Noutati in teste

Buna, fetelor!
V-am scris pe facebook zilele trecute ca am primit un colet de la Aoro. Si v-am promis ca astazi revin cu detalii.
In primul rand, vreau sa ma declar din nou multumita de serviciile acestui magazin online. Au scurtat perioada de livrare a produselor si acum putem intra in posesia lor mult mai rapid, lucru care ma bucura foarte tare.
Am primit produsele exact in ziua estimata pe site, un mare plus din partea mea pentru acest detaliu. De obicei imi place sa stiu dinainte cam cand urmeaza sa imi fie livrate produsele.

Acum sa revenim si la cele ce se gaseau ascunse in coletelul meu de data aceasta:
Nu am comandat multe, dar am ochit exact ceea ce mi-am dorit.
Pandesc placa BaByliss Pro Straighteners Ultra Curl de foarte mult timp. De vreo 2 luni ca sa fiu mai exacta.
In vara trecuta, cand a trebuit sa ma mut inapoi acasa la parinti, pentru vacanta de vara, nu imi mai amintesc daca am pus in bagaj si vechea mea placa de intins parul. Asa ca s-a ratacit pe undeva, in procesul de mutare. E foarte greu sa ai doua case, pentru ca niciodata nu ai la indemana tot ce iti trebuie.
Mereu cand sunt aici ma trezesc ca imi trebuie ceva ce e acasa la parinti si invers. Trebuie sa fac ceva in aceasta privinta. Inca lucrez la asta dar sper ca in curand sa se rezolve.

Asadar, pentru ca am ramas fara placa peste noapte, a trebuit sa imi fac planuri pentru una noua. Am cautat si am tot cautat, pana cand am dat peste aceasta de la BaByliss. Poate va intrebati ce m-a facut sa ma opresc la ea. Ei bine, eu aveam in plan sa imi fac si bucle cu aceeasi placa, fara a necesita un ondulator separat. Tocmai din acest motiv am ales-o. Se numeste Ultra Curl si este destinata atat indreptarii parului, cat si realizarii de onduleuri. 
Are pe partea de jos portiuni metalice care ajuta la acest procedeu, dar o sa va arat mai multe intr-o postare separata, in care va voi face si poze cu onduleurile realizate.
De cand am cumparat-o, am folosit-o aproape zilnic, atat de mult imi place.

Al doilea produs pe care l-am pus in cos a fost Neutrogena Visibly Clear Blackhead Eliminating, o lotiune care lupta impotriva punctelor negre.
Va spuneam si zilele trecute ca am scapat de monstruleti, dar ca ma lupt cu punctele negre care din cand in cand imi dau batai de cap. Mai folosesc eu cate o masca si le mai inlatur, dar sper ca aceasta lotiune sa ma ajute sa scap de ele pe o perioada mai lunga de timp, poate chiar definitiv. :D

Este primul meu produs Neutrogena si sunt tare curioasa in privinta lui. Atunci cand testez un nou brand sunt un pic sceptica, dar in acelasi timp imi fac mari sperante. :) Am auzit lucruri bune despre Neutrogena si sper sa ma inteleg si eu bine cu aceasta lotiune. Va urma si un review si sper sa cuprinda numai laude. :D

Ca si mostra, de data aceasta am ales o apa de toaleta pentru barbati, Perry Ellis America. Imi place cum miroase si cred ca i s-ar potrivi iubitului meu. :D


Am fost destul de cumpatata de data aceasta :D
Voi ati folosit vreun produs din cele alese de mine?



Comentarii

  1. Ai in plan un tutorial la acea placa? :D
    Sa le folosesti cu placere, Dienusa!

    Pupicei!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sigur, scumpa mea! o sa fac si review si tutorial, pentru ca vor fi mai multe de spus.
      iti multumesc frumos
      te pupic!

      Ștergere
  2. De la Neutrogena am o lotiune, nu stiu daca e aceeasi, dar mi-a provocat o eruptie de toata frumusetea :( plus ca a imbacsit foarte tare tenul :( asta nu miroase a alcool ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da.. miroase un pic a alcool dar deocamdata ma inteleg bine cu ea. :) Sper sa imi priasca
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING