Review: Ondulator Babyliss Curlers Pro Ceramic 16 mm

Buna dimineata, fete frumoase!

Nu va era dor de un nou intrument pentru aranjarea paului? Mie chiar imi era dor de un astfel de review. Buclele au inceput sa imi placa din ce in ce mai mult si caut tot felul de aparate de coafat.

Va spuneam zilele tecute ca am in plan sa mai achizitionez inca doua ondulatoare Babyliss. Imi doresc unul cu tambur mai lat, mai precis de 38 de mm, cel mai lat pe care l-am gasit pana acum la Babyliss pe Aoro, si un ondulator triplu, pentru un alt gen de bucle.

Detin pana acum 3 aparate care ma pot ajuta sa realizez bucle si anume o placa, un ondulator conic si acest ondulator de par Babyliss despre care va povestesc astazi.

Atunci cand m-am hotarat sa imi aleg un nou ondulator, am luat in calcul mai multe atu-uri pe care le-a avut acest model.
Mi-a placut mult culoarea, pentru ca pana acum nu am avut nici un aparat de coafat atat de vesel. Mai am peria rotativa cu nuante de mov, dar parca rosul acesta m-a cucerit. In combinatie cu alb s-a realizat infatisarea perfecta pe care orice fata ar aprecia-o.

M-am lasat apoi convinsa si de pretul foarte mic, de doar 79 de lei. Mi se pare un pret foarte mic pentru ceea ce poate realiza. Mi-am dorit  un ondulator cu tambur mai lung pentru ca mini-ondulatorul conic mi se pare uneori insuficient pentru ca mi-a crescut parul si nu mai reusesc sa il ondulez decat la varfuri cu acela.

Avand toate aceste calitati descoperite la o simpla inspectie a produselor disponibile, nu am stat prea mult pe ganduri si l-am adaugat iute in cos. L-am primit inainte de Craciun si de atunci l-am folosit de multe ori, abandonand pentru moment celelalte metode de realizare a buclelor. Mereu mi se intampla la fel si cred ca nu sunt singura. Atunci cand am o jucarie noua, uit cel putin temporar de celelalte asemanatoare. Dar cum fiecare aparat are farmecul lui si calitatile lui, sunt bucuroasa ca le am pe toate si ca le pot folosi atunci cand stiu ca ele ar fi cele mai potrivite.

Revenind la subiectul principal al acestei postari, vreau sa incep prin a va descrie facilitatile de care beneficiaza:
-este dotat cu un piciorus de sprijin care ma ajuta atunci cand am nevoie sa il las jos in perioadele in care imi netezesc urmatoarele suvite pe care le ondulez. Astfel nu risc sa topesc nimic in jurul meu sau sa fac vreo alta minunatie. :)
-are un buton on-off pentru a porni incalzirea tamburului
-un beculet rosu care imi arata ca ondulatorul este in stare de functionare adica ma avertizeaza ca butonul on este apasat
-cablul de alimentare este lung, suficient pentru a nu ma limita la o anumita priza din camera. Are capatul rotativ si acesta e un lucru foarte important, mai ales la ondulatoare, pentru ca altfel riscam sa incurcam cablul.

Asa cum va puteti da seama, este vorba despre un ondulator extrem de simplu ca si design si extrem de simplu de folosit. Exact ceea ce ne trebuie atunci cand ne dorim sa fim impecabile fara multe batai de cap.

Imi impart parul in 3 straturi. Las desprins doar primul si restul parului il prind cu o clama in varful capului. Separ suvite subtiri, iar pentru fiecare in parte, prind varful cu ajutorul ondulatorului si apoi rotesc pana la radacina. De obicei rotec astfel incat parul sa formeze o spirala pentru a obtine bucle mai lejere. Dupa ce termin cu primul strat de par, dau drumul celui de-al doilea, lasand prins in continuare primul strat in varful capului. Procedez la fel, selectand suvite cat mai subtiri, pentru a obtine un volum mai mare.

Inainte de Revelion, vorbeam cu o fata ce se ocupa de coafuri si o intrebam ce as putea sa imi fac. Voiam ceva simplu, de efect, pe care sa il pot realiza singura, fara sa merg la cineva specializat. Si ea mi-a dat ideea de niste bucle lejere, pe care sa le prind usor la spate cu o clama mai speciala. Clama am gasit-o imediat ce am intrat in magazinul meu preferat pentru accesorii asa ca nu mai lipseau decat buclele.

Pentru a termina totul mai rapid, am avut nevoie si de ceva ajutor din partea mamei mele, mai ales pentru partea din spate a parului, dar totul a decurs asa cum ma asteptam. Rezultatul l-ati vazut deja in fotografiile de la Revelion, dar o sa mai pun si aici doua in care se vede parul ceva mai binisor.

Si pentru ca nu vreau sa inchei fara sa va spun ce am mai aflat despre acest brand, desi poate unele dintre voi stiati deja, va anunt ca am descoperit pe un site Babyliss, ca exista si o gama de produse destinate ingrijirii parului. Nu stiam pana acum decat despre aparatele lor de coafat, dar iata ca Babyliss ma surprinde inca o data cu profesionalismul lui prin aceasta gama de produse.
Gama cu ulei de argan - Babyliss Pro - Argan Oil este foarte tentanta. Nu mai e un secret pentru nimeni faptul ca iubesc produsele cu ulei de argan. Inca nu am reusit sa cumpar ulei simplu, dar am cateva produse de ingrijire pe care le iubesc.

Asa ca neaparat trebuie sa aflu de unde le pot achizitiona pe acestea. Daca aveti vreo idee, nu ezitati sa imi spuneti in comentarii.
Si inca ceva, daca voi stiati ca Babyliss are si o gama de produse destinate ingrijirii parului, va rog sa nu fiti foarte aspre cu mine. Am aflat abia ieri, cand incercam sa ma documentez despre ondulatorul din dotare. :)

Oricum, niciodata nu este prea tarziu. Ma bucur ca am aflat de existenta acestor produse. Daca nu o sa le gasesc, oricum am in minte sa achizitionez si alte produse de ingrijire cu ulei de argan, poate chiar uleiul in varianta lui naturala, asa cum spuneam mai sus. :)

Voi aveti vreun aparat pentru coafat de la Babyliss? Cum vi se pare acest ondulator?


Comentarii

  1. nu stiu de ce am impresia ca nu m-as descurca cu el, stii tu ce maini stangi am...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu vreau sa cred ca nu te-ai descurca. se manuieste mult prea usor. :D

      Ștergere
  2. Eu iti recoamd aceste produse pe baza de argan: http://www.aoro.ro/babaria/argan-sampon-pentru-par-cret-cu-keratina-si-argan/

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING