asa ca m-am ales cu 3 produse. :)
Mi-am ales o oja din noua colectie. Arata foarte bine dar nu exceleaza la rezistenta. Cred ca o sa ii dedic o postare pentru a o vedea mai bine. :)
Un gel de dus cu aroma de lacramioare a ajuns si el pe comanda. Si nu regret alegerea facuta. Imi place mult cum miroase si abia astept sa il pun la treaba. :)
Ultimul lucru ales a fost aceasta pereche de branturi pentru sandale. Fata de cele pe care le-am mai incercat, acestea au o sustinere suplimentara intre degete si sper sa ma ajute in problema pe care o am cu sandalele. Mereu imi aluneca picioarele in fata si sunt curioasa daca aceste pernite ma vor ajuta. :)


Urmeaza o comanda de la Aoro ajunsa in urma cu destul de mult timp. Cred ca sunt vreo 2 luni :))) Va dati seama de cata vreme ma tot chinui sa fac aceasta postare? :)))

Am ales paleta Iconic 3 de la Makeup Revolution. Din cate stiu este un dupe dupa Naked 3 de la Urban Decay. Este o paleta cu nuante nude cu subtonuri roz. Are atat nuante mate cat si sidefate si eu ma bucur de ea in fiecare zi.
M-am decis si asupra unor gene false si am ales numarul 217 de la Red Cherry, impreuna cu un adeziv de la Ardell. Inca nu le-am purtat. Astept sa imi iau si lentile de contact si probabil atunci le voi folosi pentru prima data. :)
Drept cadou pentru aceasta comanda am primit o mostra de pasta de dinti de la Medi Blanc.

Din Penny am cumparat si un Baby Lips de la Maybelline. Mi se terminase balsamul pentru buze pe care il aveam acasa la parinti asa ca m-am decis pentru acesta. Nu pot spune ca ma da pe spate. Este doar un balsam de buze bun si atat.

Tot din Penny am cumparat si dischetele demachiante de la Bella. Le-am gasit la reducere si am luat 2 pachete. Pe unul l-am lasat acasa la parinti si pe acesta il am la Constanta. Fiecare pachet a costat doar 2.5 lei. :)

Si pentru ca bucuriile vin totdeauna insotite, dupa ce am primit uleiul de cocos de la Solaris, ulei de care stiti cat de incantata am fost, am primit si cutiuta aceasta de ulei de cocos de la Jovis. :) Astfel ca acum am un borcanel la parinti si un borcanel la Constanta. :)
In curand urmeaza si partea a doua de beneficii ale uleiului de cocos. Stati pe faza!

 De la chioscul de ziare am cumparat cartea de colorat Mandale Magice la doar 15 lei parca.. sau 12. Nu mai stiu exact :) Era clar ca nu o puteam rata. Stiti cat de mult imi place sa colorez.
Puteti vedea asta si in restul imaginii. Mi-am cumparat un nou set de creioane colorate, de data aceasta de la Bic. Sunt creioane bune, cu mina usor cerata. Nu sunt foarte, foarte pigmentate dar sunt destul de ok. Sunt mai dificil de folosit in crearea de degrade-uri.
Am mai cumparat tot din Auchan si o ascutitoare dubla, pentru ca am si niste creioane colorate mai groase ce necesita o ascutitoare pe masura.
Iar setul de agrafe colorate a completat cosul acelei zile.

In saptamana urmatoare a aparut si Gradina de Vis, asa ca am adaugat-o si pe aceasta colectiei mele de carti de colorat :)

Si bineinteles ca iub mi-a completat colectia cu Gradina Secreta pe care mi-o doream foarte mult. Mi-a luat-o de Dragobete si m-a facut foarte fericita. :)
Astfel colectia mea de carti de colorat a ajuns la numar de 5 :)

De curand a ajuns si pachetelul de la Libris care contine ultima carte aparut in seria Divergent si anume Four: O Antologie Divergent si primul volum din seria Misterele Londrei: Gentilomii Noptii!
Abia astept sa le dau gata. Printre orele petrecute pentru a invata pentru Rezi, incerc sa ma mai si relaxez cu astfel de carti. :)

Tot de la Chioscul de ziare am cumparat cateva carti din colectia Surorile Bronte. Pe acestea doua am platit doar 7 lei. Mi-a placut foarte mult coperta, asa ca m-am reintors la chiosc si saptamana urmatoare pentru a cumpara inca doua carti scrise de Charlotte Bronte:

Este vorba de fapt despre o carte in doua volume. Pretul a fost acelasi ca si pentru Villette. :)

Urmeaza tot o carte luata de la chioscul de ziare:
Cad am vazut marti cartea Moarte Subita am stiu ca trebuie sa fie a mea. Pretul a fost unul foarte bun fata de pretul pe care il are in librarii. Asa ca am facut o alegere potrivita. :)

Abia astept sa gasesc timp liber sa pot citi toate cartile pe care mi le doresc. :)


Ultimul, dar nu cel din urma, este acest acumulator cumparat de la eMag.
Il aveam in cos de multa vreme iar ieri am primit un mail prin care eram anuntata ca are o reducere considerabila. Asa ca de la pretul intreg de 180 de lei am platit 100 de lei.
Am ales livrarea la showroom-ul din Constanta si l-am putut ridica imediat pentru ca il aveau deja pe stoc. :)
Acum nu o sa mai sufar din cauza bateriei consumate. :D


Si iata ca am ajuns si la final. Am terminat toate produsele pe care le-am primit sau le-am achizitionat in ultima perioada. Avem produse comune? Voi ce bunatati ati mai descoperit?


Comentarii

  1. multe carti, deci urmeaza si recenzii, sper :D sa-mi spui cum te descurci cu genele false, am si eu 2 tipuri, dar nu ma pot declara vreo experta. oja de la avon pare misto, dar in general, ce am de la ei sta prost rau la capitolul rezistenta... eu n-am mai luat nimic de la ei. saptamana asta am dat comenzi si am facut shopping doar pentru Mr. El s-a innoit cu de toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M.a dezamagit putin oja pentru ca fiind cu sclipici, ma asteptam sa fie foarte rezistenta.
      Urmeaza si recenzii.. Sper cat de curand. Incerc sa mai citesc printre cursuri :):)
      Cu genele false e de asteptam pt ca abia la banchet o sa le incerc pt ca atunci o sa.mi iau si lentile de contact. Sper sa ma descurc cu ele. ar fi prima data cand le incerc :)
      Pupicei multi!

      Ștergere
  2. Nici nu stiu pe unde sa incep :)))
    Ador lacramioarele, deci sigur mi-ar placea gelul de dus de la Avon :D
    De curiozitate as incerca si eu genele false, desi le am destul de lungi, dar mna. Sper sa te obisnuiesti cu lentilele, sunt foarte comode, ai sa vezi. Eu trebuie sa port o lentila, da..una, dar de fapt nu o prea port de lene. Trebuie sa schimb asta :)) Desi nu trebuie si nu am voie sa port ochelari, am avut o perioada cand un oftalmolog (rau in profesia lui) mi-a prescris si am purtat. A fost oriiibil si nu puteam nicicum sa ma obisnuiesc.
    Spor la citit, ai ceva treaba!! Ah, mi-am luat si eu o carte de desenat, poate apuc sa o postez intr-o zi. E draguta, este un fel de agenda :D
    Iar iti scriu kilometrii. Te puup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi placeee cand imi scrii kilometri, astept cu drag comentariile tale :)
      Imi pare tare rau sa aud de experienta neplacuta cu oftalmologul :(
      Eu am si astigmatism la un ochi si nu prea e indicat sa port lentile. dar vreau neaparat pentru banchet.
      Am mai purtat si in trecut si doar unele mi.au placut din tot ce am incercat. Erau mai hidratate si cu un grad mai mare de oxigenare si nu permiteau uscarea ochilor atat de tare precum alte lentile :)

      Pupicei multi!

      Ștergere
    2. Si sunt tare curioasa sa iti vad desenele :)

      Ștergere
  3. Ador gelul de duș cu miros de lăcrămioară!
    De ce zici că nu ți se recomandă lentilele? Și eu am astigmatism și port lentile torice, adică pentru astigmatism. Presupun că nu ți se recomandă cele colorate, pentru că nu există lentile colorate pentru astigmatism :( din păcate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista lentile pentru astigmatism, ca si eu tot din acelea am luat doar ca nu este foarte indicat sa le purtam pe termen lung :) asa ne.a spus profesorul de oftalmologie :)
      Dar pentru cateva ocazii speciale nu e nici o problema :)
      Pupici!

      Ștergere
    2. Ciudat, probabil depinde și de ochii tăi.
      Eu port din astea http://www.lentiamo.ro/purevision-2-pentru-astigmatism.html deja de doi ani și mă simt minunat.

      Multă inspirație mai departe, Cherry Queen!

      Ștergere
    3. Multumesc tare mult pentru link. O sa le compar cu cele pe care le.am mai folosit si o sa vad pe care le aleg.
      Pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING