Un sezon pentru Sandale

Buna, fetelor!
Cred ca stiti deja cat de dificil imi este in perioada aceasta de tranzitie dintre iarna si vara. Si stiti deja ca ma refer la incaltaminte. Balerinii nu sunt tocmai prietenii mei, desi par foarte comozi si atunci cand ii vad in magazine, mai ca i-as lua pe toti acasa. Par atat de simpatici si atat de dragalasi, inca ma oftic fantastic pentru bataturile pe care mi-i provoaca. Desi in ultima perioada m-am inarmat serios cu o multime de plasturi, dintre cei mai rezistenti, raman totusi la incaltari mai prielnice picioarelor mele.
Din cand in cand, recunosc, mai cedez si mai achizitionez si cate o pereche din aceasta chinuitoare, pentru ca rezist cu greu dragalasenie.

Dar, daca ar fi dupa mine, as da o lege prin care de la cizme sa se treaca direct la sandale. V-am aratat deja favoritele mele pentru luna martie si daca vremea urata o tine tot asa, cred ca le voi proclama si favoritele lunii aprilie. Si sa nu credeti ca ma bucur. Nu!
Mi-am achizitionat deja cateva perechi zdravene de sandale, pe care le ador si pe care abia astept sa le scot la plimbare. Si ma oftic atat de tare cand vad ca vremea nu tine cu mine absolut deloc. Ieri am vrut sa ies cu iubitul meu si sa ma imbrac mai elegant dar din nou ploaia mi-a stricat planurile. Serios, parca ar fi toamna si nu primavara.

Dar, lasand la o parte vremea mohorata, eu consider necesar sa refacem stocul de sandale pentru cand va fi posibila purtarea lor.
Pentru ca v-am spus deja ca cei de la Matar sunt favoritii mei atunci cand vine vorba despre incaltaminte, este lesne de inteles ca si wishlist-ul meu va fi realizat tot cu sandalele de la ei :)

Asadar, primele in topul favoritelor sunt chiar niste sandale care imi poarta numele :)) Era clar ca nu le puteam exclude:
Culoarea aceasta de roz-nude este atat de sweet si se potriveste atat de bine modelului, incat m-au cucerit iremediabil. Tocul este de doar 8,5 cm, asa ca sunt convinsa ca le-as purta chiar si eu fara probleme. Bineinteles ca nu ma vad purtandu-le atunci cand am de mers pe jos ore intregi, dar pentru o iesire intr-o tinuta mai elegantica, sunt perfecte. De asemenea, tocul e destul de grosut pentru a fi comod, asa ca sunt in topul preferintelor mele :)

Pentru a face fata zilelor in care trebuie sa merg foarte mult, asa cum va spuneam mai sus, as alege cu siguranta o pereche de sandale cu talpa foarte joasa, pe care sa nu le simt in picioare. Acestea mi se par perfecte, iar culoarea se potriveste cu siguranta mai multor tinute. Le-as vedea purtate atat cu o pereche de jeansi scurti, cat si alaturi de o fusta lunga, maxi. Voi in ce combinatie le-ati purta?

Si pentru a face trecerea intre cele doua perechi de sandale prezentate anterior, am ales unele cu un nivel mediu de confort. :) Datorita faptului ca au o talpa ortopedica, le consider foarte comode, desi faptul ca este destul de inalta, probabil ma va impiedica sa le folosesc in cadrul plimbarilor extrem de lungi. Floricica e tare simpatica si baretutele subtiri mi se par foarte finute. Le-as purta in multe combinatii, dar mai ales cu rochite si fustite vaporoase. Culoarea acestor sandale este si ea una potrivita pentru mai multe tinute, pentru ca este un nude cu un usor subton rozaliu

Sunt o multime de alte sandale la fel de frumoase pe site, asa ca mi-a fost greu sa ma limitez doar la 3. V-am spus deja ca sandalele sunt singurele pe care le port fara limite in sezonul cald, asa ca nu sunt niciodata de prisos. :)

Voi ce tipuri de sandale preferati?


Comentarii

  1. Chiar acum am niste "frumoase" bataturi oferite de niste draguti balerini!:))
    Apoi, ce-mi faci tu mie, Dienusa??? De-ai sti cat de cuminte trebuie sa fiu in privinta unor astfel de cumparaturi! Ieri am recidivat si mi-am luat o pereche de pantofi! Dar zau ca merita!
    As indrazni sa spun ca iubesc toate tipurile de sandale. Dintre cele alese de tine, chiar toate! Acusica intru sa vad preturile! :D

    Te pup, draga mea!
    Ilda
    Lavendeer Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hihi.. Nu ma bucur sa aud ca si tu ai probleme cu balerinii.. dar chiar ma intreb daca exista persoane care nu au bataturi provocate de ei :D:D
      ma bucur mult ca iti plac alegerile mele. Preturile sunt chiar foarte bune :D
      si eu rezist cu mare dificultate. si chiar saptamana viitoare o sa va arat ultimele cumparaturi :D:D
      pupicei, draga mea

      Ștergere
  2. nu mă dau în vânt după sandale, imi plac balerinii cu care am avut dintotdeauna o relație bună :) dacă ar fi totuși să aleg un tip de sandale care mi s-ar potrivi ar fi sigur sandalele fara toc!

    te pup
    http://thatswhywesmile.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur sa aud ca tu te intelegi bine cu balerinii. pot spune ca te invidiez. :)
      te pupacesc!

      Ștergere
  3. si eu am vazut cateva perechi faine de sandale la ei :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) ma bucur! tu stii cel mai bine ce relatie am eu cu ei :D:D

      Ștergere
  4. Nici mie nu-mi plac balerinii. Nu imi sta nici bine, dar nici comozi nu mi se par. Imi plac in schimb variantele de sandale propuse de tine. Sunt exact genul meu. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca iti plac alegerile mele..:) acum ramane doar sa vina vara :D
      pupici!

      Ștergere
  5. Primele îmi plac tare mult! ♥
    Dacă aveau un toculeţ de 11, acum le comandam :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. din pacate, m-am mobilizat un pic mai greu si nu au mai fost pe stoc atunci cand am plasat comanda. nu era stocul actualizat si credeam ca mai sunt. :(
      pupici!

      Ștergere
  6. Super alegeri! :) In general, prefer sandalele joase sau de tipul wedges. Port si cu toc, dar mai rar. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa si eu, dar as vrea tare mult sa port si tocuri pentru ca am vazut niste modele superbe.. :D
      pupici!

      Ștergere
  7. da, frumoase alegeri, numai ca nu mai vine vara... :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daa.. o astept si eu cu nerabdare pentru ca vreau sa scot sandalele din cutii.. :)
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING