OOTD: Sunny Days

Buna, fetelor!
Hristos a Inviat!
Ieri nu am stat acasa prea mult si nu am reusit sa va fac nici o urare. Dar sper ca ati avut parte de o zi minunata, cu multa bucurie si veselie.

Astazi vreau sa va mai arat o tinuta, pe care am purtat-o pe la inceputul lunii, cand inca soarele mai tinea cu noi. Desi ieri a fost o vreme superba, vineri si sambata a plouat continuu. Sper ca si astazi sa iasa soarele si sa ne incalzeasca sufletele. :)

Experienta de data trecuta se repeta si acum si iubi a avut o rabdare imensa si m-a ajutat cu fotografiile. Sper ca in curand sa inceapa si lui sa ii faca placere, pentru a nu mai sta cu griji de fiecare data cand vreau sa fac poze. :D
Cine stie, poate o sa imi faca o surpriza intr-o zi si o sa imi spuna chiar el sa iesim pentru cateva fotografii. Cred ca as ramane cu gura cascata :)))

Am cumparat hainuta in februarie, cand toate magazinele ofereau reduceri foarte mari. Am prins pentru ea o reducere de 50% la Koton si nu am putut sa o las acolo. De cand am probat-o, parca s-a lipit de mine si a trebuit sa iesim impreuna din magazin. Imi aduc aminte ca exact in aceeasi zi ridicasem de la vama inca o gecuta si mai comandasem la Romwe inca una. Dar, cu toate astea, in aceasta m-am regasit, asa ca a trebuit sa o cumpar.
Pantalonii ii am de la Kurtmann. I-am cumparat in iarna si abia asteptam sa se incalzeasca pentru a-i putea purta. Sunt si acestia tot fara fermoar, asa cum stiti ca prefer pantalonii. Inainte sa ii descopar mi se pareau ciudat si fugeam de ei dar mami mi-a spus sa le dau o sansa. Bine ca am ascultat-o, pentru ca acum ma intreb de ce nu i-am descoperit mai devreme. Sunt mult mai confortabili si se aseaza mult mai bine pe corp.
I-am luat in timpul unei reduceri foarte mari si am platit pentru ei doar 16,47 lei.

Pantofiorii i-am cumparat de la Matar si v-am aratat acum cateva zile cumparaturile de la ei. Va spuneam atunci ca iepurasul a venit mai devreme, asa ca acum, dupa Pasti, e cazul sa vi-i si arat intr-o tinuta. Mie mi s-au parut tare comozi si m-am asigurat ca nu ma vor bate, cu ajutorul unor plasturi, asa ca a fost o zi buna si pentru picioarele mele. :)

Malul Dunarii este locul care ma relaxeaza cel mai mult si de aceea il aleg pentru fotografii aproape de fiecare data. Linistea si pacea care coboara pe acele locuri, ma cuprind si pe mine si ma fac sa nu ma mai gandesc la alte probleme. Desi nu este atat de ingrijit pe cat mi-ar placea, iubesc totusi acest loc si il vizitez ori de cate ori am ocazia.

Si la final va transmit un mare pupic, sa va ajunga pana data viitoare cand ne citim. :)

Am purtat:
Palton: Koton
Pantofi: Matar



Comentarii

  1. eu imi cer scuze, sa nu te superi, dar nu trebuie niciodata sa abordez rubrica asta, e fff urat outfitul, este o tinuta nereusita pentru fata tanara si draguta. sunt atatea inspiratii peste tot. te pupp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti multumesc pentru parere, draga mea. :) Eu m-am simtit tare bine purtand aceasta tinuta si uneori asta primeaza pentru mine.
      te pup!

      Ștergere
  2. Hăinuţa e tare frumoasă, mie îmi place mult cum îţi stă :-) ♥
    Şi culoarea aceasta de mov lila de la pantalonaşi şi eşarfă (cred) îmi place :-)
    Iar ultima poză e superbă! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur mult ca iti place.. eu o ador si ma simt tare bine purtand-o. :)
      da.. si esarfa are o culoare asemanatoare pantalonasilor. :D
      iti multumesc, draga mea
      te pupacesc!

      Ștergere
  3. eu ma tot feresc de pantaloni in culori deschise, dar astia imi palce, au o nuanta tare finuta :).

    eu zic ca fotografului o sa inceapa sa-i placa tot mai mult meseria :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iar scriu numai prostii: imi plac!

      Ștergere
    2. nici eu nu purtam pantaloni in culori deschise pana acum vreo 2 ani.. dar acum imi plac. :)
      Stai linistita.. te inteleg perfect. :D
      te pupacesc!

      Ștergere
  4. Iti multumesc frumos! Ma bucur ca iti place. :)
    pupici!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING