Review - Namol alge Guam cu actiune rapida

Buna fetelor!
Nu stiu daca va amintiti, dar va spuneam aici ca am primit cateva produse Guam pentru testare. Deoarece au trecut 2 saptamani, mi se pare potrivit sa va prezint primul produs din aceasta serie de review-uri.

Este vorba despre Namolul cu alge Guam, cu actiune rapida. Este un namol cu actiune anticelulitica.
Il puteti gasi pe site-ul Guam la un pret de 74,80 lei pentru 300 g/250ml.
Pretul mi se pare un pic ridicat, pentru ca este nevoie de o cantitate destul de mare de produs pentru un tratament complet care ar trebui sa dureze 3 saptamani.
Mie, acesta cantitate mi-a ajuns pentru 3 utilizari. Poate credeti ca l-am folosit in mod exagerat, dar e nevoie de o cantitate mare de produs pentru a acoperi intreaga zona cu probleme, in cazul meu abdomenul si coapsele. Pentru ca nu este o crema care trebuie sa patrunda in piele ci produsul trebuie sa acopere pielea intr-un strat subtire dar considerabil.

Ambalajul mi se pare foarte ok, simplu si dragut. Are un capac siplimentar care confera o mai mare siguranta produsului.
Mirosul este destul de uratel.. :)) dar era de asteptat, pentru ca namolul nu miroase frumos.. :))) dar nu a fost o problema pentru ca dupa spalare, mirosul nu mai are nici o sansa.

Produsul trebuie aplicat pe zonele cu probleme, apoi trebuie sa infasuram zonele respective in folie transparenta pentru a pastra caldura. Asteptam 15 minute dupa care spalam cu apa calduta.
In cele 15 minute apare o senzatie usoara de usturime, sau mai degraba apar niste piscaturi, care se intensifica atunci cand pielea vine in contact cu apa calda (in momentul spalarii). Apare si o senzatie de mancarime, dar ambele sunt suportabile si dispar dupa ce se termina contactul cu apa. Pielea se inroseste usor, ca dupa o zi de stat la soare.. :)) dar efectul dispare dupa aproximativ 30 de minute.
Daca aveti o piele sensibila, ar trebui sa incercati mai intai produsul pe o portiune mai mica de piele pentru a nu avea surprize neplacute.
Si sa incercati sa respectati cele 15 minute, pentru ca dupa aceasta perioada, piscaturile se accentueaza.

Dupa utilizare, pielea ramana elastica si catifelata. Pot spune ca aspectul s-a imbunatatit. Evident ca nu am scapat de celulita dupa 3 utilizari, dar aceasta s-a redus. Mentionez ca am avut grija si cu alimentatia si am facut si ceva sport in perioada utilizarii. Pielea a devenit mai ferma si are un aspect mult mai placut. 

Este un produs bun si cred ca cel mai important este faptul ca am vazut rezultate. Asta ma intereseaza pentru ca am mai incercat si alte produse dupa care nu am vazut nimic.
In afara de pretul un pic crescut, nu am nimic de reprosat.

In zilele in care nu am folosit namolul, m-am rasfatat cu cele doua mostre de Crema pe baza de namol, Anticelulitica - formula rece, primite tot de la Guam.
Fiecare mostra avea 10 ml si mi-a ajuns pentru doua utilizari. Am avut in total 4 utilizari.
Imi place foarte mult senzatia ramasa in urma aplicarii. E o senzatie mentolata si racoritoare care dureaza cam 20-30 minute.
Mirosul e foarte placut, nu ca cel al namolului.
Gasiti crema full size aici la pretul de 74,80 lei.

Voi ati folosit aceste produse Guam?





Comentarii

  1. Multumim pentru review! Am incercat multe creme care nu fac nimic din ce promit, insa produsul prezentat de tine pare a fi bun. Pacat de pretul ridicat.
    Te astept pe la mine pt ca am in desfasurare un giveaway Lush. Mi-ar face placere sa te inscrii si tu. Te pup!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc frumos pentru invitatie.
      intr-adevar sunt foarte multe produse care promit foarte multe si din pacate nu fac mai nimic si de aceea cand vad un rezultat, oricat de mic, sunt tare multumita
      te pupic!

      Ștergere
  2. Pare interesant produsul...pacat ca e cam scump...:)
    E bine ca vine si un varianta "rece" pentru ca sunt unele afectiuni ale picioarelor care nu permit aplicarea unei creme care incalzeste.
    Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, crema aceea racoritoare e superba.. :D senzatia de dupa aplicare e tare placuta.. :D
      pupici!

      Ștergere
  3. te cred ca s-a terminat repede fara sa-l irosesti, am patit-o si eu cu multe produse.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING