Noutati

Buna, fetelor!
Am aflat recent ca la T!naR pe langa hainute, balerini si incaltaminte pentru barbati, mai comercializeaza si cosmetice online. Nu stiam ca acest magazin online are si cosmetice si am fost placut surprinsa. Am rasfoit un pic categoria lor de cosmetice si am dat peste foarte multe branduri, printre care Lavera, Miss Sporty, Astor si multe, multe altele.
Bineinteles ca nu m-am putut abtine si mi-am facut si eu un mic wishlist. Ar fi putut fi mult mai mare, dar am considerat necesar sa ma mai abtin. Oricum oriunde zaresc ceva cosmetice, nu imi pot feri ochisorii si trebuie neaparat sa le analizez si eu pentru a-mi alege cateva favorite.
Asadar, sa vedem ce as pune eu in cos daca nu ar exista nimic sa ma opreasca:

Primul pe lista ar fi acest ruj Lavera, un produs bio pe care l-as cumpara cu mare placere. Nuanta pe care am ales-o este Coral Divine si cred ca mi s-ar potrivi perfect. Se apropie de nude-urile pe care le folosesc eu de obicei. Imi plac foarte mult aceste rujuri si desi mai folosesc si produse rozalii, consider ca tot nude-urile ma avantajeaza, chiar daca au subtonuri diverse si mai variaza un pic. Asa cum si acesta duce spre corai, dar nu foarte puternic, ci doar cat sa puna buzele in evidenta.

O mascara de la Miss Sporty ar fi urmatoarea pe lista. Ambalajul e atat de simpatic, iar periuta e pe gustul meu. Cred ca ne-am intelege tare bine iar pretul este prietenos cu buzunarul meu. :)

Despre Ava Laboratorium nu am mai auzit dar acest produs mi-a starnit curiozitatea. Este un produs 2 in 1 - gel de dus si scrub pentru corp cu ulei esential de grapefruit si perle de jojoba. Pretul mi se pare foarte accesibil si cred ca ar fi un produs pe care chiar mi-as dori sa il incerc. Sunt curioasa daca voi ati incercat ceva de la acest brand si daca produsele sunt intr-adevar asa cum mi le imaginez eu :)




Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING