Cartea saptamanii: Ma regasesc in noi...

Buna dimineata, fete frumoase!
Cum ati petrecut Craciunul? Eu am fost cu cei dragi inimii mele si a fost foarte frumos. Mi-as dori sa tina mai mult aceasta liniste sufleteasca pe care o simt acum. Inca imi este dificil sa revin la activitatile curente si as vrea sa mai lenevesc o perioada. :D

Imi propun ca pana la sfarsitul anului sa va arat si eu ultimele cumparaturi (noiembrie si decembrie). S-au adunat destul de multe si parca mereu asteptam sa mai vina un pachet dupa care sa fac postarea si uite asa nu am mai apucat sa scriu nimic. Sper insa sa nu va suparati daca o sa va arat abia acum ce am luat de Black Friday. :))) Dar cred ca e mai bine sa includ toate cumparaturile si cadourile intr-un singur haul. Asa ca stati pe aproape! :)

Iar m-am abatut de la subiectul postarii asa ca zic sa revin. :D
Daca tot am intrat in vacanta, normal ca am avut si mult mai mult timp de citit asa ca am terminat o noua carte. Si am vazut o gramada de filme despre care vreau sa va vorbesc intr-o alta postare. :D

Astazi ne ocupam de cartea Ma regasesc in noi..., ultima aleasa din libraria online pe care o prefer! Transportul gratuit este un mare atu si de fiecare data cand ma gandesc la carti ma gandesc automat la Libris. :D

Este un fel de continuare a cartii Ma pierd in tine... insa poate fi si o carte de sine statatoare, pentru ca are un subiect aparte, foarte frumos si interesant.

Personajele principale din aceasta carte se regasesc si in prima si aceasta este lagatura dintre cele doua, in plus spre final avem parte si de o continuare a povestii de iubire dintre Colton si Nell. Asadar este un bonus pentru cei care au iubit prima carte.

Dar sa ne ocupam de personajele de aici si anume Becca si Jason. Daca Becca a fost indragostita de Jason inca din clasa a 4a cand acesta i-a luat apararea in fata unui coleg care facea glume pe seama ei, Jason este indragostit de cand se stie de Nell, cea mai buna prietena a Beccai.

Dar cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, dintr-o intalnire ce se voia a fi intre Nell si Jason, ajunge a fi o prima intalnire intre Becca si Jason. Si nimic nu poate fi mai frumos.

Iubirea lui Jason pentru Nell era platonica si isi da si el seama de asta atunci cand incepe sa o descopere pe Becca si sa vada cat de reala devine relatia dintre ei. Ceea ce incepe oarecum dintr-o eroare, duce la ceva foarte frumos si mai ales trainic. Vom merge pe firul iubirii lor pentru vreo 4-5 ani si asta mi-a placut foarte mult pentru ca de fiecare data cand citesc o carte de dragoste, imi place sa aflu ce mai fac personajele si dupa cativa ani. Si aici aflam totul, chiar cu multe detalii.

Problemele pe care cei doi indragostiti le intampina chiar de la inceput nu pot sta in calea iubirii lor. Daca Becca are probleme cu tatal mult prea sever, la Jason situatia este mult mai grava. Tatal sau il bate frecvent iar Jason nu poate spune nimic nimanui pentru ca tatal sau este de fapt seful politiei. Asa ca incearca sa rabde totul pana cand va termina liceul si va putea lasa in urma casa terorii pentru totdeauna.

Dar acestea nu sunt singurele lor probleme. Pe masura ce relatia lor avanseaza vor avea de infruntat lupte grele si vor trebui sa fie impreuna pentru a trece peste ele. Dar deja v-am povestit prea multe asa ca va las pe voi sa aflati despre ce este vorba in continuare.

Insa trebuie sa stiti ca aceasta carte e presarata cu foarte multe momente intime asa ca daca sunteti mai pudici, nu v-as recomanda-o. :D Insa puteti face cumva sa treceti peste ele daca nu va plac si sa acordati o sansa povestii de fond care este una foarte frumoasa. :)

Daca v-am starnit curiozitatea, va mai spun doar ca puteti gasi aceasta carte in aceasta librarie online, chiar la reducere in acest moment. :)


Comentarii

  1. Pare interesant. Seamana cu povestea din American Beauty. :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Pare interesanta.
    Poate in 2016 o sa-i fac loc pe raft. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca ar merita un loc pe raft daca iti plac cartile romantice. :)
      pupicei!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING