Review - Gel Contur ochi Hof.Viodana

Buna fetelor!
La mine ploua si e tare urat afara. Ar trebui sa merg la practica dar vremea nu ma incurajeaza deloc. Sa speram ca ploaia se va opri si atunci nu voi mai avea motiv pentru care sa refuz iesirea. :D

Pentru ca zilele trecute v-am vorbit despre favoritele lunii iunie si pentru ca v-am promis cateva review-uri, m-am gandit sa incep astazi cu gelul pentru conturul ochilor de la Hofigal.

Initial am primit un tub pentru testare de la Dacic Cool, dar mama mea a pus stapanire pe el si nu am putut sa il iau inapoi.. :D Dar pentru ca ea era tare multumita, am profitat de oferta disponibila pe site, potrivit careia in luna respectiva (nu mai stiu exact cand am dat comanda), pentru orice comanda primeai gratuit si un Gel contur ochi Hof.Viodana.

Sunt destul de lenesa atunci cand vine vorba despre cremele de ochi si de multe ori prefer sa acopar zona respectiva cu putina crema pentru fata si astfel nu mai am un stres in plus.
Dar de cand am inceput sa folosesc acest gel, parca imi face placere si astfel nu mai trec peste acest pas destul de important din rutina de ingrijire a tenului.

Dar acum sa vorbim cateva ceva si despre produsul in sine.. :D
Ambalajul este simplu, dar nu ma deranjeaza, ba chiar imi place, pentru ca este mai igienic asa decat sa bag eu degetele intr-un borcanel.. :D Orificiul de dozare e putinel cam mare, dar daca sunt atenta, nu scap prea mult produs.
Consistenta este cea a unui gel, exact cum ii spune si denumirea. Un gel semitransparent, de culoare galbuie.
Mirosul este unul de plante, usor mentolat care mie imi place. :)
Atunci cand il aplic in jurul ochilor, apare o senzatie racoritoare pentru care il iubesc. Parca pielea se revigoreaza instantaneu, numai de la aceasta senzatie.. :D Pielea din jurul ochilor arata bine, odihnita si fara urme de imbatranire.
Despre ameliorarea cearcanelor nu va pot spune pentru ca din acest punct de vedere sunt o fericita si raaaar de tot apare o umbra inchisa sub ochi.
Nu am avut reactii neplacute de la folosirea gelului, ba chiar uneori atingeam cu mana cam aproape de ochi dar nu am avut usturimi sau altele de acest gen.

Sa vedem si lista de ingrediente:
Aqua, Glycerin, Echinacea purpurea, Carbomer, Triethanolamine, Propylene glycol, Hippohae rhamnoides, Olea europaea, Citrus amara, methylchloroisothiazolinone, ubiquinone.

Best - Good - Average - Poor

Il gasiti aici la pretul de 8,05 lei pentru 30 ml. Raportul calitate/pret mi se pare excelent.

Pentru mine este un produs bun, pe care l-as recumpara cu mare drag.
Voi l-ati folosit? Ce impresie v-a lasat?

Comentarii

  1. cred totusi ca prefer textura de crema in locul unui gel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu am preferinte asa ca sunt bine venite toate.. :))
      pupici!

      Ștergere
  2. Mie imi plac mult produsele de tip gel si chiar sunt curioasa sa vad ce poate face cu cearcanele. Nici eu nu aveam, insa in ulma jumatate de an m-am cam stresat si s-a vazut imediat pe ten.

    Pupici,
    Maria:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu am cearcane.. decat extrem de rar, prea sa nu dorm bine cateva nopti.. altfel sunt o fericita din punctul acesta de vedere
      as fi si eu curioasa sa stiu daca functioneaza bine si pentru cearcane
      pupici!

      Ștergere
  3. Si la mine ploua inca, e dimineata si inca ploaia nu sa aproit. Produsele pe baza de gel sunt favoritele mele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca iti plac. Ar trebui sa incerci si acest gel pentru ochi.. :)
      te pupic!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING