Fii Diva chiar si in Pijamale

Buna dimineata, fete frumoase!
Astazi mi-am permis sa dorm putin mai mult. Nu am avut stagiu de dimineata asa ca imi savurez inca ora de liniste. E atat de bine in pat, la caldurica, incat nu as iesi deloc din casa, dar pentru ca nu ne iese intotdeauna totul asa cum ne dorim, sunt nevoita si astazi sa ies in frig. Bine macar ca reusesc sa ma imbrac adecvat. Si de cand am ghetutele acelea bazate, parca nu imi mai e atat de frig. :)))

Dar sa revenimla subiectul postarii de astazi pentru ca deja ne-am cam indepartat. :)) Initial am vrut sa va povestesc despre altceva, dar timpul nu mi-a permis sa fac fotografiile de care aveam nevoie asa ca m-am reorientat.

Oare de cate ori nu ne-am dorit sa aratam bine chiar si in pijamale? Sa fim nici mai mult nici mai putin decat o Perfect Diva atunci cand mergem la somn sau atunci cand ne trezim? Ei bine, am cautat si am gasit rezolvarea. Este vorba despre cateva pijamale foarte sexy care mie mi-au atras atentia. Sunt mai multe modele pe site dar pe mine m-au acaparat 3 dintre ele:

Maieutul tip baby doll cred ca avantajeaza orice silueta si indiferent de forma corpului, putem arata foarte bine purtand acest tip de pijama. :P

Dupa cum vedeti, bulinutele sunt cele dupa care m-am orientat, dar si forma maieului. De mult cautam ceva asemanator si ma bucur ca am gasit aici atat de multe modele simpatice.

Dantela da foarte bine in cadrul lenjeriei si ma bucur sa o regasesc si in modelele alese de mine.

Daca saptamana trecuta m-as fi zgribulit doar gandindu-ma la astfel de pijamalute, astazi spun convinsa ca le-as purta fara sa stau pe ganduri. De cand avem caldura, parca privim cu alti ochi si minusculele pijamale pe care le-am gasit la Perfect Diva, nu?

In plus, pe site gasiti si doua promotii:
-surprinde-ti iubitul
-surprinde-ti iubita

Ambele ofera o lenjerie la alegere + un cadou + transport gratuit pentru 99 de lei. Daca va tenteaza, gasiti oferta aici.


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING