Favoritele lunii iunie

Buna fetelor!
Dupa cum vedeti, ma incumet sa realizez si eu o postare cu favoritele lunii. Nu am mai scris de mult despre favorite pentru ca nu prea aveam noutati si nu vroiam sa repet aceleasi produse in fiecare luna.
Dar in iunie am folosit constant cateva produse noi si vreau sa va spun cateva cuvinte despre ele.
Soldateii mei, in ordine, sunt:
-Spray odorizant pentru picioare - Avon - Are un miros tare racoritor si chiar imi face placere sa il folosesc. Poate o sa ii fac un review mai amanunti in zilele urmatoare.

-Crema pentru maini Christmas Surprises - Oriflame - stiu ca nu mai este Craciunul.. :)) dar nu am terminat-o inca. Are un miros superb si m-am indreptat spre ea ori de cate ori mainile mele aveau nevoie de hidratare.

-Baza pentru fardul de pleoape - Avon - am folosit-o aproape la fiecare machiaj si stiti deja ca face treaba buna. Puteti citi mai multe despre ea aici.

-Smokey Eyes Palette Brown - Gosh - am folosit-o aproape exclusiv pentru un look cat mai natural. Ba chiar de cateva ori am folosit-o si pentru conturarea sprancenelor, pentru ca fardurile nu sunt deloc sidefate. Gasiti review aici.

-Lotiune pentru corp si maini cu prune si vanilie - Avon Naturals - am folosit-o dupa fiecare dus in ultima perioada. Este preferata mea dintre toate lotiunile Avon Naturals. Gasiti review aici.

-Kit corector - Oriflame Beauty - este singurul meu kit corector dar ma inteleg foarte bine cu el. Sper sa reusesc sa ii fac si un review cat de curand.

-Deodorant roll-on anti-perspirant Jardins du Monde - Lavanda din Provence - Yves Rocher - o descoperire minunata. L-a folosit mai intai mama mea si pentru ca a fost foarte multumita, am hotarat sa comand unul si pentru mine. E un roll-on foarte bun si cred ca merita si el un review separat

-Toner Antiage resveratrol and hialuron - de cand l-am primit (a se citi "de cand am primit ingredientele si l-am realizat") l-am folosit doar pe el si sunt tare multumita de rezultate. V-am povestit mai multe despre acest toner aici.

-Balsam pentru buze cu unt de shea - Yves Rocher - Un balsam foarte bun, foarte hidratant, care m-a facut sa mai cumpar inca 2 variante :D

-Gel contur ochi Hof.Viodana - Imi place tare mult efectul racoritor pe care il are asupra pleoapelor mele si de aceea l-am folosit constant in ultima vreme.

Cam aceastea au fost favoritele lunii iunie, exceptandu-le pe cele pe care deja vi le-am mai prezentat cu alta ocazie si care inca mai fac parte din rutina mea zilnica.

Se regasesc in lista mea si favoritele voastre?




Comentarii

  1. Dintre favoritele tale, cunoscute imi sunt: roll-on-ul YR (pe mine nu ma protejeaza cele din aceasta gama), gelul Hofigal (nu m-am inteles deloc cu el), kit-ul corector (mi-a placut mult si mie!)...

    Ma tenteaza spray-ul Avon si balsamul cu unt de shea YR.

    Eu inca n-am reusit sa mobilizez fortele pentru aceasta postare!:)

    Pupicei, Dia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. imi pare rau de roll-on, inca o data se dovesteste faptul ca produsele au efecte diferite de la o persoana la alta.
      pupicei, scumpa!

      Ștergere
  2. Mi-ar placea sa incerc spray-ul pentru picioare :) asteptam review-ul tau

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sper sa il fac in curand. am inceput review-urile produselor din aceasta postare dar inca nu am ajuns la spray
      pupici!

      Ștergere
  3. mi-ai adus aminte ca si eu dorisem la un moment dat crema de la oriflame si lotiunea de la avon, dar aveam si de dat prin vecini :)). am renuntat..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stiu cum e sentimentul. Facusem la un moment dat o ditamai lista la Avon si apoi am inceput sa tai pana am mai ramas cu vreo 2 produse. :D
      pupici!

      Ștergere
  4. stii cand am citit postarea mi-am adus aminte ca parca as vrea si eu un spray de picioare de la avon, ca stiu ca am mai avut si mi-a placut :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hihi.. ti-am facut pofta. stiu ca e unul cu miros frumos cu mango.. aparut mai nou :D
      pupici!

      Ștergere
  5. Am inteles ca balsamurile de buze Yves Rocher sunt foarte bine, poate o sa incerc si eu unul!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai exista produse Avon Naturals? Nu mai folosesc nimic de la Avon de cativa ani bun deoarece mi-am luat odata o teapa care se anunta cu datul in judecata a Avon Romania.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. uff.. imi pare rau.. nu am avut astfel de probleme
      produsele mai exista doar ca se mai modifica formulele sau ambalajele si mai apar noi arome.. :D
      pupici!

      Ștergere
  7. Eu mi-am luat , recent, o oja de la Avon. Lotiunile nu mi-au placut atat de mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am vazut niste oje super la avon pe care mi-as dori sa le incerc.. :D
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING