Ce citim in perioada urmatoare?

Buna dimineata, fetelor!
Iar am chiulit.. si de data asta ceva mai mult decat de obicei. Mi-am gasit o activitate noua si mi-a ocupat destul de mult timp. :)) Dar nu vreau sa va neglijez mai mult asa ca astazi o sa va arat alte pachetele primite. :) De data aceasta insa este vorba despre carti, cealalta pasiune mare a mea, pe langa produsele de beauty. :)

Saptamana trecuta am primit doua colete, pe care le asteptam cu mare interes si ma bucur mult ca au ajuns ambele vineri, inainte sa vin la Constanta. Imi e tare greu cand primesc cate un pachet acasa si eu sunt aici si nu pot sa vad ce contine.. :D:D:D

Continutul celor doua colete este urmatorul:
Tudor Chirila - Exercitii de Echilibru. Imi doream cartea aceasta. Imi place Tudor Chirila si imi place cum gandeste si chiar ma bucur ca il pot descoperi mai mult prin intermediul acestei carti. Am castigat-o la un concurs in care toti participantii o primeau. Nu o puteam rata asa ca am scris imediat un articol pentru ea. Am primit-o vineri prin posta si deja am rasfoit-o putin. Mi-a placut ce am vazut la o prima analiza si abia astept sa o citesc si sa ma delectez cu gandurile lui. :)


Buruiana care impleteste streangul. O are in prim plan tot pe Flavia de Luce, cea din Placinta e dulce la sfarsit despre carte v-am povestit in trecut. Mi-a placut acea carte si inca de atunci mi-am dorit sa o citesc si pe aceasta. Ma astept la o poveste la fel de amuzanta dar la fel de plina de actiune ca si primul volum.

Zi dupa Zi face parte dintre ultimele dorinte. Desi aveam alte carti pe wishlist, atunci cand am aflat de aceasta, am amanat toate celelalte carti si am ales-o. Ca si subiect m-a atras pentru ca are o doza sanatoasa de iesit din comun. Imi plac astfel de carti si imi place sa descopar neobisnuitul. Abia astept sa o citesc si sa va povestesc si voua despre ea. Sunt convinsa ca va fi o lectura usoara, placuta, fascinanta.

Asadar, acum stiti ce voi citi in perioada urmatoare si cam ce recenzii vor mai aparea pe blog. :)

Daca ati fi in locul meu, cu ce carte ati incepe? :D


Comentarii

  1. cu ”buruiana care împletește ștreangul” :D nu de alta, dar am citit-o deja și mă declar fană Flavia De Luce :D abia astept, totusi, sa vad despre ce e vorba in ”zi dupa zi”. m-ai facut curioasa

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu il citesc pe Tudor Chirila in momentul de fata . Cartea i-am cumparat-o iubitului meu , el a terminat-o , si acum e randul meu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cartea lui Tudor mi-a placut mult anul trecut cand am citit-o. Am fost mare fana a lui, mai ales ca ma laudam ca am urmat acelasi liceu, ba chiar am avut profa comuna de biologie (care povestea numai chestii terbile despre el:))). Mi-a placut mult cartea pentru ca scrie cam in acelasi stil in care scriam eu cand scriam altceva decat blog. M-am regasit oarecum in tonalitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu ii citesc blogul dar am rasfoit putin cartea si mi-a placut ce am descoperit. abia astept sa o citesc din soarta in scoarta. :)

      Ștergere
  4. activitate noua??? :)

    cu cea a lui chirila ;).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daaaa.. :))))) ai fi tare uimita sa afli care e :)))))))

      din pacate o las la urma ca sa o savurez. :D

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING