Review: Perie rotativa Babyliss

Buna dimineata, fete frumoase!
Este o zi de vineri minunata si cand spun asta, nu ma refer catusi de putin la temperaturi ci la faptul ca astazi merg acasa. A trecut foarte greu aceasta saptamana si cred ca asa va trece fiecare saptamana pe care o voi petrece departe de cei dragi. Cand eram in vacanta nu stiam decat luni-vineri si cam atat. Nu simteam cum trec restul zilelor. Dar acum parca am simtit fiecare secunda. :)))

Trecand peste asta, vreau astazi sa va povestesc mai multe despre Peria Rotativa Babyliss care este de fapt si de drept un instrument multifunctional dar mie imi place sa il denumesc asa pentru ca peria este centrul, sa spunem asa :)

Nu stiu daca va mai aduceti aminte de postarea cu rutina de ingrijire a parului meu dar va spuneam acolo cat de mult imi iubesc aceasta perie rotativa si sincer va spun ca nu stiu cum am trait pana acum fara ea. Nu vreau sa ma gandesc pentru ca ma apuca niste stari urate. Acum totul e mult mai simplu, mult mai frumos, a devenit o placere sa imi aranjez parul dupa baie.

Dar sa o luam cu inceputul si sa va arat prima data ambalajul:
O cutie foarte sanatoasa, care continea toate datele de care aveam nevoie pentru a afla calitatile produsului cumparat dar si modul in care va trebui sa il utilizez. :)

Dupa ce am desfacut eu cutia, am descoperit minunata gentuta in care erau depozitate toate componentele periei si capetele interschimbabile. Imi place gentuta pentru ca astfel pot depozita instrumentele mult mai usor si le pot cara cu mine in excursii fara sa le risc integritatea direct in interiorul bagajului. :D:D

Toate capetele erau frumos asezate la locurile ce li se cuveneau dar eu le-am scos pe toate si acum arata cam asa. :D Nu le mai asez de fiecare data in elasticele acelea pentru ca e un pic dificil si oricum folosesc peria foarte des.

Mi-a trebuit o perioada de acomodare cu toate capetele pentru ca desi stiam orientativ pentru ce foloseste fiecare, nu stiam exact cum sa le folosesc, in ce ordine sau daca ordinea are vreo importanta. Dar pe parcurs m-am obisnuit si acum procesul este floare la ureche, ba chiar o joaca pe care o astept de fiecare data. 
Dupa baie ma sui in varful patului, imi pun o oglinda in fata si acolo imi aranjez parul. O sa va arat la final si o fotografie cu parul meu dupa ce termin aranjarea lui cu aceasta perie. De fapt, este impropriu spus cu peria, pentru ca folosesc de fiecare data 3 capete. :)

Vorbim si despre capete imediat dar sa incepem cu partea de baza, cea mai importanta:
Manerul pe care il folosesc pentru toate capetele arata asa. Are o culoare placuta, feminina. Imi place mai mult asa decat daca ar fi fost negru.
Este dotat cu un buton cu 3 trepte de ventilatie. De obicei eu il folosesc la 1 sau la 2 si este mai mult decat suficient. Are o putere mare si usuca parul rapid. E perfect chiar si atunci cand te grabesti.
Mai are inca doua butoane care pot fi folosite doar impreuna cu peria rotativa. De acolo aleg directia in care sa se roteasca acel capat rotativ.
Cablul este suficient de lung pentru ca eu sa pot folosi instrumentul in voie. Nu trebuie sa stau langa priza pentru ca lungimea imi ofera o mai larga arie de lucru.
Capatul dinspre maner al cablului se roteste si astfel nu se incurca atunci cand eu il rotesc pe toate partile in timpul procesului de uscare. :D

Si acum o sa va arat capetele in ordinea in care le folosesc eu pentru a-mi usca si aranja parul dupa baie. :)

Primul la apel este acesta. Este un capat simplu care ma ajuta sa folosesc acest aparat pe post de foehn. Cu el zvant parul cam 3 sferturi pentru ca nu pot folosi peria direct pe parul ud.

Urmeaza capatul rotativ. Cel mai mult la acesta mi-a placut dimensiunea. Am mai vazut perii rotative dar mai subtirele si chiar imi doream ceva mai mare. Aceasta este perfecta pentru parul meu lung.
Imi place si acel plastic protector pentru ca metalul se incalzeste dupa folosire si astfel daca aplic acel "capac", totul va fi in regula. Protejez astfel toate suprafetele din jur, dar si peria. :)

Imi descurca parul foarte frumos si ii da si volum. Asta am invatat putinel mai tarziu. :) Trebuie sa pun peria exact la radacina pentru cateva secunde si am un volum super frumos si natural. Imi place si pot sa raman la acest stadiu fara probleme. Dar eu folosesc si urmatorul capat:
Este un capat pentru a indrepta parul si eu il folosesc pentru ca imi domoleste firele naravase si astfel parul meu e mai fin, mai frumos. Nu se electrizeaza si asa arata perfect. :)
Se foloseste foarte usor, exact ca un pieptan. La o prima vedere mi se parea dificil de folosit... nu aveam idee ce trebuie sa fac dar cand am trecut la fapte am realizat ca totul este mai mult decat usor. :)

Si rezultatul final este acesta:
Mie imi place mult si asa mi-l aranjez de fiecare data. :) Totul e simplu si decurge rapid. In maxim 15 minute sunt gata de iesit in oras. :)))

Insa aparatul mai are un capat, pe care pana acum nu l-am folosit. Nu il vad prea util pentru mine pentru ca este o perie subtire, care nici nu se roteste. Dar aceasta devine foarte utila la persoanele cu parul scurt pentru care capatul rotativ poate fi prea mare. :)


Acum stiti rutina de ingrijire a parului meu in cele mai mici detalii. Chiar si procedeul de uscare si aranjare. :)

Am mai multe produse Babyliss si toate imi plac. Cred ca este un brand ce m-a cucerit la capitolul acesta si sunt tare interesata de toate aparatele lor. :)

Voi ati folosit pana acum ceva de la Babyliss? Ce impresie va face acest brand?





Comentarii

  1. Eu n-am folosit nimic de la ei, dar tre sa fac si eu un review la peria rotatica de la philips. eu inca ma chinui sa-i descopar tainele :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o sa le descoperi pe toate pe parcurs. :) asa am fost si eu la inceput dar acum o folosesc la capacitate maxima. :D

      Ștergere
  2. Am primit de la Gabriela un nou tag, de data aceasta despre carti. Te-am nominalizat si daca crezi ca ai timp... :) http://the-adventures-of-a-lady.blogspot.ro/2014/10/the-asking-books-tag.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am un ondulator de la ei de care sunt multumita desi nu l-am folosit prea des.Poate o sa-mi iau si aceasta perie,mai ales ca ofera volum iar eu am parul subtire.:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am si ondulator si placa si imi plac toate super mult. peria asta chiar merita incercata. eu sunt foarte multumita de ea. :)
      :*

      Ștergere
  4. Eu am de la ei un ondulator triplu si desi imi place mult efectul si rezistenta...trebuie sa stau aproape 2 ore pentru ca parul meu este foarte des si lung si sa iau fir cu fir...:))))Dar merita pentru ca efectul e minunat. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. l-am zarit. ma bucur sa aud ca e atat de bun. poate mai fac si eu o investitie. :)

      Ștergere
  5. eu chiar ma gandeam aseara ca a trecut repede saptamana asta, nici nu m-am dumirit unde s-a dus, dar e adevarat ca n-am avut activitati iesite din comun.

    ce par lucios aaaai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. trecerea timpului e relativa.. :D:D
      ma bucur ca iti place. :D:D
      puuup!

      Ștergere
  6. Sa-l folosesti cu placere! Am si eu o perie rotativa de ceva timp, imi place rezultatul coafarii, dar mi se pare oarecum greoi procesul de aranjare a parului. Mai ales in partea din spate. Dar eu asa simt cu orice placa sau perie...Probabil nu-s obisnuita cu folosirea lor. Eu nici foehn nu folosesc. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. VREAU SA ACHIZITIONE SI EU ACEASTA PERIE ,,DE UNDE SI CAT A COSTAT ?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING