Fall with Tidestore

Buna, fete frumoase!
Astazi mi-am permis sa dorm mai mult. :) asa ca am recuperat si acum ma simt mult mai in forma.
Hi, girls!
Today I have overslept. :) so I am recovered and now I feel more in shape then the other days.


Azi-noapte a plouat. Am auzit si eu cate ceva prin somn. Cred ca si din cauza asta am dormit asa de bine. Ploaia ma trage la somn pe mine, nu stiu pe voi. :)
Last night it rained. I think this is the cause for my good sleep. Rain is good therapy for me. :)

Desi zilele trecute au fost foarte calduroase, iata ca toamna nu se dezminte si ne trimite cate o ploaie sau o zi friguroasa ca sa nu uitam ca de fapt ea este stapana acum. :)
Si cum eu ma las inspirata de vreme, vreau astazi sa va arat la ce mi-a ramas gandul in ultima perioada. :)
Although a few days ago it was very hot, looks like autumn sends us a rain or a cold day so we do not forget that in fact she is the mistress now. :)
And because I am inspired by the weather, today I want to show you what I was looking after lately. :)


Am ales tot Tidestore.com pentru ca la ultima livrare m-a uimit intr-un mod foarte placut pentru ca am primit pahetul la usa, prin curier, fara sa platesc nimic in plus. Daca va faceti griji in legatura cu pretul livrarii, trebuie sa stiti ca au si o sectiune de produse cu free shipping pe care le puteti gasi aici (http://www.tidestore.com/Korean-Clothing-Free-Shipping/).
I chose Tidestore because the last delivery surprised me in a very nice way because I have received the package at the door by courier, without paying anything extra. If you worry about the price of delivery, you should know that they have a section of products with free shipping that you can find here (http://www.tidestore.com/Korean-Clothing-Free-Shipping/).

In plus, avem si o oferta speciala de Ziua Recunostintei (http://www.tidestore.com/h/Thanksgiving-Day-29/) in care primim o reducere de 10% la orice comanda introducand codul "thanks", plus alte reduceri la fel de incantatoare.
In addition, they also have a special offer for Thanksgiving where we receive a 10% discount on any order by entering the code "thanks", and also other special prices just as delightful.

Primele pe lista mea au fost ghetele. Am neaparat nevoie de o pereche noua si inca nu stiu pentru ce sa ma decid. Oare sa aleg toc sau ghete cu talpa joasa? Ma ajutati voi?
First on my list were this boots. I really need a new pair and still do not know for what to decide. Should I buy heels or flat boots? Help me guys?


1 - 2 - 3 - 4 - 5


Preturile sunt foarte bune pentru toate ghetutele alese. Nici o pereche nu depaseste 27 de dolari.
The prices are very good for all chosen boots. All are under 27 dollars.

Urmeaza hainutele pentru ca sunt si ele la fel de importante in aceasta perioada. Fie ca alegem o parka foarte calduroasa sau un palton cochet, toate arata bine daca facem combinatiile potrivite.
Now let's thalk about the coats because they are equally important in this period. Even if you choose a very warm parka or a cozy coat, they all look good if we do the right combinations.
1 - 2 - 3 - 4
Si ca sa avem tinuta completa, haideti sa trecem si pe la categoria de pantaloni. :) In aceasta toamna vreau sa incerc un alt stil. As dori sa nu ma mai axez atat de mult pe jeansi si sa aleg ceva usor mai elegant. De aceea alegerile mele arata cam asa:
And to have the full outfit, let's view the pants category. :) This fall I want to try a different style. I would like to choose something slightly more elegant. That's why my choices look like this:
1 - 2 - 3 - 4 - 5
Pentru pulovere nu am mai facut nici o selectie pentru ca nu pot spune ca duc lipsa in asemenea hal incat sa ma uit doar dupa ele, sau poate pentru ca sunt prea multe ca sa pot alege doar cateva pentru voi. Oare care sa fie motivul real? :)))
For sweaters I didn't make any selection because I don't need some new, or maybe because there are too many beautiful sweaters to pick just a few for you. Which one is the real reason? :)))

Cum vi se par alegerile mele pentru toamna? Ma ajutati sa ma decid? 
How do you find my choices for fall? Help me to decide?



Comentarii

  1. grea alegere acum depide de ce ai tu prin dulap eu as alege ghetute cu toc ca nu am si ma cam saturasii de talpa joasa -la cat de friguroasa sunt am renuntat si la palton si am trecut la geaca de fas da care o iubesc-tine cald si nu o da nici daca spun uni cas demodade -ei la capitolu pantaloni zic ca as alege cel pe negru si albastru a ceva cu culorile inchise de un timp incoace numai asa aleg o fi vremea ,o fi varsta in fine ,spor la cumparaturii ..[pop

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. m-am orientat spre unele fara toc pana la urma. Am considerat ca imi sunt suficiente cele 4 perechi de ghetute cu toc si am ales confortul. :D:D

      am scos si eu gecuta de iarna pentru o zi. chiar a fost extrem de frig. :)
      si eu tot pentru pantaloni in culori mai inchise optez. :)
      pupici!

      Ștergere
  2. prima pereche de ghete m-a facut s-o privesc mult si bine :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. fix pe alea le-am ales pana la urma. :D asteptam sa ajunga. :)

      Ștergere
  3. Imi place prima pereche de ghete iar pantalonii in afara de cei rosii,sunt frumosi,mi-ar fi greu sa aleg doar o pereche.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca iti plac primele ghetute pentru ca m-am oprit la ele si acum astept sa ajunga. :)
      pupici!

      Ștergere
  4. Jachetele sunt foarte, foarte frumoase. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. aceste produse sunt foarte bune. nu am reusit sa mai gasesc sa fac o comanda online.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca iti plac. eu urmaresc de fiecare data promotiile site-urilor de hainute. :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING