Dorinte - Incaltaminte

Buna, fetelor!
Stiti deja ca am dat o comanda la Matar care m-a multumit pe deplin. Asa ca de atunci le urmaresc in fiecare zi site-ul pentru a observa noile aparitii.
Incerc sa imi fac un wishlist cu sandale dama talpa joasa, pentru ca pantofi mi-am luat data trecuta. Am hotarat sa iau doar sandale comode, pentru ca le pot purta in fiecare zi, fara sa imi fac probleme.
Am ales deja si un model preferat, si mi-a fost destul de greu, pentru ca sunt o multime de sandale care arata foarte bine.

O talpa ortopedica de dimensiuni reduse si o combinatie de alb cu nude, fac din aceasta pereche de sandale incaltamintea ideala pentru mine. Datorita baretei din jurul gleznei, piciorul meu va sta la locul lui si nu va aluneca, asa cum mi se intampla de obicei. :)

Interesandu-ma de preturi pantofi piele, am vazut ca cei de la Matar se incadreaza in categoria preturilor accesibile. Pentru ca pantofii nude trebuie sa fie mereu prezenti in garderoba noastra, am ales si eu o pereche pentru a v-o arata:

Pantofii de lac nude arata mult mai bine decat cei negri, si in plus sunt perfecti pentru orice nuanta de rochie. Mi se par mult mai fini si mai delicati decat orice alti pantofi si eu i-as alege in foarte multe situatii.

Si pentru ca ne apropiem de finalul articolului, nu am putut sa nu aduc in discutie si incaltamintea pe care o port la spital. Imi plac sabotii albi, care arata atat de bine alaturi de costumele colorate. Si cautand saboti dama online, am dat peste unii tare simpatici:
De cele mai multe ori, ii aleg pe acestia cu talpa ortopedica, pentru ca ma simt mai inalta. Imi face placere sa ii port alaturi de costumul rosu preferat.

Preferatii vostri care sunt? :)



Comentarii

  1. Love the nude pumps!

    http://www.thefashionstirfry.com

    RăspundețiȘtergere
  2. am pus ochii pe cativa pantofi :)

    gya-make-up.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hihih.. :)) e tare greu sa te abtii.... stiu cum e :D
      pupici!

      Ștergere
  3. Sunt finute sandalutele! In mod sigur, comode!
    Pantofi nude mi-as lua...cu zecile! :))

    Te pup, draga mea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cam asa sunt si eu in ultima perioada. :D parca nimic nu imi mai ajunge si mi-as lua cate o duzina din fiecare categorie de incaltaminte :D:D

      te pupacesc, draga Ilda!

      Ștergere
  4. Eu ador genul asta de sandale. Sunt foarte usor de purtat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa este. si eu le aleg pentru ca sunt mult mai comode. :D
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING