Cartea saptamanii: Te astept

Buna, fetelor!
Deja nu trebuie sa va mai anunt ca joi avem recenzie. In vacanta asta am incercat pe cat am putut sa respect toate saptamanile si cred ca au fost foarte putine fara recenzia de capatai :)))

Saptamana aceasta avem inca o carte de la Editura Epica, asa cum v-am obisnuit in ultimele postari de acest gen. Este ultima pe care o am de la aceasta Editura, dar sper sa imi intregesc familia cat de curand. Am pe wishlist si celelalte carti aparute si cu siguranta nu va trece prea mult timp pana sa le citesc.

Cartea de astazi este Te astept, de J. Lynn, pseudonimul autoarei Jennifer L. Armentrout. 


O sa incep prin a va spune ca nu mi-a placut traducerea absolut deloc. Am avut impresia ca este o traducere fortata, pe alocuri mot-a-mot din Engleza, ceea ce mi se pare foarte aiurea. Cuvintele parca erau puse in propozitie doar pentru ca trebuiau toate folosite, chiar daca nu se legau unele de celelalte. O mare dezamagire aceasta traducere si sper sa nu o mai intalnesc si la alte carti.

Asa... Acum ca am terminat cu partea negativa a acestei carti, o sa trec la cea pozitiva, continutul propriu-zis. Desi presarat cu foarte multe momente intime, ca sa nu spun altfel, subiectul este unul foarte interesant, care m-a captat inca de la primele cuvinte.

Avery, o tanara de 19 ani, se inscrie la o facultate dintr-un mic oras din West Virginia, foarte departe de locurile ei natale, foarte departe de familia ei. Incearca sa isi lase in urma trecutul tragic ce a insemnat-o pentru totdeauna.
O noapte de Halloween din urma cu 5 ani a inseamnat pentru Avery tot ceea ce poate fi mai rau pentru o pustoaica de 14 ani. O noapte infioratoare de care ea nu vrea sa isi aminteasca dar de care multi se incapataneaza sa ii aduca aminte. Are chiar si o cicatrice care nu o lasa sa uite de ceea ce s-a intamplat. O ascunde mereu cu o bratara, sau cu maneci lungi, dar nu va putea face asta pentru totdeauna.

Prima zi de facultate avea sa fie cea care ii va schimba cursul destinului. Inca de cand a intrat in cladirea in care urma sa aiba cursul de astronomie, a avut ghinionul norocul sa dea peste Ochi-Albastri-Cameron Hamilton. Cel mai frumos baiat din campus, cei mai patrunzatori ochi, cel mai bine cladit trup. Si ea a dat peste el.
Incearca sa dreaga busuiocul dar Cam este foarte sigur pe farmecele lui si o face pe Avery sa fie si mai rusinata. Fuge mancand pamantul inainte sa intre in sala de curs, atat din cauza emotiei pe care i-o transmite Cam cat si din cauza privirilor ce urmeaza sa fie atintite asupra ei daca va intra dupa ce a inceput cursul.

Printr-o minune pusa la cale de destin, Avery si Cam ajung sa fie parteneri la Astronomie si astfel sunt "obligati" sa realizeze toate temele impreuna. Ba mai mult. Descopera ca locuiesc chiar in acelasi bloc, in aceeasi scara, pe acelasi palier. 
Cam isi face un obicei din a veni in fiecare Duminica dimineata la Avery pentru a pregati micul dejul. Chiar daca ea nu il invita niciodata, el nu rateaza nici o Duminica pentru a o petrece alaturi de ea.

Dar secretul pe care il pastraza Avery risca sa iasa la suprafata. O serie de e-mail-uri si mesaje dubioase primite zilnic risca sa distruga relatia dintre ea si Cam. Nici el nu este insa fara de pacat. Ascunde si el ceva important dar isi ia inima in dinti si ii marturiseste, chiar daca aceasta marturie poate sa o indeparteze pe Avery.

Oare vor mai ramane cei doi impreuna dupa ce ambele secrete vor exploda? Va reusi Avery sa isi ierte parintii pentru tot ceea ce i-au facut?

Asta va las pe voi sa descoperiti citind Te astept, un roman de dragoste foarte frumos, palpitant si plin de adrenalina. :) Daca nu va deranjeaza scenele de intimitate, vi-l recomand cu mare drag.

Puteti gasi cartea in aceasta librarie online la pretul de 33.03 lei. Urmariti site-ul pentru ca frecvent aveti reduceri si totdeauna beneficiati de transport gratuit pentru toata colectia de carti online.

Astazi mai puteti citi recenzii si la:
Gabi
Alina
Adelina



Comentarii

  1. Subiectul m-a captivat! Imi plac cartile cu o umbra de mister, cu secrete ascunse. O sa o caut si eu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da. e o carte foarte frumoasa care te acapareaza de la primele pagini dar valul de secrete urmeaza pe parcurs. :D

      Ștergere
  2. Ce interesant. Tocmai mi-am gasit urmatoarea carte :)
    xoxo

    www.sorananistor.com

    RăspundețiȘtergere
  3. ooops, pacat ca nu-i tradusa tocmai ok :(, cu siguranta rapeste din farmec.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING