Latino Time

Buna, fetelor!
Astazi sunt matinala, ca de cele mai multe ori. :))

Va spuneam ca in vacanta mai reusesc sa imi permit cateva zile in care sa ma trezesc mai tarziu pentru ca mai uit de probleme si griji, dar nu imi sta in fire totusi sa ma trezesc tarziu. Asa ca de cele mai multe ori, la 8 sunt de mult in picioare.

Astazi este Latino Time.
Cate dintre voi nu au dansat cel putin o data pe o melodie latino? Eu una stiu ca sunt innebunita dupa aceste melodii si oriunde le aud parca ma imbie la dans.
Imi aduc aminte ca in urma cu muuulti ani, prima caseta pe care am cumparat-o vreodata a fost o caseta a Thaliei. Eram atat de bucuroasa incat o ascultam continuu fara sa ma plictisesc. Si mai bucuroasa am fost de faptul ca gasisem o astfel de caseta (era ceva mai diferit pe vremea aia), chiar la mine in oras, in conditiile in care orasul este destul de micut.

La televizor nici nu va mai spun ca dadeam la maximum volumul atunci cand se difuza vreo melodie latino si ma zbenguiam de fericire prin casa. Sunt momente de care imi aduc aminte cu mare drag si pe care imi face mare placere sa le povestesc.

Dar povestile mele nu se opresc in copilarie. Nu! Ele continua si in prezent si sunt la fel de infocate precum in urma cu multi ani.

Cel mai recent eveniment la care am fost impreuna cu iubitul meu, a fost nunta nasicului nostru. Formatia care a cantat a fost super, din punctul meu de vedere, si chiar ma gandesc serios la ei si pentru evenimentul meu special. :D

Au imbinat toate genurile muzicale nelasandu-te sa te plictisesti in vreun fel.
Asa ca au fost si cateva melodii latino. Si oare cine era pe ringul de dans dansand cu foc si patima? :))) Sigur eram eu si nelipsitul meu iubit. Nu prea ar fi vrut el sa danseze atat de mult, dar nu a avut incotro. Trebuia sa imi tina companie asa ca, vrand-nevrand, a dansat si el aproape toata noaptea.
Chiar ne pricepem amandoi la aceste dansuri. Sunt foarte distractive in doi si totul parca e si mult mai usor.

Cred ca ar fi frumos ca pentru nunta noastra sa urmam niste cursuri de dans si sa realizam dansul mirilor pe o astfel de melodie. Sa oferim si noi o surpriza invitatilor.
Ramane insa la stadiul de dorinta, cel putin deocamdata. Dar poate mai repede decat cred chiar vor avea loc si astfel de cursuri.

Luam totul cu pasi marunti, rezolvand cate o problema pe rand, exact asa cum ni se ivesc. Consider ca pentru marele eveniment trebuie sa fim inarmati cu multa rabdare, pentru ca vor fi foarte multe detalii fine de rezolvat. Dar cu iubire si intelegere cred ca totul are rezolvare. Asa ca nu trebuie sa ne grabim ci sa avem grija ca toate sa mearga asa cum ne propunem.

Voua va plac melodiile latino? :)



Comentarii

  1. Thalia.... ce vremuri :)) m-ai facut sa rad de dimineata! mai am si eu momente de ascultare...dar mai rarute :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING