Prima comanda iHerb

Buna, fetelor!
Astazi nu mai sunt matinala. :))) M-am trezit un pic mai tarziu decat de obicei. Nici nu stiu cum de am dormit atat de mult. Dar e foarte bine ca macar o data pe saptamana sa iti poti permite sa te trezesti mai tarziu. :)

Desi v-am spus pe pagina de facebook despre comanda iHerb in urma cu mai multa vreme, aici pe blog inca nu am apucat sa vorbim despre ea. Iar ieri, cand la favorite am inclus si peeling-ul chimic de la Derma E, mi-am adus aminte si am vrut sa va povestesc si despre experienta mea cu acest site.

Am profitat de oferta de transport gratuit la comenzi peste 40$, plus reducerea de 10$ pe care am primit-o pentru ca am plasat prima comanda, si a mai fost o reducere suplimentara de 5% pentru ca mai depasisem  pragul de 60$. :D

Cert este ca am avut parte de reduceri peste reduceri asa ca a fost o placere sa plasez comanda :) Am ales in cea mai mare parte suplimente pentru ca eu si ai mei aveam nevoie de ele.

Multa vreme am amanat acesta comanda pentru ca am tot auzit povesti despre colete pierdute si nu am vrut sa fie si cazul meu. Am avut mereu o retinere dar am simtit ca atunci era momentul asa ca mi-am luat inima in dinti si am plasat comanda.
Am luat doar ceea ce mi-a fost absolut necesar asa ca am facut o investitie chiar foarte buna, as putea spune. :D
Daaar, mi-a deschis apetitul spre alte produse de pe iHerb si asta nu e chiar bine. Dar nu conteaza. Asteptam o perioada (mica), sa ne revenim dupa aceasta prada si iesim la urmatoarea. Oricum cosul este deja pregatit si ma asteapta cuminte sa ma decid.

Produsele pentru care am optat sunt:
Doctor's Best Glucosamine Chondroitin MSM 240 capsule. Un supliment pentru mentinerea artiulatiilor sanatoase. Am vazut ca la tatal meu au efect si nu mai are dureri atat de mari la genunchi. Insa la mami nu am observat inca efectele. Dar continua sa le ia si am mari sperante ca vor fi de ajutor, mai ales in sezonul rece.
Pret: 26,99 $ - un pret foarte ok pentru cantitatea de capsule.

Irwin Naturals - Ginkgo Smart, Maximum Focus & Memory - 120 Liquid Soft Gels pentru ca in sesiune am nevoie de un mic ajutor pentru a nu ma obosi atat de tare. Obisnuiam sa iau Memo Plus dar cu acest supliment ajung la un pret ceva mai mic. :) Inca nu le-am folosit dar daca observ efecte o sa va tin la curent. :)
Pret: 27,74 $ (cand le-am luat eu erau 26,62$)

Derma E Overnight Peel with AHA - un produs pe care il aveam in wishlist inca de cand am aflat de iHerb. :D Am citit despre el pe o multime de bloguri si peste tot numai laude asa ca am stiut ca tenul meu are nevoie de el. Cand m-am hotarat sa plasez comanda, chiar daca s-a bazat in principal pe suplimente, nu puteam sa ratez sa iau peeling-ul :D Asa ca l-am strecutrat rapid in cos si am asteptat sa il primesc.
Pret: 12,21$

Madre Labs Omega 3 Premium Fish oil 100 Soft Gels - era oferit la reducere daca mai cumparam si alte suplimente. Si daca Ginkgo Smart si Glucozamina erau deja pe lista am considerat ca pentru inca 2,95$ cat am platit pentru acesta, chiar merita sa il am. Oricum eu mai luam Omega 3 si din Romania pentru mai multe efecte. E bun pentru mentinerea colesterolului in limite normale, pentru buna functionare a aparatului cardiovascular dar si pentru memorie si pentru multe altele. Asa ca e bun la casa omului. Si pentru nici 3$, e chiar pacat sa il refuz. :D
Pret: 4,95$ (la care se adauga reducerea de care vorbeam daca mai achizitionati inca un supliment)

Am primit si un mini pix inscriptionat iHerb care are doua capace :))) si mi se pare tare simpatic. Sa vedem daca il pot folosi la cat e de micut, dar cred ca e util de purtat in geanta :D Nu ocupa mult loc. :)

Comanda iHerb a ajuns la mine in 2 saptamani, desi eram pregatita pentru o intarziere. Pachetul mi l-a adus acasa postarita asa ca daca va doriti ceva de la iHerb sa stiti ca veti primi comanda acasa, nu la posta vamala. Nu va faceti probleme. :)

In plus, daca suneti la prima comanda, veti beneficia de reduceri in functie de valoarea cumparaturilor de 5 sau 10$ folosind un cod. Al meu este NSP318.

Transportul este 4$ pentru o greutate a coletului pana in 1814 grame asa ca daca vreti un transport ieftin, aveti grija sa va incadrati in aceasta greutate. :)

Cam atat despre prima experienta iHerb pe care cu siguranta o voi repeta cat de curand. :)
Daca aveti si alte intrebari, nu ezitati sa le lasati in casuta de comentarii :)



Comentarii

  1. Am si eu o comanda iHerb data recent. Sa vad cand si cum ii fac loc pe blog. :))
    Toate suplimentele luate de tine ma tenteaza! AHA-ul Derma E tare mult imi place. Am intrerupt aplicarea lui acum, pe timp de vara, dar in toamna va spune bogdaproste tenul meu cand il va reintalni! :D

    Sa le folosesti cu bucurie, draga mea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai m-ai facut curioasa si acum astept sa vad ce ai luat. :D
      ma bucur sa aud ca si tie iti place AHA-ul.. desi stiam at de iubit este. :)
      eu il aplic si acum vara pentru ca tenul meu o ia razna foarte rau si il mai tin in frau un pi. :)

      iti multumesc mult, draga mea!
      pupici!

      Ștergere
  2. Comenzile de pe iherb vin la posta vamala sau la cea normala? Si daca optezi pentru transportul de 4$ mai sunt ceva taxe care se percep la noi in tara la posta? Mersi anticipat de raspuns.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. comenzile vin la posta locala, ba chiar ti le aduce postarita direct acasa. :) nu mai platesti nimic in plus. Achiti pe site pretul produselor si transportul cu paypal. :) cand le primesti nu mai ai nimic in plus de plata.
      daca mai ai si alte intrebari, nu ezita sa mi le lasi aici
      puup!

      Ștergere
    2. Mersi de raspuns! Chiar vreau sa dau o comanda insa nu stau in Constanta asa ca imi e mai greu sa ajung la posta vamala de acolo.

      Ștergere
    3. te inteleg. cam asa patesc si eu in vacanta.
      dar la iHerb daca plasezi comanda cu transportul cel mai ieftin, vei primi produsele acasa, la posta de care apartii, nu la cea vamala. :)

      Ștergere
    4. Mersi mult de raspuns! Citind blogul tau m-am hotarat sa dau si eu comanda in sfarsit. Am dat deja a doua comanda acum :D Sunt atat de multe lucruri interesante pe site si mult mai ieftine decat la noi (cel putin vitaminele). La prima comanda am incercat pentru prima data niste produse elf si acum am pus ochii pe un balsam de par de la Nature's Gate. :D

      Ștergere
  3. inseamna ca trebuie sa-mi iau si eu inima in dinti si sa palsez o comanda - prea multe chestii interesante pe-acolo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daaa.. o multime de produse super interesante. am un wishlist super lung. :D
      puup!

      Ștergere
  4. Am dat si eu o comanda recent insa am avut colet ce a depasit 1.8kg, asa ca a trebuit sa aleg livrare prin DHL. A venit in 4 zile insa la primire a trebuit sa platesc TVA 24% in plus fata de pretul comenzii in sine :/ Aparent doar pt comenzile mai mici de 1,8 kg si livrate prin posta scapi de TVA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu stiam aceste detalii dar e bine ca am aflat pentru viitoare comenzi. Oricum eu am grija de fiecare data sa ma incadrez in greutatea de 1.8 kg. :)
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING